Mooie betaalbare sieraden die snel binnen komen.

De sieraden zijn precies zoals op de foto en goede kwaliteit. Het pakketje was leuk ingepakt en snel binnen!

Ik heb al enkele keren iets besteld bij finaste en ben steeds erg tevreden over de geleverde service en kwaliteit van de mooie juwelen!

Heel erg goed

Ik kreeg mijn pakketje snel binnen. Het was mooi ingepakt en de sieraden zien er prachtig uit.

super fijn en snel!

Makkelijk bestellen en snel bezorgt.

Mooie sieraden voor een idioot goede prijs

De keuze is reuze . Prijs kwaliteit verhouding is erg goed . De levering is snel . Sieraden worden mooi verpakt verzonden .

Prachtige Sieraden

Vorig jaar voor het eerst een advent kalender besteld. Deze was boven verwachting, prachtige sieraden van een hoge kwaliteit. Voor iemand die een gehaast leven leidt en het liefst niet elke dag haar sieraden wisselt, is na en jaar de kwaliteit om over te spreken! Ik heb dit jaar daarom weer de advent kalender besteld, ik kan niet wachten om hem open te mogen maken.

Mega goed

K had een armbandje voor mijn moeder haar verjaardag met de letters van mij me broer en me 2 zussen en ze was verliefd! Mega goede kwaliteit ook k zou finaste zeker aanraden!!

Mooie kwaliteit sieraden!

Ik heb al een aantal keer bij finaste oorbellen en ringen besteld en ben altijd super tevreden! Mooie kwaliteit. De klantenservice is ook vriendelijk en reageert snel.

Mooi sieraad, snelle levering.

Niks op aan te merken.

Mooie sieraden

Het was al gauw geleverd. Ik had de advent kalender besteld en deze ziet er erg netjes en leuk ingepakt uit. Sieraden zijn simplistisch maar ook uitdagend. Voor ieder wat wils. Wel vind ik de goude kleur een beetje meer aan de gele kant. Verder super tevreden!

Mooie sieraden

Ik heb nu een ketting en armband van Finaste. Ik ben erg tevreden. De ketting blijft mooi en heb hem inmiddels al een half jaar. Is waar aan de foto.

heel goed en snelle levering

De sieraden blijven mooi van kleur en ik douche er altijd mee. Ook het bedrijf raad ik aan. De levering is snel en mooi verpakt. Het is een waar cadeautje dat je uitpakt.

Prachtige armband

Ontzettend mooie armband, precies zoals verwacht. Ik ben er heel erg blij mee.

Mooie ketting, snel geleverd

De ketting was heel mooi verpakt in een zakje en daarna in een mooi doosje

Mooie kwaliteit sieraden en een goede prijs.

Mooie sieraden

De sieraden mijn mooi en blijven na verloop van tijd ook mooi.

Wow het het niet verwacht

Had niet verwacht dat het zoo snel en een goed staat zal aan kommen maar ben echt meer dan tevreden mijn vriend was er echt super blij mee en de geboorte steen kleur klopt ook nog is en super bedankt

Juwelen die je er stralend doen uitzien!

Ik werk met mijn handen, breng mijn vrije tijd door bij de paarden en ik moet mij nooit zorgen maken dat de juwelen van finaste daaronder lijden! Ik ben een goud drager en heb veel juwelen dag en nacht aan en ik heb nooit problemen met verkleuringen of roest wording. Ideale match voor mij!

Erg tevreden met mijn bestelling!

Mijn bestelde artikelen zijn enorm leuk verpakt! Het voelde als een cadeautje om uit te pakken!

Heb al sinds ik Finaste heb ondekt aardig wat bestellingen gedaan. Ook voor cadeautjes. Sieraden blijven mooi en verkleurd niet. Het is bijna verslavend te noemen. Levering is ook supersnel, de volgende dag al in huis. Op naar nog vele bestellingen.

Super mooi bedrijf.

Binnen 24 uur keurig mijn spullen Binnen gekregen en mooi verpakt in doosjes.

Fantastisch service

Ik heb dit armbandje 3 dagen geleden gekocht hij zou binnen een dag binnenkomen helaas gebeurde dat niet een mailtje gestuurd en gelijk gekeken wat er aan de hand was na 5 minuten een mailtje terug gekregen met wat er was wat een FANTASTISCH service

Goedkope producten en snelle levering

De producten zijn erg goedkoop en worden in mooie bakjes bezorgd.

Kan niet beter

Super, mooie adventskalender met mooie sieraden voor een goede prijs!

Mooie sieraden voor een leuke prijs

Ik heb al vaker sieraden van FINASTE kado gekregen, maar ook zelf besteld en ben altijd erg tevreden. Mooie, goede sieraden voor een leuke prijs. Er zijn vaak acties en ook de sample sales zijn erg leuk.

Buskesdries 3

6673DP Andelst