Kwaliteit en snelle levering

er mist een kwaliteitscontrole

led armatuur matig van kwaliteit led buis past slecht in het armatuur, waardoor er een slecht contact ontstaat

is terecht mijn LEDpartner!

zowel ter plaatse in de shop alswel via internet: deskundige en vriendelijke behandeling van alle items.

fantastisch denken met je mee

heel klantvriendelijk denken met je mee. uiteindelijk bleek het toch niet te passen en kon ik het gewoon terug brengen en kreeg min geld terug.

Correcte en vlotte levering

Alles snel geregeld

Lamp besteld en de dag erna al in huis

top alles snel en goed geleverd,

3 plafonnieres met led lampen s avonds besteld volgende dag ontvangen. Netjes ingepakt. Alles werkt Een 5e ster kan pas als je ervaring hebt met hoe men problemen oplost

Goede in info, tel service bij installeren 👍

Alles in orde.

gOEDE SNELLE SERVICE VAN EEN GOED PRODUCT

GOEDE SNELLE SERVICE VAN EEN GOED PRODUCT. VEEL KEUZE EN EEN OVERZICHTELIJKE SITE

goede en snelle service

het geleverde morgens besteld en een dag erna middags geleverd. aanbieding is mij aan bevolen zodat ik geld kon besparen, prima.

Prima advies

goed, tijdig

ok

Correct en Snel.

Goed product. Plafondlamp met sensor. Doet wat het moet doen; met een duidelijke gebruiksaanwijzing, en de volgende dag geleverd!

Levering volgens afspraak, prijs/kwaliteit ok

2 plafonnieres met sensor besteld. Geleverd volgens afspraak. Goed installatie beschrijving. Geven goed licht.

Perfecte levering en binnen 24 uur!!!

Gewoon goed. Netjes en goed verpakt prijs/kwaliteit verhouding 100% in orde.

Snelle service, en alles na wens

Zeer goede service !

Ik was op zoek naar een bewegings sensor en Lichtpartner.nl had de juiste. Ook nog als enige in de omgeving. Helaas had ik zelf niet goed gekeken en moest ik het product retourneren: daar weer totaal niet moeilijk over gedaan en ik heb zeer netjes m'n geld terug gestort gekregen. Hele prettige eerste ervaring ! Zeker een aanrader, goede service is tegenwoordig een groot goed !

Snel en correct geleverd

De drie 150 cm LED-Tl's met bewegingssensor zijn (in zéér royale verpakking) de volgende dag op de aangegeven track&trace- tijd geleverd. Twee stuks direct geïnstalleerd: ze werken prima . Verder geen op- of aanmerkingen.

Snel, niet duur.

Alles correct

Levering ok product teruggestuurd

We hadden een lamp met sensor besteld. Op geen enkele wijze is deze werkend te krijgen. Kan gebeuren natuurlijk

Blij mee

Wandlampjes gekocht, erg mooi licht

Hele goeie service en echte vakmensen

Mensen denken echt mee!!

Prima website, goed advies en goede kwaliteit!

Vanwege meerdere keuzes op de website heb ik gebeld en kreeg ik duidelijk antwoord. Daarna de verlichting besteld + toebehoren en alles werd degelijk ingepakt vlot geleverd. Zeer tevreden!!

Wijkermeerweg 6

1948NW Beverwijk