Goede service, mooi product!

Zoals hierboven beschreven top geregeld ...

super mooie sieraden

past perfect en verkleurd niet

Snelle levering en goede kwaliteit

Het pakket werd snel verzonden en bezorgd. Het was netjes verpakt en het is een mooi product met goede kwaliteit. Zeker aan te raden!

Geweldige sieraden

Ik had een gegraveerd armbandje besteld. Hij is super mooi binnen gekomen helemaal netjes zoals ik hem wilde. Een dag nadat ik heb besteld had was hij al binnen! Super sieraden super service!

Al 2 keer wat besteld.

Laatse keer had ik ketting besteld met initialen van m'n kleinkinderen maar ketting was veel geler van kleur dan hanger. Dat vond ik wel erg jammer. Hanger maar aan ander kettinkje gehangen aangezien het niet retour mocht ivm initialen.

Super mooie sieraden die íedereen wel wil hebben!!

Na het zien van de gehele collectie wordt je gewoon hebberig en wil je heel veel bestellen. Prachtige sieraden!!

Top! snelle bezorging leuk ingepakt.

Zeer tevreden!

Fantastisch deze mooie sieraden

Heb mij al ingeschreven voor ,de adventkalender ben benieuwd is altyd weer een surprise. Verder heb ik ook nu bij de sample verkoop ,ook wel een paar leuke dingen kunnen scoren, dat is het nadeel als je een ekster ben en altyd weer naar sieraden kijk.Ha Ha.

Inmiddels al een paar keer bij Finaste besteld en het is echt perfect! Alles qua verzending en dingen waar je rekening mee moet houden staan keurig vermeld op de website. De sieraden zijn van ontzettend goede kwaliteit en voelen ook niet goedkoop aan. Kortom je krijgt zeker waar je voor betaald, het zijn leuke prijsjes wat ook maakt dat ik er telkens weer bestel. De verzending is ook ontzettend snel, heb het altijd de volgende dag al in huis. Het is ook erg leuk verpakt en voelt echt als een cadeautje om open te maken. Zeker bestellen bij Finaste!!

Heel mooi

Heel mooi bedel armbandje, erg blij mee !

Heel blij met mij bestelling!

Goede kwaliteit en heel mooi

Snel en goed

Fijne service en goede producten

Prachtige producten van zeer goede kwaliteit. Heb een aantal sieraden nu een jaar en draag deze vrijwel dagelijks en deze zien er nog als nieuw uit.

Perfect!

Het bestellen was eenvoudig, de korting die ik zou krijgen ging er af. Bij binnenkomst waren de sieraden goed verpakt en mooi ingepakt.

geweldig

sieraden blijven lamg mooi ..zijn stevig en zien er super leuk uit. aanrader

Goede en snelle levering. En leuk verpakt! :-)

Ringen bestelt met kortingscode 4 voor de prijs van 3!

Bij deze aankoop ook nog een hele mooie gratis ring erbij gekregen, en de levering was net als gewoonlijk weer super snel! Heel tevreden!

Ik had besteld bij finaste en 2 dagen later was het al in huis, ik heb de bestelling ontvangen in een goede stevige doos en de sieraden waren super leuk verpakt! Finaste is echt een aanrader, de sieraden zijn ook nog eens van super goede kwaliteit en veel goedkoper dan bij andere winkels waar de sieraden sneller kapot gaan, ik ben ook tevreden over de website, alles staat overzichtelijk en het werkt snel. Ik ben heel blij met de sieraden van finaste ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Alles goed geregeld van bestelling tot levering.

Alles verliep soepel, makkelijk te bestellen en goed geleverd.

Fantastische kwaliteit

Het zijn geen sierraden die snel kapot gaan of verkleuren. Ik kan met deze sierraden douche zonder dat ik bang hoef te zijn zat ze roze worden. Heel erg fijn

Top service en de sieraden blijven mooi!

Fantastische juwelen!

Ik bestel maandelijks bij Finaste en ben hier altijd super blij mee! De juwelen zijn waterproef en ik laat ze altijd graveren

Ik vind Finaste echt een top site voor sieraden!

Ik vind de kwaliteit van de sieraden echt top, ze kunnen zelfs goed tegen het water! Het is super betaalbaar wat het ook wat leuker maakt om te bestellen. Vind het echt mooie kwaliteit en leuk assortiment aan sieraden!

Super mooie siraden

Snelle levering Goed kontakt Ook in oplossing Vanwege pakketje was eerst ergens anders bezorgt en goed opgelost

Snelle verzending Rvs goud Eigenlijk was alles gewoon goed! .

Buskesdries 3

6673DP Andelst