Heel mooie juwelen

Heb hier al een paar keer besteld. Altijd goede kwaliteit, leuk verpakt en snel geleverd.

Snelle verzending, mooie sieraden en een goeie prijs

Snelle levering en mooie producten.

De geleverde producten xijn heel mooi en de levering perfect, zeker doordat het brievenbus pakketjeszijn.

Super pretty and nice quality!

Ordered the advent calendar and it is beautiful! The quality of the products are also great!

Perfect!

Perfect + goede levering

Erg mooie sieraden voor een goede prijs

De sieraden zijn erg mooi en van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik zou deze webshop zeker aanraden en zelf vaker gaan gebruiken.

Mooi en snel geleverd

Ik had een ketting besteld, hij zag er precies zo uit als dat ik verwacht had en het was snel en goed geleverd!

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Ik heb jullie armbandjes en kettinkjes altijd om (ook onder de douche/in bad) en de kwaliteit blijft even goed. Daarnaast is het qua prijs erg betaalbaar. Wanneer je vragen hebt dan is jullie klantenservice erg snel en netjes. Wanneer ik nieuwe sieraden zoek dan kijk ik altijd eerst bij jullie op de site (en heb ik ook al heel besteld haha). Erg blij mee.

geweldig

echt hele mooie sieraden en mega snelle verzending!!! ben er mega blij mee!

Mooie sieraden, goede kwaliteit.

Mooie en kwalitatieve sieraden voor een lage prijs. Gaat lang mee en veel keuze.

Fijne ervaring met deze webshop.

Ik heb 2 maal iets besteld en beide keren snel en verzorgd ontvangen. Op vragen word snel antwoord gegeven via de mail. Je kan van begin tot eind op de hoogte blijven van je bestelling. Sieraden zijn ook van goede kwaliteit en voor fijne prijzen. Kortom, een aanrader.

Snel besteld en snel geleverd

Ik heb een armband uitgezocht. De website werkte goed en het is snel geleverd

Heel fijn bedrijf!

Heel erg snel verstuurd en super contact, ook een kortingscode! Heel erg lief en vriendelijk en super leuke sieraden, al vaak aangeraden en complimenten gekregen over de sieraden

Prachtige sieraden voor jezelf of om kado te geven

Elke keer weer een kadootje om uit te pakken deze sieraden. prachtig en een goede kwaliteit...ze blijven ook erg mooi! Ik koop sieraden negens anders meer ♡

Top website.

Op de ernstige heb je veel keuze uit producten. Ook ziet de wenste er netjes uit. Het fijne is ook dat de levertijd niet lang was.

Mooie sieraden en snelle levering

Ik heb al meerdere sieraden van Finaste en ze zijn allemaal van zeer goed kwaliteit plus snelle levering!

Betrouwbaare whepschop

Ik heb daar verschillende sieraden besteld, waaronder de adventskalender en ook sample artikelen. Deze zijn allemaal in principe zgan,als ik een bestelling geplaatst heb is het al snel geleverd, en wat ook fijn is er is volop keuze.

Hele leuke advent!

Ik wilde graag weer een compleet nieuwe sieraden set hebben. Om alles los ergens te bestellen is al snel duur. Door zo'n adventskalender heb je gelijk een hele set en het is in verhouding niet duur. Gelukkig was het helemaal mijn smaak!

Ik heb een nikkel allergie, dus echt goede juwelen voor een betaalbare prijs vinden is geen makkelijk iets, maar deze juwelen zijn gewoon perfect, elegant & betaalbaar. De armbandjes kunnen vanaf een 14cm tot rond de 20. Ik heb zelf een 16, en dus zitten deze ook heel mooi, niet te losjes zoals bij andere armbandjes. Ik heb zo’n multiple sluiting gekocht voor kettingen, daar ben ik nog niet aan uit hoe exact ik dit kan doen, maar met een beetje hulp lukt alles. Ik raad dit ten zeerste aan

Prima winkel

Bestelling snel binnen, alleen was het tijdens het bestellen niet duidelijk dat de korting code die op elke pagina wordt genoemd niet gold voor mijn product.

Mooi verpakt, leuke prijs.

Vandaag ontvangen. Erg mooi verpakt, prijs is erg fijn. Over de kwaliteit kan ik nog weinig vermelden.

Veelzijdig

Ik had wat leuke sieraden besteld. De sieraden kwamen al snel binnen wat erg fijn is. Het zat praktisch en netjes verpakt. De sieraden zijn van goede kwaliteit. Alleen wat minder blij met de sample sale box, maar dat kon je wel verwachten dat het niet je smaak zou zijn dus dat vind ik niet heel erg. Al met al ben ik erg tevreden.

Echt super!

Prachtig, ruim assortiment. Regelmatig grote kortingen. Voor jezelf, Sinterklaas, Verjaardagen voor elke prijs stijl en gelegenheid hebben ze wel iets. En dan ook nog zulke goede service en snelle levertijden.

Alles was top

Snelle levering van een goed product!

Buskesdries 3

6673DP Andelst