Super service top producten

Ik heb een armband en enkelbandje (goudkleurig) besteld. De bestelling was er snel, de producten zijn mooi en blijven mooi. Ik heb ze altijd om, ook met douchen, sporten en slapen. De kleur blijft gewoon goed! Aanrader dus! Zowel de webshop als de producten

Amazing

Mooie en kwalitatieve sieraden. Voor alle daags en bijzondere gelegenheden! ♡

Helemaal top

Super leuke sieraden voor een goede prijs. Snelle levering

heel goed

het armbandje dat ik besteld had kwam precies aan zoals ik besteld had. voor half 6 besteld en ik had hem inderdaad de dag erna binnen. heel goed geregeld

Super mooie sieraden en snel geleverd!

Super fijne, snel geleverd en de sieraden zijn top!

Meerdere keren besteld hier, top sieraden en snelle service!

Enorm mooie sierraden, die mooi blijven.

Ik heb 2 kettingen besteld, hoewel ik weet dat douchen slecht is met sierraden, blijven deze erg mooi en goed!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Fantastisch.

Heel erg mooie juwelen. Ik ben zeer blij dit instagram account gevonden te hebben.

De sieraden zijn erg mooi. Ze glinsteren geweldig. Ze zijn iets kleiner dan ik me had voorgesteld, maar dat is niet erg. Met hoeveel ze schitteren maakt dat het helemaal goed. Ook zijn ze mooi en duidelijk ingepakt.

Snelle levering, mooie sieraden. Ook de website is handig en duidelijk. maar Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen maar tot nu toe blijft het mooi!

Top service!

Fijne service, goede kwaliteit sieraden en snelle verzending!

lot

beste merk ever

Mooie sieraden

Snelle en goede service. Sieraden zijn altijd mooi verpakt.

Snel, goede service en mooie sieraden!

Snelle service, heel blij met de sieraden en alles mooi verpakt.

Mooie producten, snel verzonden

Heel blij met mijn enkelbandje. Origineel design! Mijn sieraden waren ook nog eens snel in huis!

Prachtige sieraden

Super mooie looks met een gouden randje voor een klein vriendelijk prijsje waarbij je kwaliteit ontvangt, wat wil je nog meer :)

Super fijn!

Ik koop al een tijdje bij finaste en ben altijd blij geweest er mee. Er is veel keuze in sieraden soorten, kleuren, stijlen! Het is een goed betaalbare webshop en de sieraden verkleuren niet! De sample sale is ook top om goedkope maar leuke sieraden te halen! De sieraden zijn altijd snel binnen

Super levering en mooie producten

Hele goeie ervaring levering was snel , alles super duidelijk op de website plus hele mooie kwaliteit❤️

Was al blij verast toen ik zag wat een mooie producten jullie hadden toen mn dochter finaste girl was. Nu voor mn achoondochter wen leuk item beateld

Mooie producten en goede service

Binnen 2 uur antwoord via mail op mijn vraag! Bestelling op dezelfde dag nog verzonden, helaas door drukte bij PostNL een dag vertraagd, maar alsnog binnen 2 dagen binnen! Super snel! Alles wat ik ooit bij hun heb besteld is tot vandaag nog steeds mooi en draag ik nog steeds, mijn favoriete sieraden winkel!

Vlugge en goede bezorging

Bestelling kwam snel binnen! En daarnaast heel leuk ingepakt

De bestellingen worden altijd leuk ingepakt. Echt een cadeautje om open te maken! Ook kwam de bestelling snel binnen. De ringen zijn mega leuk en ben er erg blij mee.

Goede kwaliteit!

Een armband en een ketting besteld. Snelle levering. Goede kwaliteit en ziet er super uit. Veel complimenten ontvangen. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Ik was op zoek naar een specifiek armbandje en kwam zo op de website van FINASTE. Ik kende het merk niet maar vond het model heel mooi (met een schildpadje) dus besloot het te bestellen. Omdat het van emotionele waarde is, wilde ik dat het kwalitatief zou zijn. Dat is het inderdaad. Bovendien is de prijs voordelig. Tot slot kwam het armbandje al na twee dagen aan in een erg mooie verpakking. Mijn vriendinnen hebben meteen hetzelfde armbandje besteld (goud en zilver). 10/10 would recommend!

Buskesdries 3

6673DP Andelst