matig, want prijzig
Ik heb vele malen besteld bij sensorproducten.nl, een website van Lichtpartner die [zonder dat dit mij gemeld is] niet wordt bijgehouden. Het product wat ik afneem bij dit bedrijf stond daar lange tijd (2 jaar) permanent op niet op voorraad. Spijtig want ik wil alleen dit product in mijn OG installeren. Ook jammer dat het bedrijf niet erg scheutig is met korting bij wat grotere aantallen, maar strikt en rigide een ondergrens van € 2.500 hanteert. Op internet zijn kortingscodes vindbaar, maar die werken niet. Ik vind dit een gierig bedrijf. Ik kan dat onderbouwen met 2 elementen. Het eerste: je bestelt voor bijvoorbeeld € 400, en wat staat er dan toch op de bon: € 5,95 verzendkosten. Dat is bij geen enkel ander bedrijf zo, die grenzen liggen veel lager. Tweede: iedereen klaagt over de inflatie die ons treft en ook over het verhogen van prijzen, en dan het geven van korting, om iets als een koopje te presenteren. Beide zaken doet dit bedrijf. De lamp die ik bestel staat ineens in plaats van voor ca € 41 op de rol voor € 64, en is dan "afgeprijsd" naar € 44. Klopt niet, en is blijkbaar een opmaat voor of aankondiging van een flinke verhoging van de prijs. Welke grootgrutter doet dit toch ook ? Jammer, inflatie is slecht voor iedereen en al vaak is gebleken dat dit alleen maar harder graaien is, en dat er geen directe reden voor is.
Ook wil ik opmerken dat dit bedrijf permanent werkt met DPD, dat, volgens mijn dossiers erg veel bezorgfouten maakt. Dit heb ik eerder gemeld aan het bedrijf.
Tenslotte wil ik opmerken dat de gegeven score vooral voortkomt uit het goede product, en dat deze score dus lager is uitgepakt door de ervaren instelling. Jammer, sommige individuele medewerkers zijn erg goed, is mij opgevallen. Een lichtpuntje.