A dream come true!

Fantastisch gewoon, prachtige webshop, amazing jewellery! Alle stuks 1 voor 1 gorgeous! Love it gewoon!! Ik bestel zeker opnieuw en opnieuw

Mooie en kwalitatief top producten!

Verrassend snelle levering van op en top mooie sieraden!

Goede en snelle levering!

Binnen paar dagen geleverd en alles mooi ingepakt!

Mooie zilveren sieraden besteld! Wanneer ik de sieraden voor de eerste keer draag, al direct meerdere complimentjes ontvangen van vriendinnen over de sieraden. Nog een plus punt ze verkleuren niet en zijn leuk te combineren met elkaar!

Snel, makkelijk en leuk

De bestelling was er binnen 2 dagen en het was extreem leuk ingepakt. Niet duur en fijne website.

It was awesome!

I bought a golden ear cuff and I loved since the day they shipped it. It’s unique, it matches with everything and gives you a shiny look.

Mooie oorbellen, goed geprijsd

Ik ben erg tevreden met deze nieuwe oorbellen. Mooie kleur en subtiel ringetje

Ik ben tevreden mooie sieraden voor weinig geld

Goede service en mooie sieraden betaalbaar en ook leuk om cadeau te doen Ik vind t n mooie site top Mvg Nellie

Mooi product snelle levering

Hele mooie ketting

Geweldige sieraden van goede kwaliteit

Het pakketje kwam sneller binnen dan verwacht en de sieraden waren netjes verpakt. Ik heb de sieraden nu al een maand en ze zijn nog niet verkleurd of stuk gegaan. Ik ben heel tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!!!

Mooie luxe armband voor een goede prijs

Snelle levering ondanks het graveren

Correct en mooi ☺️

Zeer correcte levering... Mooie kwaliteit

Super mooie sieraden!!

Heel blij met mijn bestelling! De sieraden verkleuren niet en zijn licht van gewicht, daardoor dragen ze fijn. Aanrader!!

Mooi product

Is zoals getoond op de afbeeldingen, de steen is iets donkerder dan ik me inbeeldde, maar dat is omdat ik de kleur van de geboortesteen niet echt wist. Heel mooi en proper verpakt aangekomen.

Uitstekende kwaliteit en mooie sieraden.

Cadeau gekocht voor mijn moeder en sieraad is helemaal naar wens. Super leuk dat je zelf initialen erin kan laten zetten maakt het cadeau extra persoonlijk!

Top top top

Mooie juwelen en blijven super lang mooi, onlangs een gepersonaliseerde armband kwijt geraakt en deze direct opnieuw besteld, supersnelle levering ook

Matige kwaliteit

Heb oorbellen en armbanden gekocht. De oorbellen zijn scherp en blijven overal achter haken. Slotjes zijn slap een bak ellende. Armbanden lijken niet heel stevig zeker die met letter en hartje is erg dun.

Netjes en duidelijk

Als geadverteerd en snel opgestuurd. Foto’s van alle verschillende opties terwijl ze gedragen worden (in dit geval geboortestenen) zouden helpen met een makkelijkere keuze maken.

Mooie spullen

Ik vind dat de ketting en armband die ik besteld heb heel mooi zijn en ze waren ook zeker niet duur. Mijn vriendin is er heel blij mee

Ketting is precies wat ik zocht!

Fijne site en ketting is als omschreven. Goede kwaliteit en snelle levering. Heel erg blij mee!

Top sieraden

Een hele leuke site. Heel veel soorten sieraden.

Geweldige service

Super bedrijf. Klantenservice is super snel en denkt met je mee. Prachtige ketting gekocht.

Super service top producten

Ik heb een armband en enkelbandje (goudkleurig) besteld. De bestelling was er snel, de producten zijn mooi en blijven mooi. Ik heb ze altijd om, ook met douchen, sporten en slapen. De kleur blijft gewoon goed! Aanrader dus! Zowel de webshop als de producten

Amazing

Mooie en kwalitatieve sieraden. Voor alle daags en bijzondere gelegenheden! ♡

Buskesdries 3

6673DP Andelst