Snelle verzending, goede prijzen en netjes verpakt

Super!!!

Mooie sieraden met leuke prijsjes!!!! Ze blijven echt mooi kwa kleur na douchen en zwemmen echt top kwaliteit.

Super blij mee!

Ik heb een paar oorbellen en een armbandje besteld voor mijn moeder hier voor haar verjaardag. Volgende dag was het al binnen! Precies zoals de foto en als verwacht. Mijn moeder is er ook heel blij mee zit er erg mooi uit en goede levering.

Echt zeer tevreden, snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding.

Hele snelle levering, super goeie prijs kwaliteit verhouding. Ik zou Finaste bij iedereen aanbevelen!

Uitstekend!

Snelle levering . En goede kwaliteit.

Mooie sieraden en super snelle levering

Ik heb al meerdere keren besteld bij Finaste. De prijskwaliteitverhouding is enorm goed. De sieraden zijn super mooi en blijven ook erg lang hun kleur behouden! Daarnaast ben ik ook mega tevreden over de levering. Altijd snel en goed verpakt.

Goede sieraden met goede service

De sieraden hebben goede kwaliteit en zijn echt roestvrij staal. Het is ook altijd snel binnen dus echt helemaal top!

Geen verbeterpunten

Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en kwam de volgende dag al aan! De sieraden zijn van goede kwaliteit, dus niks om over te zeuren!

geweldig!!

ze hebben echt super leuke dingen op de site en ook een stukje goedkoper dan andere sieraden. ook was het snel binnen!

Mooie sieraden

Hele mooie armband gekocht, voor een leuke prijs. Duidelijke site. Snel en netjes verzonden.

Mooie producten, super service en snelle levering!

Netjes verpakt, zelfs alles in cadeauverpakking. Verschillen duidelijk aangegeven. Top!

Kado werd snel geleverd. Armband met geboorte steen. Ze heeft t nog niet uitgepakt maar verwacht dat ze er heel blij mee zal zijn.

Een blije klant

Mooie sieraden die prachtig verpakt waren in mooie doosjes. Een feestje om uit te pakken!

Verslaafd aan finaste!

Altijd al gek op goude sieraden, maar doublé wat veel duurder is verkleurd. En goud is niet te doen als je een flinke sieraden party wil. Na mijn 1e bestelling zo tevreden! Ik heb het 24 uur per dag om. In het zwembad, onder de douche het blijft prachtig. Inmiddels tientallen bestellingen verder en ook al heel wat cadeautjes gehad want iedereen weet dat ik verslaafd ben aan het goud van finaste! En het aller leukste is dat ik de initialen van mijn gezin altijd mee draag door de leuke graveerbare sieraden❤️

Mooi verpakt, snel bezorgd en mooie sieraden. Fan!

Prachtige kettingen en enkelbandjes besteld. Deze zijn super mooi en van goede kwaliteit, hebben nu al aardig wat avonturen overleefd.

Fantasties

Ik ben super blij met mijn mooie ketting

De sieraden zijn altijd prachtig, blijven mooi en heb je super snel in huis! Prijs kwaliteit verhouding is ook goed…

Uitstekent

Alles gaat lekker vlot, bestelling goed, en keurig netjes verpakt en bezorgd!!! TOPPIE!!!!

Heel tevreden

Heel tevreden met de armbandjes van Finaste! Ze ogen heel mooi. Het perfecte cadeautje om te geven. Bovendien is alles snel geleverd. Top!

Wat een toppers!

Heel blij dat ik jullie "ontdekt" heb! Elke keer weer wat leuks bestellen.. super prijs kwaliteit verhouding!

Je krijgt voldoende informatie als je pakketje onderweg is

Heel blij met mijn aankoop!

Een prachtig armband, met cirkel gekocht, met hierin de initialen van onze kinderen. Super snel geleverd, door de brievenbus, ook altijd fijn! Heel blij mee!!

Goede prijs en hele mooie sieraden

De sieraden zijn heel snel geleverd, wat al heel fijn was! Ook zijn ze heel erg mooi en heb ik ze gekregen voor maar 6 euro per stuk. Zo weinig heb ik nog nooit voor zo’n goede kwaliteit sieraden betaald. :)

Prachtige sieraden.snelle levering in mooi doosje

Ik zeg finaste mijn online shop voor de mooiste sieraden zelfs graveren met je naam etc . Mooi kwaliteit blijft mooi .. Finaste is en blijft een feestje .

Buskesdries 3

6673DP Andelst