Super service. Bestelling klopte niet, na 1 mail had ik 1 dag later de goede ketting en mocht de andere houden voor t ongemak..super!

erg tevreden!

Het armbandje, dat ik bestelde was super mooi! Iets kleiner, dan ik verwachtte, maar niet minder mooi. Het bevatte 'n geboorte-steentje voor 'n stilgeboorte... Ik heb de moeder hier heel blij mee gemaakt!

Top en snelle service!

Super snelle service en producten helemaal naar wens!

De bestelling was mega snel verzonden! En ben er heel blij mee

Super leuk en service geweldig!

Super leuke armbandjes. Mijn zusje was er erg blij mee. We hebben het armbandje 'Forever best sister' ben zelf niet zo van het zilver, maar mijn zusje wel. Toch draag ik hem, want hij is echt heel leuk. Ook top service, had er maar 1 van een set, mailtje gestuurd en de dag erop lag hij al in de brievenbus! Thx!

Geweldige service

Ten eerste zijn de sieraden echt heel mooi! De communicatie is zeer goed zoals ik pas meemaakte. Bij mijn sieraden bestelling waren de cadeauverpakkingen niet geleverd en dit gemeld en krijg direct een mail terug! De volgende dag zaten de cadeauverpakkingen in mijn brievenbus! ECHT TOP!!!

Geweldig!

Ik vond het in het begin klein lijken maar op zich viel dit goed mee op de arm van mijn vriend. ECHT EEN AANRADER. Subtiel, romantisch en chique.

Echt blij mee,prachtige sieraden en ook nog eens mooi verpakt, its all about the detail! En super snelle levering!

Goede service & uitstekend product

We hadden een gegraveerde ketting besteld. Deze is heel mooi gemaakt met goede materialen. De verzending duurde iets langer door een misverstand, maar de communicatie vanuit Finaste bleef top en ze zochten mee naar een oplossing. Wij zijn heel tevreden en zouden zeker nog bestellen!

Het was erg mooi ingepakt en zag er verzorgd uit.

Het was erg snel binnen en de spullen waren goede kwaliteit. We zijn er heel blij mee.

Snelle levering, veel mailtjes met updates en goed en mooi ingeleverd. En sieraden hele goede kwaliteit, een ketting die ik al langer van dit merk heb draag ik elke dag en wordt ook nat etc en is nergens verkleurd of beschadigd.

Heel erg tevreden met super snelle levering!

Ik had oorbelletjes besteld op Finaste. En de volgende ochtend waren ze al binnen, in een mooi sieradendoosje om ze te kunnen opbergen. Ik was verbaasd over de super snelle levering en de oorbelletjes zien er heel mooi uit!

Precies zoals gehoopt!

Voor de verjaardag van mijn moeder een ketting besteld. Mooi op tijd geleverd en zoals gevraagd leuk ingepakt! Snel bezorgd, en goed te volgen via de email. Zeker een aanrader!

Slechte informatie over de producten op de website

3 zilveren kettingen gekocht met het idee daar een hangertje aan te doen wat ik al had. Echter kan op geen enkele ketting het hangertje want op het uiteinde zit een muntje. Hierdoor krijg je her hangertje niet op de ketting. Ketting met hanger gekocht daar kan het hangertje niet vanaf gehaald worden. Beide is niet duidelijk te zien op foto's en staat niet in de product informatie.

Leuke produkten ,goede service

Er was mij n verkeerd artikel opgestuurd,na contact te hebben gehad,de volgende dag al t goede artikel gekregen,en t verkeerde artikel mocht ik houden.top!

Prachtige kwaliteit

Levering was snel, mooi verpakt en de kwaliteit prachtig.

De verzending was erg snel. En de producten waren zoals omschreven.

Erg fijne ervaring met Finaste!

Goede sieraden met top kwaliteit

4 ringen besteld en 1 armandje. Ik kan er goed mee douchen en ze zitten fijn

Mooie ketting, goede kwaliteit, alleen jammer dat er geen papiertje of iets bij zit met sterrenhemel

Het is een hele mooie ketting, hij is erg sterk. De sterrenhemel is heel subtiel maar goed te zien. Alleen jammer dat er dus geen papiertje bij zit waarop je de sterrenhemel kunt zien + nog eens extra de datum, tijd, plek etc. Dat zou het iets persoonlijker maken

Hele goede service!

Hele leuke sieraden! Maar het belangrijkste is een goede service. Er was iets mis met mijn bestelling maar er werd meteen goed met mij gecommuniceerd en er was erg veel begrip. Zeker hier shoppen, hele goede service!

Trouwe fan

Ik heb inmiddels een verzameling van oorbellen, armbandjes, kettingen en enkelbandjes van Finaste en super blij mee. Het blijft mooi en gaat niet stuk (ondanks het elke dag dragen van het enkelbandje). Kan het iedereen aanraden!

Prachtige, degelijke oorbellen

Super mooie oorbellen, netjes in een doosje en snel verzonden. Echt goede kwaliteit!

Super snel bezorgd leuk en moderne sieraden

Snel bezorgd leuk ingepakt.goede kwaliteit, Leuk moderne sieraden

Top bedrijf

Snelle levering Keurig verpakt en een mooi product !

Kwam dag later meteen binnen, hele snelle levering

Buskesdries 3

6673DP Andelst