Alles gaat super lang mee en blijft mooi!

Snelle levering, genoeg keuze en ze verkleuren niet, blijven mooi!

Producten zijn perfect!

Alle sieraden die ik van finaste heb blijven altijd mooi en verkleuren niet!

Erg tevreden!

Super lieve klanten service, helpen met meedenken met je! Erg tevreden over dit bedrijf. Mooie sieraden en leuk dat het gegraveerd kan worden

Perfect!

De sample sale box is een leuke en waardevolle verassing. Zeer tevreden!

Snelle levering en mooie producten

Finaste heeft een hele leuke collectie aan mooie en vooral betaalbare sieraden, van mooie kwaliteit. De levering is snel en het wordt netjes opgestuurd.

Heel blij mee!

Snelle levering en mooi kwaliteit armbandje. Ik ben net moeder geworden en nu draag ik het initiaal van mijn lieve dochter elke dag om mijn pols.

Een super mooie set oorbellen mogen ontvangen, die vervolgens perfect bij elkaar staan! Heel leuk ingepakt in kleine zakjes waardoor het écht als kleine cadeautjes aanvoelde ☺️ Mega blij met mijn sieraden!! Ga hier zeker vaker shoppen.

Zeer snelle levering, mooie kwaliteit en leuk ingepakt als cadeautje! Zeker nog een keer bestellen waard

Leuke producten, goede kwaliteit en snelle levering

Ik koop regelmatig sieraden bij Finaste. De sieraden zijn van goede kwaliteit en de ringen (die ik iedere dag draag) verkleuren bijna niet!

Perfecte service

Voor mij voor het eerst dat ik bestelde op Finaste. Tijdens de sale was ik groot fan van al hun aanbod in sieraden! Vanaf het bestellen tot het ontvangen van mijn bestelling verliep alles vlekkeloos en had ik mijn prachtige sieraden de volgende werkdag binnen. Heel erg fijn om zulke mooie sieraden te hebben van dit fijne bedrijf! Dank jullie wel!!

Snelle een goede levering

Leuke website met groot aanbod, leuke spulletjes die snel en mooi verpakt geleverd zijn.

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Prachtige sieraden van mooie kwaliteit en veel keuze maakt mijn hart sneller kloppen!

Heel blij met mijn sieraden

Snel geleverd en mooie kwaliteit!

Snelle levering en mooie sieraden!

Erg mooie sieraden, ze waren ook zo bezorgd in de bus! Enige minpuntje is dat de ringen die ik besteld heb net iets groter uitvallen dan ik van bijv. een Lucardi gewend ben. Kleiner was er helaas niet, maar ze kunnen net :)

Heel blij met mijn bestelling!

Mooie en overzichtelijke website. Leuke kortingen en aanbiedingen. Ik vind de prijs verhouding ook echt goed! En hele snelle levering! Ideaal!

Goede kwaliteit en leuke sieraden, overzichtelijke webshop, snelle levering. Super!

Prachtig

Mijn bestelling is precies hoe het moest zijn.. Mooie armband, de gegraveerde tekst is helemaal perfect

Echt een aanrader

Prachtig armband besteld met de namen van m’n drie dochters. Armbandje ziet er prachtig uit, namen en de hartjes zijn er geweldig op gegraveerd. Bestelling was heel snel in huis, goed ingepakt, leuk doosje erbij. Optie tot achteraf betalen. Zeker een aanrader en dat voor die goedkope prijs.

Mooi en snel geleverd, top!

Super tevreden!

Heel erg tevreden van mijn aankoop bij Finaste. Prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en mooie juwelen. Ik bestel zeker opnieuw :)

Ik vind het een super merk!

Heel veel sieraden van Finaste en ze zijn mega fijn! Goeie kwaliteit gaan niet stuk en verkleuren niet, ik doe ze nooit af!

Mooie sieraden

Snel verstuurd en netjes ingepakt!

BESTEL HIER NOOIT!!!!!

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen maar ze verplichten me wel om te betalen!!!Da dag van levering was ik niet thuis!Ik vraag een bewijs wie dit ontvangen heeft geen antwoord. Ik moet dus nu 155 € betalen voor iets dat ik nooit ontvangen heb!! BESTEL HIER NOOIT!!!! Want je bent je geld kwijt!!!

Snelle levering.

Hele mooie sieraden

Hele mooie sieraden en erg snelle verzending

Buskesdries 3

6673DP Andelst