Perfecte service

Perfecte service en als er een keer iets is wordt dat direct opgelost

Shop OK, bezorging zeer slecht

Geen problemen met de shop, maar DPD is een zeer slechte koerier. Deze keer pakket bezorgd bij een adres zo maar ergens in de straat (ipv een van de 30+ adressen in hetzelfde portaal) terwijl ik thuis was. Mededeling van dit adres kwam meer dan drie uur na bezorging. Ik heb eerder problemen gehad met DPD. Als andere koerier is deze shop prima.

Topservice

Degelijke en snelle service! Zoals het hoort👌🏻

Goede/snelle levering

Goed product. Goed verpakt en snelle levering.

Alles goed en snel geleverd

Meer dan verwacht

Een erg fijne zaak. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb jaren geleden hier mijn verlichting gekocht. En daar ben ik nog steeds zeer tevreden over. De service is uitermate goed. Toen ik mijn verlichting kwam afhalen liep een medewerker zelfs mee om de goederen goed vast te zetten op mijn motor. Dat was een WOW effect.

Goed!

Goed en bekwaam!

Snel

In de middag besteld, volgende ochtend in huis. Top

Eerste verkeerde levering en daarna kapotte een lamp

Ik had een ronde plafindlamp met sensor gekocht en er is een doos met 8 andere lampen geleverd. Dit komt omdat dpd een verkeerde sticker erop heeft geplakt! Een dag erop de goede lamp opgestuurd ,maar die deed het niet! Weer een dag later een nieuwe opgestuurd en die werkt tot nu toe goed. Mijn klant was niet blij door dit gedoe. Ik ben vriendelijk behandeld en ik denk dat ik gewoon echt pech heb gehad en ik hoop dat de klant er jaren plezier mee heeft.

Professioneel en kundig

Altijd goed bereikbaar en ze weten waar ze over praten .

dichtbij, snel geholpen en een goede prijs

Lekker dichtbij en tot nu toe 100% uit voorraad geleverd. prima/snelle service

De site is duidelijke en gemakkelijk door heen te gaan. service is ook netjes. 1 tip als er een nalevering of vertraging, laat het even weten.

zeer positief

prima tl- led buis met snelle levering

Fraaie led panelen. Prettig dat het snoer en stekker er reeds aan zitten. Geven prima licht. Een zonnebril nog net niet nodig...

Snelle levering, lamp makkelijk te installeren

Handleiding had fijner geweest in correct Engels ipv steenkolenengels of in Nederlands.

De leveringen gaan zoals hoort, snel en op tijd!

Het is wel lastig dat er niet op rekening bestellingen geplaatst kunnen worden. Ook niet voor vaste klanten. Dit zou wel ten goede komen voor het bestelgemak binnen een grotere organisatie.

Prima geholpen en snelle levering

Zeer professioneel top.

prima dienstverlening, ook telefonisch

De lamp die ik in eerste instantie gekozen had was met een opbrengst van 10 watt. Dit bleek veel te sterk te zijn voor mijn toepassing. Nu een lamp gekocht die ook 5 watt geeft. Misschien verstandig om een dergelijke informatie op de site te zetten zodat klanten hiermee rekening kunnen houden. Ik heb nu dus een lamp over.

Perfecte on-line aankoop

Snel, efficient, deskundig personeel en vlotte afhandeling van het probleem.

Duidelijke uitleg

Mijn ervaring is goed. Maar mijn vraag is : Wanneer krijg ik de beloofde warmte foto's op de mail? Met vriendelijke groet. Corrie van Asch-van der Meer

Uitstekend geholpen door vakkundig personeel tegen een vriendelijke prijs

Bij de winkel langs geweest voor de aankoop van diverse buitenlichten. Uitstekend geholpen. Prijs kwaliteit prima.

Redelijk duidelijke website

snelle en netjes geleverd volgens afspraak

Netjes compliment ook afhandeling verkeerde zending

Uitgebreide sortering.

Uitstekende website met heel veel artikelen. Vriendelijke telefonische afhandeling en makkelijk om op te halen. Ook concurrerende prijzen. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Verstand van zaken

Snelle levering, deskundig en vriendelijk. Aanrader!

Wijkermeerweg 6

1948NW Beverwijk