Prachtige, degelijke oorbellen

Super mooie oorbellen, netjes in een doosje en snel verzonden. Echt goede kwaliteit!

Super snel bezorgd leuk en moderne sieraden

Snel bezorgd leuk ingepakt.goede kwaliteit, Leuk moderne sieraden

Top bedrijf

Snelle levering Keurig verpakt en een mooi product !

Kwam dag later meteen binnen, hele snelle levering

Super mooi

Hele mooie sieraden voor een hele mooi prijs

Goed prijs/kwaliteit verhouding

Hele mooie producten voor de correcte prijs. Ook heel snelle levering!

Snelle levering en mooie spullen

Netjes en snel

Mijn bestelling was mooi verpakt en werd snel geleverd

Fijne ervaring, mooie sieraden

Ik had een kettinkje gekocht, hij is precies zoals op de foto’s en van goede kwaliteit! Hele mooie kleur goud en de letter is er mooi uitgesneden (ik had een initial ketting besteld). Feestje op uit te pakken en de ketting zit heel fijn in een handig en stevig sieradendoosje die je daarna ook kan gebruiken! Snelle verzending mijn bestelling was er al binnen een dag!

Mooi en kwalitatief goede sieraden

Snelle verzending en hele mooie sieraden.

Altijd mooi, fijn en heel snel in huis!

Fijne kwaliteit, sieraden gaan al zo lang mee! Altijd super blij want komen als cadeautjes door de brievenbus.

Snelle levering en mooie producten voor mooie prijzen

Fijne overzichtelijke webshop met een ruime keuze aan producten. Heel blij met mijn kettinkje dat snel geleverd werd!

Ge-wel-dig!!

Goed geholpen als er hulp nodig was, snel geleverd en top kwaliteit!

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik draag de sieraden (goudkleurig) van Finaste nu ongeveer een jaar, en ze zijn echt nog steeds heel mooi. Ondertussen heb ik al vaker besteld, en alles is steeds naar tevredenheid. Zeker een aanrader!

De ketting kwam veel sneller binnen dan verwacht

Het was wel een mooie ketting wat binnen kwam vriendin er harstikke blij mee, maar was alleen wel een klein beetje te klein, als ze hem om zou doen zou die ook behoorlijk strak om de nek heen zitten dus vandaar net geen 5 sterren...

Hele duidelijke omschrijving van producten ook bij het personaliseren. Snelle levering

Fantastische kwaliteit

Fantastische kwaliteit, schattige sieraden die waterproof zijn. 3e keer dat ik besteld heb, echt fantastisch!

Top ringen!

Droeg eigenlijk nooit ringen maar zag een actie van jullie voorbijkomen en dacht ik probeer ‘t toch gewoon, de ringen waren zo leuk! Via de maattabel op de site de goede maatjes kunnen vinden. Ze waren echt snel binnen en zijn precies als op de foto’s, echt een aanrader!

Wonderful!!!

I wear necklaces for 2 weeks now, I’ve got many compliments. taking shower, swimming in the sea, sleeping and working. Didn’t change color and still look amazing. Good souvenir from Netherlands. Perfect as a gift!!

De sieraden zijn heeeel mooi, niet duur en kwaliteit is ook echt top!! Ik ga zeker vaker bestellen

Leuke sieraden voor leuk prijsje

Mooi leuk modern en snel in huus

Goede kwaliteit, prijs en service

Dikke aanrader. Goede kwaliteit en prijs en uitstekende service

Geweldig!

Super juwelen, ik kan er elke keer mee douchen het geeft gewoon niet af. Het past ook nog eens perfect!!

Superfijne ervaring!

Het bestellen liep heel vlot; de site is heel makkelijk door te navigeren, zodat je makkelijk kan zoeken, maar ook heel duidelijk; je weet perfect wat je bestelt. Ook de foto's geven veel duidelijkheid. Wij vonden mooie, hippe juweeltjes voor een fijne prijs. Mijn dochter is superblij met haar bloemenoorbellen, en ik met mijn hartjesketting. Ook het verzenden ging vlot, de leveringstijden werden mooi nageleefd, en alles was veilig en netjes verpakt. Wij bestellen zeker weer!

Superleuke sieraden

Ik vind het hele leuke sieraden en ja kan ze altijd omhouden omdat ze niet verkleuren. Ook zijn ze supersnel geleverd en je kan ze makkelijk terugsturen. Van Maud

Buskesdries 3

6673DP Andelst