Geweldig bedrijf

Erg snel verzonden, goede kwaliteit

Per abuis heeft Finaste het verkeerde artikel opgestuurd. Nog binnen 24 uur is deze fout hersteld en heb ik het goede artikel ontvangen en mocht het andere houden als compensatie voor het ongemak. Top service dus!

Super blij mee

Heb een kettinkje besteld was super snel binnen en ook nog is super mooi ben er heel blij mee en t was ook helemaal niet duur en de kwaliteit is echt top

Slecht!

Ik heb een setje oorbellen besteld, helaas toen de oorbellen binnen zijn gekomen, ben ik erachter gekomen dat bij 1 oorbel het bedeltje er niet doorheen komt.

Super leuk product en goede hulp ontvangen

Superblij met mijn aankopen van Finaste! Eerder heb ik een ketting gekocht die ik nog steeds dagelijks draag en die er nog steeds als nieuw uitziet. Dat gaf me het vertrouwen om opnieuw te bestellen. Dit keer koos ik voor iets extra speciaals: een gepersonaliseerde ketting met een gegraveerde locatie. Wat ik echt top vond, is dat ik een mailtje kreeg met de vraag of de bedrukking helemaal naar wens was. Dat laat zien hoe zorgvuldig ze te werk gaan, en dat gaf mij meteen een goed gevoel. Na mijn bevestiging werd de ketting direct verzonden, en de volgende dag lag hij al op de mat. Mijn vriendin is helemaal verliefd op de ketting en superblij met dit unieke cadeau. Daarnaast maakt Finaste het shoppen nóg leuker met een leuke gift bij bestellingen vanaf 40 euro. Zo wordt jezelf (of een ander) verwennen echt een feestje! Finaste is zeker een aanrader!

Bijzonder mooi!

Ik zag een tiktok over jullie sieraden en dacht dit moet ik hebben! Meteen de advent kalender besteld en daar zat zo veel moois in kon niet wachten met open maken dus alle sierraden liggen al in de kast;) Mooiste van alles vond ik de ketting met bedels wat een ding! Iedereen valt het op als je deze draagt en je voeld je er mooi bij. De sieraden zijn van goed kwaliteit makkelijker te combineren met ook andere sierraden en vooral erg shiney. Ik ga met kerst helemaal los op een combinatie met de sierraden!

Mooie sieraden en goede kwaliteit

Mooie sieraden in de adventskalender. Snelle bezorging. Super blij met mijn bestelling!

Werkelijk prachtig

Adventskalender goud cadeau gedaan aan mijn dochter van 17 jaar. Ze is er ontzettend blij mee. Hele mooie sieraden van zeer goede kwaliteit. Zeker een cadeautip voor de feestdagen!

heel goed! Goeie kwaliteit en super mooi

snelle levering en goed

Prachtige sieraden!

Mooie sieraden, snelle levering! Niks op aan te merken. Hele goede site!

Hele snelle bezorging, leuk ingepakt en het allerbelangrijkste: Goede kwaliteit!

Superrr mooie oorbellen, en snelle levering

Ben heel blij met mijn oorbellen.. leuk zo met die steentjes en 3 verschillende groottes...

Snel binnen en goeie kwaliteit

Snel binnengekregen, mooi ingepakt en goeie kwaliteit

Perfecte afhandeling toen zending niet goed afgeleverd werd

Super mooie ketting!

Heel subtiel, mooi en goede kwaliteit

Mooie sieraden en erg snel geleverd

Super mooi

Super mooi en verkleurd niet

Helemaal blij mee!

Ik had de adventkalender besteld en ben helemaal tevreden. Ik ben blij met elk sieraad en vind hem zeker m’n geld waard!

Geweldige voor cadeautjes

Het is een heel fijne winkel, bezorgd snel en het word leuk ingepakt voor maar 75 cent!

Superrrr

Mijn aankoop verliep vlot , ook de email van Verzonden. Alleen is het pakket niet aangekomen. Contact gehad en jullie reageerde vrij snel. Dus superrrrrr goed . Nu nog afwachten tot woensdag of het pakket nog komt . Hopelijk op goede afloop. Groetjes thea van prooijen

Mooie sieraden voor een mooie prijs

Ik ben erg blij met de sieraden die ik gekocht heb, ze verkleuren niet en zijn ook niet te zwaar voor je oren. Ook vind ik het een mooie prijs voor wat je krijgt. Ik ben tevreden!!

Mooie sieraden

2 kettingen besteld, snelle levering en zien er tiptop uit. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Prachtige verpakking, snelle bezorging, mooie sieraden, het was een perfecte kennismaking met Finaste!

Goede producten, snelle levering.

Goede producten, snelle levering.

Buskesdries 3

6673DP Andelst