Heel mooi!

Snelle bezorging en super mooie sieraden!

Mooie sieraden

Goede service en optijd levering

Mooie verpakt en snel verzonden

Mooie verpakking en snel verzonden. Duidelijke website en makkelijk te bestellen

Duidelijke website. Je wordt goed op de hoogtr gehouden waar je bestelling is. Snelle verzending en goede kwaliteit sieraden.

Super fijn!

Bestelling echt binnen 48u bezorgd, kwaliteit is erg goed en de sierraden zijn echt prachtig!

Ontzettend leuke dingen in verschillende prijsklassen.

Snelle levering en mooie Kwaliteits sieraden.

Snel geleverd en kan de Fintaste van harte aanbevelen.

Snelle service!!

Afgelopen week kwam ik in contact met Finaste en was meteen enthousiast! Zoveel keuze en een snelle bezorging.

Goede prijs kwaliteit en snelle verzending!

Erg mooie ketting uitgezocht en deze werd ook nog eens super snel verzonden. Zoek je een mooi sierraad voor een mooie prijs kwaliteit verhouding, zou ik hier zeker een kijkje nemen.

Aanrader!

Wat een leuk assortiment! Snelle levering, mooie materialen en leuke prijzen! Iets laten graveren is ook zeker een aanrader.

helemaal top, alles was prima en snelle verzending

Geen korting ontvangen

Volgens de site zou ik 20 % korting krijgen. De code werkte niet. Ik heb me ingeschreven bij Finaste, dan zou ik 10% korting krijgen. Ook deze code werkte niet. Ik ging deze bestelling toch wel plaatsen maar geef geen kortingscodes als deze niet werken. Mijn pakket kwam wel mooi op tijd aan. Of de kwaliteit goed is weet ik niet omdat het cadeautje nog gegeven moet worden.

Leuke adventskalender

Leuke adventskalender met mooie sieraden

Betaalbare sierraden die niet verkleuren, ik ben super blij dat FINASTE er is !!! <3

Zo mooi

Mooi ingepakt!! En de inhoud is zo gaaf voor mijn dochter,echt een aanrader!!

Super leuk!!

Super leuke items voor een goede prijs! Zeker aan te raden!

Goede service snelle levering

Je hebt erg veel leuke keuze en het mooie ervan vind ik dat je het zo persoonlijk kan maken als je zelf wil het word mooi gegraveerd alleen vond ik het gegraveerde iets aan de kleine kant is maar verder hartstikke mooi

Pakketje niet aangekomen

Pakketje zou door de brievenbus komen, niks binnengekregen

super snel

mooie sieraden, precies net zoals de foto's op de website (: zou 100% nog een keer een bestelling plaatsen

Waar voor je geld

Mega leuke sample sale box besteld met 10 sieraden erin! Heel erg waar voor je geld!

Betaalbaar en betrouwbaar

Voorheen kocht ik alleen sieraden bij de welbekende My Jewellery. Maar vanwege de prijzen ben ik eens verder gaan zoeken. De sieraden van Finaste zijn prachtig en ze hebben een gevarieerde collectie. De kwaliteit is super goed en ook nog eens betaalbaar. Zo is het leuk om jezelf af en toe een uniek sieraad cadeau te geven.

Zeer professioneel!

Mijn bestelling is binnen de 48 uur aangekomen!!! M.a.w zeer snelle service. Mijn juwelen kwamen aan in prachtige doosjes waardoor dit zeer professioneel is! Zeker een aanrader.

Heel goed!

Super goed en leuk product en mega leuk ingepakt en hele goeie kwaliteit! Tevreden

Ik hem een armbandje besteld en hij is echt van goede kwaliteit. Ontzettend blij mee. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje binnenkomt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst