Correct en mooi ☺️

Zeer correcte levering... Mooie kwaliteit

Super mooie sieraden!!

Heel blij met mijn bestelling! De sieraden verkleuren niet en zijn licht van gewicht, daardoor dragen ze fijn. Aanrader!!

Mooi product

Is zoals getoond op de afbeeldingen, de steen is iets donkerder dan ik me inbeeldde, maar dat is omdat ik de kleur van de geboortesteen niet echt wist. Heel mooi en proper verpakt aangekomen.

Uitstekende kwaliteit en mooie sieraden.

Cadeau gekocht voor mijn moeder en sieraad is helemaal naar wens. Super leuk dat je zelf initialen erin kan laten zetten maakt het cadeau extra persoonlijk!

Top top top

Mooie juwelen en blijven super lang mooi, onlangs een gepersonaliseerde armband kwijt geraakt en deze direct opnieuw besteld, supersnelle levering ook

Matige kwaliteit

Heb oorbellen en armbanden gekocht. De oorbellen zijn scherp en blijven overal achter haken. Slotjes zijn slap een bak ellende. Armbanden lijken niet heel stevig zeker die met letter en hartje is erg dun.

Netjes en duidelijk

Als geadverteerd en snel opgestuurd. Foto’s van alle verschillende opties terwijl ze gedragen worden (in dit geval geboortestenen) zouden helpen met een makkelijkere keuze maken.

Mooie spullen

Ik vind dat de ketting en armband die ik besteld heb heel mooi zijn en ze waren ook zeker niet duur. Mijn vriendin is er heel blij mee

Ketting is precies wat ik zocht!

Fijne site en ketting is als omschreven. Goede kwaliteit en snelle levering. Heel erg blij mee!

Top sieraden

Een hele leuke site. Heel veel soorten sieraden.

Geweldige service

Super bedrijf. Klantenservice is super snel en denkt met je mee. Prachtige ketting gekocht.

Super service top producten

Ik heb een armband en enkelbandje (goudkleurig) besteld. De bestelling was er snel, de producten zijn mooi en blijven mooi. Ik heb ze altijd om, ook met douchen, sporten en slapen. De kleur blijft gewoon goed! Aanrader dus! Zowel de webshop als de producten

Amazing

Mooie en kwalitatieve sieraden. Voor alle daags en bijzondere gelegenheden! ♡

Helemaal top

Super leuke sieraden voor een goede prijs. Snelle levering

heel goed

het armbandje dat ik besteld had kwam precies aan zoals ik besteld had. voor half 6 besteld en ik had hem inderdaad de dag erna binnen. heel goed geregeld

Super mooie sieraden en snel geleverd!

Super fijne, snel geleverd en de sieraden zijn top!

Meerdere keren besteld hier, top sieraden en snelle service!

Enorm mooie sierraden, die mooi blijven.

Ik heb 2 kettingen besteld, hoewel ik weet dat douchen slecht is met sierraden, blijven deze erg mooi en goed!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Fantastisch.

Heel erg mooie juwelen. Ik ben zeer blij dit instagram account gevonden te hebben.

De sieraden zijn erg mooi. Ze glinsteren geweldig. Ze zijn iets kleiner dan ik me had voorgesteld, maar dat is niet erg. Met hoeveel ze schitteren maakt dat het helemaal goed. Ook zijn ze mooi en duidelijk ingepakt.

Snelle levering, mooie sieraden. Ook de website is handig en duidelijk. maar Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen maar tot nu toe blijft het mooi!

Top service!

Fijne service, goede kwaliteit sieraden en snelle verzending!

lot

beste merk ever

Mooie sieraden

Snelle en goede service. Sieraden zijn altijd mooi verpakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst