Prachtige oorbellen

Mooie kwaliteitsvolle oorbellen. Leuk te combineren!

Heel mooie juwelen

Kwaliteitvolle juwelen

Super blij mee!

Super snelle levering! Super mooi verpakt en de sieraden zijn van goede kwaliteit ( ze verkleuren niet) super blij mee!

Supermooi enkelbandje

Op een gebruinde huid is het goud met wit erg mooi. Valt goed op, maar ook weer niet te. De kwaliteit lijkt goed, maar daar kan ik na een paar dagen nog niet te veel van zeggen.

Helemaal top

Goede kwaliteits en prijsverhouding

Snelle levering, keurig verpakt en leuk aanbod!

Snel geleverd mooie ketting

Super snelle verzending en super mooie armband ontvangen waar we enorm veel plezier van gaan hebben!

De producten zijn heel mooi en van goede kwaliteit! Snelle verzending en de producten zijn heel mooi ingepakt! Ben er heel blij mee! Zeker een aanrader!

Snelle verzending, en goed/leuk ingepakt

Perfect!

Alles is perfect in orde! Aanrader…

Super bedrijf!

Het sieraad dat ik heb besteld is helemaal naar m’n verwachtingen en super kwaliteit! Ik ga zeker vaker bestellen!

Fantastisch!

Mooie sieraden. Netjes verpakt !

echt hele fijne plek

je kan alles vinden op Finaste!! plus de levering is ontzettend snel, en de kwaliteit ook heel erg goed.

Wauw!

Ik zou hier zeker vaker bestellen! Wat een fijne producten en kwamen in leuke verpakkingen binnen. Top kwaliteit en mijn opmerking is nageleefd. Super!

Hele leuke ketting

Mooie sieraden die snel geleverd zijn

De oorbellen zijn echt erg mooi en je kan er ook mee slapen! Mooie armband die goed past en de verstelbare ringen zien er mooi uit.

Super snelle levering en mooie spullen

Super mooie sieraden en goede service. Ik heb last minute een bestelling geplaatst voor de verjaardag van een vriendin, het was de volgende dag al in huis! Gewoon in de brievenbus dus hier hoef je ook niet voor thuis te blijven.

Leuk armbandje

Leuke bestelling

Super tevreden

Heel snel en netjes geleverd. Mooi ingepakt.

Goed heeeel mooiii

Zo lijk bedrijfje

Tevreden met mijn aankoop

De kwaliteit van de ear cuff is erg goed. In het begin was hij te groot, maar je kan hem kleiner maken. Daar was ik blij mee. Nu zit hij mooi en draag ik hem dagelijks. Top!

Goede kwaliteit!

De site is erg makkelijk om sieraden op te bestellen, de bestelling was er binnen 2/3 dagen en wat erg fijn was is dat het door de brievenbus paste omdat ik niet thuis was!

Geweldig in alle opzichten

Goed en overzichtelijk website Snelle levering zelfs voor gepersonaliseerde sieraden Geweldige sieraden en ruime keuze

Heel mooi en goei kwaliteit

Heel mooi sieraden

Buskesdries 3