TOP

TOP ZEER GOED

geweldige service!

Heb al eerder produkten hier gekocht, goed advies gekregen. Ook bij mijn laatste aankoop was de verkoper heel hulpvaardig... Top service!!!

correcte firma

correcte firma

Meerdere keren besteld.. weer deskundig advies super snel geleverd!

Correct bedrijf met nette prijzen.

Fijn bedrijf en snelle levering

Top spul en advies.

Echt profi.

Top en klantvriendelijk

Flexibel en denken met je mee

snelle afhandeling

Goed product tegen een redelijke prijs

Top service, klantvriendelijk

Zeer tevreden.

Levertijd ok levering niet wat ik besteld had.

1. Van de lampen blijft branden is dus een 30/70 en ik had 0/100 besteld. Ik zie op tegen de rompslomp van terugsturen etc maar het stoort me wel dat dat licht altijd brand

Doen!

Goede producten met dito prijs. Snelle en correcte levering.

Telefonisch advies gevraagd

Zeer goed geholpen,het bleek dat ik op een verkeerde webside zat. Op de goede webside daarna goed geholpen.

Volgens afspraak en correct geleverd

De bestelling en levering is goed gegaan. Klein puntje: de verpakking kan wellicht iets minder royaal.

kun je van op aan

Goede services

Houd zich niet aan wet- en regelgeving

Ik ben uiterst teleurgesteld in de klantenservice van dit bedrijf. Na een aankoop waarbij ik verzendkosten heb betaald, besloot ik het product te retourneren omdat deze niet werkte zoals gehoopt. Helaas hebben ze niet alleen geweigerd de verzendkosten terug te betalen zoals verplicht door de ACM, maar ook hebben ze mijn e-mails compleet genegeerd. Dit is een absoluut gebrek aan respect voor hun klanten. Ik raad ten zeerste af om hier te winkelen vanwege hun onbetrouwbare klantenservice.

DALI dimmer

DALI dimmer besteld. Tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Sbel geleverd

Prima produkten, goede prijs, snel geleverd

Materiaal is top. Mooie nieuwe armaturen

Goed geregeld. Stekkerklaar, plug and play.

Bestelling, uit voorraad, goeie kwaliteit, bedankt voor het lichtplan, hiermee kon ik de klant overtuigen en het kwam erg professioneel over. Tot de volgende keer.

Vrij mi bo ervaring

Met een late bestelling op vrijdagmiddag 1645 toch nog de kans gehad de bestelling op te halen. Hij lag klaar. Derhalve een snelle reparatie voor mijn uitgevallen lichtbron.

zeer tevreden

Goed product voor nette prijs en snelle levering in goede verpakking

Onduidelijke bezorging

Lamp is prima Bezorging traag en onduidelijk Geen mail of track en tracé Wordt 20 minuten van te voren gebeld , niet fijn

Slechte communicatie over levertijd. levertijd veel te lang

Levertijd beloofd : 3 tot 5 dagen. Is nu oplopen tot minstens 3 weken .

Het zier er allemaal vrij goed en verzorgd uit.

Het zier er allemaal vrij goed en verzorgd uit. Zowel de materialen als de manier van verpakken.

No service

No service or help if the product you buy does not work at described in the manual for the product. And no help with returning. I need to pay more in return fee than the product cost. They demand a not used product to be returned even its returned because it does not work. And they just stop answering instead of solving the issue.

• Vil du anbefale os? Ingen

Wijkermeerweg 6