Fijne snelle levering

Snelle levering en mooi product!!

Ging heel erg vlot fantastisch

Niet het bestelde artikel ontvangen

Ik had een leuke setje samengesteld voor de verjaardag van mijn dochter. Helaas werd het pakketje geleverd zonder de ketting die wij er graag bij hadden gewild. Hierdoor moest de bestelde artikelen weer retour gestuurd worden omdat het setje niet compleet werd geleverd maar de kosten voor het retourneren moest ik zelf betalen!!! Slecht.!

Mooie goede sieraden

Ik heb een armbandje besteld en het is goede kwaliteit en ziet er mooi uit!

Prachtig en uniek sieraad

Armbandje is heel mooi gegraveerd, super blij mee!

Finaste fantastisch !!!

Onlangs dubbele ketting besteld maar helaas enkele ketting ontvangen. Een mail gestuurd naar de klantenservice, binnen het uur reactie dat ze het heel vervelend vonden en direct de juiste ketting zouden opsturen. Binnen twee dagen inderdaad de juiste ketting ontvangen . Finaste is een voorbeeld voor veel online zaken die niet of nauwelijks te bereiken zijn. Finaste ga zo door! Ik beveel jullie zeker aan!!

Snelle levering, leuke sieraden

Mijn dochter vond ze prachtig

Zeer snelle levering erg tevreden en top prijzen. !

Mooi product en snelle levering.

Goed!

Ik heb al meerdere sieraden van Finaste en heb ze serieus 24/7 om en zijn nog net zo mooi als maanden geleden toen ik ze kocht! Helemaal tevreden..

Erg mooi

Gegraveerde ketting voor een vriendin van mij laten maken. Heel mooi geworden.

Toppie

Snelle levering, fijne producten en goede communicatie. Algemeen een goede ervaring.

Snelle en goede service

1 product werd in eerste instantie kapot geleverd, maar na een mail werd er een nieuwe toegestuurd. Binnen 2 dagen ontvangen! Dank daarvoor

Helema geweldig!!!

Snelle levering en prachtige fijne sieraden zoals ik ze zocht!! meteen een 2e bestelling gedaan.

Heel fijn en snel geleverd.

Het wordt heel mooi verpakt in een doosje en het is heel handig als cadeautje

Snelle levering van mooie sierraden

Bestelling wordt snel geleverd en de sierraden zijn van goede kwaliteit. De adventskalender heeft een goede prijs kwaliteit verhouding, je krijgt waar voor je geld.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelling was de volgende dag meteen geleverd en daarnaast vind ik de kwaliteit van de sieraden heel goed.

Snelle bezorging,en met zorg ingepakt echt geweldig. TOP!!!!!

vlot bezorgd en mooie sieraden! Goede kwaliteit-prijsverhouding

Goede kwaliteit en snelle levering

De sieraden zijn van een goede kwaliteit. Ik draag sinds moederdag een armbandje welke ik zelfs met douchen draag en het ziet er nog als nieuw uit. Prijs / kwaliteit is top!

Altijd perfect!

Ik heb hier al meerdere keren besteld, mooie kwaliteit en snelle levering.

Top kwaliteit

Snelle verzending, grote keuzes en leuke prijzen

Mooie ketting en snelle levering

De ketting komt overeen met de foto op de website. Kwaliteit stelt niet teleur en een enorm snelle levering.

Fijn en snel

Het is een fijne, duidelijke site. Sieraden waren snel geleverd.

Fijne service en heel snel bezorgd. De sieraden zijn ook super leuk!

Buskesdries 3

6673DP Andelst