Retour procedure bij garantie te omslachtig voor klant
4 sensor lampen gekocht bij Lichtpartner --> 1 sensor werkt niet naar behoren (lamp gaat soms 's nachts aan en uit zonder reden).
Na een test (omwisselen van armaturen), blijkt dat de fout in de sensor van het armatuur zit.
Er werd voorgesteld om te retourneren, volgens procedure op de website (toegegeven die had ik bij aankoop niet gelezen), wat blijkt nu:
-Er moet na E-mail communicatie alsnog een retour formulier ingevuld worden (lekker makkelijk voor de ontvanger, maar omslachtig voor klant want alles was reeds uitgelegd in mail).
-Ik moet een extra doos zoeken voor de retour, want mag niet in originele verpakking (waarom niet?).
-De kosten voor de retour zijn voor de klant (De effectief gemaakte kosten worden niet terugbetaald? enkel de kosten die aangerekend waren bij verzending --> wat met gratis levering... dit is in elk geval niet duidelijk voor mij)
Door mijn job is het erg moeilijk een postkantoor binnen de openingsuren te bereiken ... ik bekijk nog of ik hiervoor verlof neem ofwel elders een gelijkaardige lamp bestel.
Om eerlijk te zijn deze lamp die defect geleverd was heeft me al heel wat tijd gekost en de voorgestelde oplossing kost me nog meer tijd.
Kortom lees zeker de retour procedure voor aankoop, als u hier geen probleem mee heeft, kan u overwegen zaken te doen met deze firma (3 van de 4 bestelde lampen werkte wel en de levering was snel).