Prachtige oorbellen, maar gaan snel kapot

In eerste instantie heel blij mee. Veel complimenten gekregen en het zijn prachtige sieraden. Helaas viel al na 3 maanden het steentje van een van de oorbellen uit. Niks geks mee gedaan, gewoon opeens verdwenen. Een vriendin van me heeft precies hetzelfde meegemaakt. Echt zonde!

Super leuk!

Super leuke sieraden! En hele snelle levering. Echt heel blij mee!! Ga zeker nog een bestelling doen

Fantastic

Binnen een dag bezorgd. Goede service.

Goede snelle levering en goede kwaliteit

Website is duidelijk en overzichtelijk waardoor je makkelijk kan bestellen. De levering is snel en kwaliteit is goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Kwaliteit voor een degelijke prijs!

Snelle levering, kwalitatieve oorbellen, leuke verpakking.

I love love love de sieraden van finaste!

Sinds ik een allergie voor alles wat met goud te maken heeft heb ontwikkeld ben ik noodgedwongen zilver te dragen. Nergens vond ik leuke betaalbare zilveren bedelkettingen tot ik bij finaste terecht kwam. Nu ook oorbellen en armbanden van finaste én alles komt in een super leuk opbergdoosje!! Alles is nickelvrij en verkleurd niet! Kortom echt perfect!

Snelle service!

‘S middags besteld en het was een dag later al in huis! Betaalbare leuke sieraden.

Geweldig mooie sieraden die naar jaren nog top blijven.

Producten zijn tijdloos, blijven mooi en verkleuren niet.

Besteld volgende dag al binnen helemaal top.

Fantastische juwelen!!

Ik ben steeds heel tevreden over mijn aankopen bij finaste! Ik draag ze altijd, waterproof, fantastisch!

Perfecte sieraden en snelle levering

Prachtige sieraden voor een goede prijs. Zelfs met zwemmen en douchen blijft de kleur van de sieraden goed. Al meerdere keren besteld en nog steeds erg tevreden. Snelle levering en top producten. Een grote aanrader dus!

Goede service, geen gedoe en gelijk goed geregeld!

Echt perfect

Ik zocht al een hele tijd naar een ketting met een kleine initiaal, ik heb hem bij jullie op de site gevonden en ben er zo blij mee dat ik hem niet meer af doe. Ik heb in tijden niet meer zulke leuke sieraden gevonden.

Echt mooi verpakt en duidelijk dat het kwaliteitsvol is.

Was me eerst niet bekend deze site, maar ik kwam dit tegen en het zijn heel kwaliteitsvolle en mooie items.

Snelle levering en de juwelen zijn van hoge kwaliteit voor een goede prijs

Goede ervaring

Snelle service en levering

Mooie sieraden

Mooie sieraden. Leuk verpakt. Fijn cadeautje voor mij zelf

Snelle levering, netjes verpakt en sieraden zijn gewoon top. Mijn dochter en ik hebben dezelfde ketting gekocht. We zullen zeker meer kopen bij jullie

Top armband besteld!

Super snelle levering en een prachtige, subtiele armband. De prijzen zijn ook echt perfect!

Snelle levering en goede kwaliteit

Het artikel werd de dag na bestelling geleverd. De sieraden verkleuren niet en voelen stevig aan. Prijs kwaliteit top!

Leuke sieraden voor leuke prijzen

Fijne website met leuke sieraden voor leuke prijzen en snelle levering.

Goeie kwaliteit, lage prijs en snelle levering. Ik koop hier al m'n sieraden, en deze zijn na 3 jaar nog steeds even mooi.

Prachtige oorbellen

Mooie kwaliteitsvolle oorbellen. Leuk te combineren!

Heel mooie juwelen

Kwaliteitvolle juwelen

Super blij mee!

Super snelle levering! Super mooi verpakt en de sieraden zijn van goede kwaliteit ( ze verkleuren niet) super blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst