Hele fijne en goede sieraden met een mooi prijsje

Ik heb al vaker besteld ben altijd heel blij met de sieraden. Ze verkleuren niet en gaan heel lang mee

Goed!

Ik vond het fijn. De website, het aanbod was goed en de verzending was snel.

Uitstekende kwaliteit en service!

Niet de eerste keer dat ik hier bestel. Super snelle levering en kwaliteitsvolle juwelen die tegen een stootje kunnen! I love it!

Hele goede service was snel binnen mijn vriendin is blij met haar cadeau!

Kei goed

Goeie oorbellen, Goeie kwaliteit

Mooi juweel, elegant!

Goede sieraden, niet al te duur en wordt vrij snel geleverd

Helemaal toppie

Zoals eerdere aankopen

Uitstekend service

De kwaliteit van de producten zijn ongelooflijk goed en ook een zeer snelle levering waardoor in gwn vele meer bij finaqte zou bestellen, super klantvriendelijk en als er iets is staan ze je te hulp.

Snelle levering en mooie kettingen

Het was een zeer snelle levering. En de kettingen zijn heel erg mooi!

Mooi en snel

Erg leuk armbandje gekocht. Was super snel verzonden en goede kwaliteit. Erg tevreden en bestel zeker vaker hier

Ik had mijn bestelling snel in huis. Was netjes verpakt.

Prijs kwaliteit verhouding is super!

Ik gebruik FINASTE vaak voor kadootjes, omdat ze zo veel verschillende soorten dingen hebben. Voor ieder wat.

Erg goed

Erg blij met de sieraden !

Fijne website, snelle levering

Op de website alles overzichtelijk. Snelle levering. Producten precies zoals op plaatjes

Ik had een kadootje besteld voor mijn vriendin, en het was snel geleverd en mooi.

erg mooie sieraden

Sieraden gekocht al cadeau en ze zijn er erg blij mee

Super snelle levering en geweldige producten

De levering alleen al is super! Snel en goed. Je wordt duidelijk op de hoogte gesteld van de levering. Ik had twee cadeautjes besteld en dit was ook mooi ingepakt. Mijn vriendin was hier enorm blij mee. Leuk dat je setjes kan kopen. Originele leuke sieraden voor jezelf en om cadeau te doen, voor een mooie prijs.

Echt super! Top sieraden en helemaal niet super duur

Super blij met de sieraden, goede kwaliteit en helemaal een top prijs voor deze sieraden!

Mooie betaalbare sieraden en snelle verzending.

Er was veel keuze tussen veel prachtige sieraden en eenmaal ik had besteld was het super snel binnen, de sieraden zitten top en verkleuren niet!

Ik heb een snel, duidelijke en fijne bestelling ervaren

Top!! Ik heb een ketting besteld, waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden of de bestelling goed was gegaan en of die al onderweg was. Toen die aan kwam was die veilig en mooi in gepakt in een doosje en heb er nu veel plezier van, maar ook de kwaliteit is top!! Dankjewel :))

Prachtige sieraden van goede kwaliteit

Ik heb al meerdere keren bij Finaste besteld. Niet alleen voor mijzelf, maar ook als cadeautjes voor vriendinnen. En ik ben nog nooit teleurgesteld. Alle sieraden zijn van ontzettend goede kwaliteit, want ik draag ze 24/7.

Producten zijn precies als op de foto's en erg leuk.

Snelle levering, zeer tevreden over de kwaliteit

Laatste moment had ik nog een aantal sieraden nodig voor een trouwerij. Gelukkig kon ik die hier vinden en kwqm het de volgende dag al binnen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst