Hartstikke leuke en kwalitatief mooie sieraden!

Hele snelle afhandeling en verzending. Erg blij met de mooie armbanden.

Zeer mooie en duurzame sieraden.

Had 2 cadeaus nodig voor het Suikerfeest, armband en ketting besteld, beiden waren precies zo als ik had verwacht. Ik zal zeker in de toekomst terugkomen naar de online shop om bestellingen te doen.

Snelle levering Goed prijs kwaliteit verhouding Echt top

snel en goed!

Prima product, snelle levering en duidelijke website. Netjes verpakt.

Heel goede kwaliteit en snelle levering

Tevreden over product en levering

Levering was erg snel. Leuk ingepakt met een persoonlijk briefje. Ook het product is zoals ik had verwacht. Het aankopen op de website was ook gemakkelijk. Alleen maar positief dus

Vergelijkbaar met de populaire duurdere kettinkjes!

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Bij de geboorte van mijn dochtertje heb ik een ketting gekregen met letter en geboortesteentje. Nu aangevuld met de letter van mijn zoontje incl. hartje. Qua uitstraling exact hetzelfde, maar goedkoper. Super! Ik raad het anderen aan.

Fijne Service

Mooi product en snelle levering, zeer tevreden over de ring die ik gekocht had

Blij

Ik ben blij met mijn sieraden super blij.

topbedrijf

elke keer blijf ik bestellen... zo'n mooie sieraden!

Super snelle levering en leuke producten

Het is niet duur en goed kwaliteit. Ik vind de oorbellen en het enkelbandje echt cute. Alleen het enkelbandje is net iets te groot maar nogsteeds heel mooi. Ik vond de verpakking ook leuk en het was heel snel binnen.

Ik had mijn bestelling maandagavond besteld en woensdag al in huis. De bestelling was helemaal goed in orde alles was mooi en netjes ingepakt. Heel erg blij mee!!

Het pakket is er snel!

Als je het besteld is het pakket er snel! Alleen soms is helaas al een paar keer gebeurd dat het armbandje kapot gaat dus dat is dan weer wat minder

Prachtige sieraden, snel verzonden

Mooie dingen besteld voor een goede prijs en ze zijn prachtig!

Ik vind het fijn dat de sieraden zo lang mee kunnen gaan, dus stevig zijn en niet verkleuren.

Ik heb heel vaak dat sieraden verkleuren ook van swarovski of pandora. En dat vind ik echt zonde. Maar bij finaste heb ik daar helemaal geen last van. Eén paar oorbellen had ik vorig jaar besteld en ik draag ze nogsteeds dagelijks zonder problemen.

Schitterende kwaliteit en levering

Het werd snel geleverd, het was super kwaliteit en het was een prachtig cadeau!

Super verkleurd niet

Ideaal je kan om houden met zwemmen douchen en het verkleurd niet.

Mooie sieraden en super service!

Mooie, betaalbare sieraden die lang goud blijven. Daarnaast worden de sieraden snel en leuk bezorgd!

Top kwaliteit, mijn lievelings (enige) juwelenwinkel ☺️

Ik ben zelf heel hoog eisend bij juwelen. Ze moeten sterk zijn, een mooie goude kleur hebben die helemaal niet weg gaat, al draag ik de juwelen dag en nacht. En toch kan Finaste voldoen aan al mijn eisen. Dit is al de vierde/ vijfde keer dat ik bij Finaste bestel en ik ben nooit teleurgesteld geweest. De kwaliteit van de juwelen is echt een 10/10. Ik draag ze elke dag (ketting + armband sinds een jaar) en ze zijn nog in een perfecte staat. Voor verjaardagscadeau’s bestel ik ook altijd bij Finaste omdat ik weet dat iedereen wel houdt van goede juwelen. Ik heb vijf jaar geleden ook een gepersonaliseerde armband gekocht voor mijn vriendin, en die is er vandaag nog, en in goede staat!! Finaste is echt de enige plaats waar ik nog mijn sieraden koop Ik raad Finast aan iedereen aan die mooie, sterke, en perfect stainless juwelen wilt ☺️

Supersnelle levering en ziet er fantastisch uit

Heel tevreden van de levering, de snelheid van de zending. Ook het armbandje ziet er super mooi uit! Net zoals op de website!

Snelle levering en super mooie producten!

Echt top! Ik had een enkelbandje en ketting besteld. Super goede kwaliteit en de levering was erg snel!

Perfect!

Zowel de levering als de juwelen zeer goed!

Super fijn

Redelijk snel krijg je je pakketje en goede kwaliteit kleding

niet de beste kwaliteit maar opzich prima.

ik heb laatst oorbellen en een ketting besteld. De oorbellen waren niet de beste kwaliteit. Het hangertje zat los, dat hoorde ook. Maar daardoor zou ik hem wel zo verliezen. De ketting leek heel mooi, maar viel niet mooi bij mij. Ik heb wel vaker wat besteld, dat verkleurde dan na een tijdje wel. Maar was verder prima. Wel jammer dat je mort betalen voor de verzending, en terugsturen. Dit is voor mij wel een reden om hier niet weer te bestellen.

mooie sieraden!

het zijn hele fijne sieraden! verkleuren niet en goed materiaal. ik koop hier altijd m’n sieraden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst