Heel blij mee! Uitstekend

Perfecte sieraden en makkelijke en fijne site.

Goede kwaliteit en heel mooi!

De sieraden zijn van goede kwaliteit en ze waren heel mooi verpakt, zelfs de sieraden van de sample sale. Ik heb er nu meerdere keren mee gedoucht en ze zijn nog niet verkleurd.

Snelle, nette en overzichtelijke bezorging

Ik ben tevreden

Tevreden

Uiterst tevreden over de sieraden en de snelle levering!

Perfect, snelle levering, mooie producten

Fijne ervaring, mooie collectie, snelle levering, mooi ingepakt

Gewoon perfect

Ik koop sinds 2 jaar al mijn sieraden via Finaste. De collectie is ruim voor een zeer leuke prijs. Ook de kwaliteit is super! Ik moet mijzelf soms inhouden bij het scrollen op jullie website haha. Maar goed, je kunt nooit teveel ringen, oorbellen, kettingen en armbandjes hebben

Goeie kwaliteit met snelle levering

Goeie ervaring, het was na 2 dagen geleverd en mooi verpakt. Ik zou zeker nog een keer bestellen!

Mooi en snel

Mooie artikelen van goede kwaliteit en prijs verhouding. Snel verzonden.

Snelle levering en mooie producten

Productspecificaties op de site zijn duidelijk omschreven. Erg positief dat de sierraden van roestvrij staal en nikkelvrij zijn. De enkelbandjes zijn ruim van maat en ook het verlengstukje (voor een ander enkelbandje dat ik al had) is echt ideaal! Ik ben zeer tevreden.

Altijd alles super in orde!

Al een aantal keren besteld, en steeds prachtige juwelen! Goede kwaliteit! TOP gewoon!

Geweldig, leuke sieraden.

Wat een leuke, betaalbare sieraden.

hele mooie en goede sieraden!

Ik heb sinds kort sieraden van Finaste. Voor Finaste had ik sieraden die snel gingen verkleuren of kapot gingen, maar bij Finaste is dit niet het geval! Finaste heeft mooie en goede sieraden voor een goede prijs. Heel erg tevreden dus!

Altijd goede sieraden en verkleuren niet

Heb altijd goede sieraden gehad zijn ook goed verpakt als ze binnen komen en mooi. Komen ook altijd optijd binnen en dit word goed aangegeven

Pakket nooit ontvangen

Ik heb mijn pakket niet ontvangen..

Erg blij met mijn nieuwe sieraden

Ik vind ze erg mooi! Vooral blij met de gepersonaliseerde ketting en armband! Mooie kwaliteit voor niet al te hoge prijs.

Goede sevice / snel bezorgd

Snel bezorgd ..armband ziet er leuk uit !

Tevreden

Mijn bestellingen zijn op tijd aangekomen, en de kwaliteit van de producten zijn ook goed.

Heel blij met mijn aankoop!

Mooie kettingen, netjes en met zorg verpakt. De kettingen waren precies zoals verwacht. En hele snelle levering, zelfs op ons vakantieadres!

Exact zoals verwacht, zeer net en correct.

Fijne winkelervaring en snelle en nette verzending. Alles verliep naar wens!

Beste sieraden webshop !!’

Mijn ervaring is alleen maar uitstekend hier !! Voor vragen kun je goed terecht, de antwoorden daarop zijn duidelijk en de bestellingen worden ook nog eens snel verzonden, beter kan niet toch? :) Ook krijg je elke week gratis nieuwe sieraad erbij, mijn wens is altijd voor goud omdat ik alleen maar gouden sieraden draag, hier houden ze zelfs rekening mee als ik het erbij zet bij de opmerkingen, word daar helemaal blij van. Ik bestel nergens anders meer. in love with it! En erg betaalbaar voor stainless steel sieraden wat heel fijn is

Ik had meer verwacht van de artikelen.

Kwaliteit is niet goed coor deze prijs. Ziet er goedkoop uit.

FANTASTISCH!

Alles wat ik besteld heb voor mijn dochter en mijzelf is echt onwijs mooi! We pakten het samen uit en wisten niet wat we zagen zo leuk! We dragen onze sierraden met trots en leuke initialen ❤️ Bestel snel weer zodat we leuk kunnen afwisselen.

Mooie juwelen en een groot aanbod, ze verkleuren niet. Ik zou het zeker aanraden! Goede kwaliteit voor de prijs

Fantastische ervaring

Ik heb al vaker bij Finaste besteld en altijd krijg ik het gevoel alsof ik ze persoonlijk ken dat het vriendinnen van me zijn . Er wordt zoveel zorg besteed aan het pakje

Mooie kwaliteit voor weinig geld, top!

Ik kocht hier al ringen, kettinkjes en ook oorbellen Ik kocht nu de 3 sets oorbellen met druppels zoals het model op de foto ze ook draagt, zo leuk samen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst