Mijn vraag is duidelijk beantwoord.

Mijn vraag is duidelijk beantwoord.

Wederom perfect

Binnen een periode van een paar weken nu twee bestellingen geplaatst en deze laatste keer was het wederom goed vindbaar op de website, snelle verzending en product zoals verwacht.

Prima product, vlotte levering

klantenadvies goed

helaas 31 okt. pakket nog niet ontvangen

Goed en snel geholpen.

Fijne sfeer.

Goede info op de website

Door de goede extra product informatie heb ik precies de juiste oplossing kunnen bestellen

PrimA

Keurig op tijd besteld

jammer dat de bestelling door DpD niet goed liep en een dag later werd bezorgt.

Alles verliep naar wens

Mijn bestelling die ik geplaats had voor een plafonaire kreeg ik meteen een bevestgingsmail. Dat gaf gelijk vertrouwen en ook een mail dat mijn order was afgehandeld en opgestuurd zou worden vond ik prettig. Helaas was de lamp niet wat ik wilde hij moest via stroom aan gesloten worden ik wilde er een op batterij.Ook dat werd duidelijk uitgelegd op hun site hoe je retour moest sturen en een retournummer moest aanvragen zo dat je het kon opsturen. ik ga zeker weer bij hun terug komen want ze hebben lampen keuze genoeg

Vriendelijk geholpen aan de balie, goede service, fijne producten

Snelle levering en goede retourservice

Snelle levering en goede retourservice

Top geregeld, alles op maat gemaakt met lichtplan.

Prima, geregeld. Eerst lichtplan laten maken, na goedkeuring van klant alles besteld en op maat laten leveren. Led-profielen en Led-strips, perfect op maat en vooraf al gecontroleerd dus snel te monteren. Grote tijdwinst. Bedankt voor de goeie service. Tot de volgende keer. Wederom top geregeld. Vr. Gr. STH-Badkamers Beverwijk.

Levering snel maar niet compleet

2 spots geleverd zonder de bevestingsklemmen. Mail verstuurd maar nog steeds geen antwoord.

Uitstekende service

Na inleveren van diverse documentatie ontvingen wij een mooi lichtplan, nu nog afwachten hoe het in praktijk gaat zijn…

Simpel goed niet duur en snel

is gewoon goed zoals het hoort

Levering goed en snel

Was vervanging van voorgaande gelijke lamp. Alleen was de meer huiselijke lichtkleur nu niet meer leverbaar.

Goede kwaliteit lamp en snelle reactie bij vragen!

Ik heb een buitenlamp met bewegingssensor hier aangeschaft. Lamp bevalt erg goed. Ik had een foutje gemaakt met de installatie en hierover een vraag gesteld. Op zondagochtend direct een reactie terug waarmee ik de fout kon oplossen. Helemaal super dus!

Professionele mensen

Vakbekwaam en snel. Prima dus

Snelle reactie en excellente service.

Per mail een aantal keer vragen gesteld over een product dat ik zocht daar werd heel snel en (inhoudelijk) kundig op gereageerd. Die snelheid en vak/product kennis kom je lang niet altijd tegen (om niet te zeggen zelden) maar dus wel bij Lichtpartner. Al met al zeer fijne ervaring en dus absoluut een aanrader!

Top,goede producten en komen afspraken na!

Zeer tevreden..

Ervaren personeel

Zeer snel en perfect afgeleverd, tl niet kapot en werkt ok.

Beter en sneller kan niet

Snelle reactie op mijn vraag en altijd maatwerk mogelijk

Al een aantal keer bestelling geplaatst bij Lichtpartner. En bijna altijd is er een positieve verrassing. Een model dat alsnog leverbaar is, een extra onderdeel dat vervangen kan worden of een ombouw tot het gewenste model. Heel fijn hoe wordt meegedacht. En snelle levering.

snelle afwerking en goede service bij ophalen

direct na bestelling bevestiging en geholpen bij inladen bij het afhalen

matig, want prijzig

Ik heb vele malen besteld bij sensorproducten.nl, een website van Lichtpartner die [zonder dat dit mij gemeld is] niet wordt bijgehouden. Het product wat ik afneem bij dit bedrijf stond daar lange tijd (2 jaar) permanent op niet op voorraad. Spijtig want ik wil alleen dit product in mijn OG installeren. Ook jammer dat het bedrijf niet erg scheutig is met korting bij wat grotere aantallen, maar strikt en rigide een ondergrens van € 2.500 hanteert. Op internet zijn kortingscodes vindbaar, maar die werken niet. Ik vind dit een gierig bedrijf. Ik kan dat onderbouwen met 2 elementen. Het eerste: je bestelt voor bijvoorbeeld € 400, en wat staat er dan toch op de bon: € 5,95 verzendkosten. Dat is bij geen enkel ander bedrijf zo, die grenzen liggen veel lager. Tweede: iedereen klaagt over de inflatie die ons treft en ook over het verhogen van prijzen, en dan het geven van korting, om iets als een koopje te presenteren. Beide zaken doet dit bedrijf. De lamp die ik bestel staat ineens in plaats van voor ca € 41 op de rol voor € 64, en is dan "afgeprijsd" naar € 44. Klopt niet, en is blijkbaar een opmaat voor of aankondiging van een flinke verhoging van de prijs. Welke grootgrutter doet dit toch ook ? Jammer, inflatie is slecht voor iedereen en al vaak is gebleken dat dit alleen maar harder graaien is, en dat er geen directe reden voor is. Ook wil ik opmerken dat dit bedrijf permanent werkt met DPD, dat, volgens mijn dossiers erg veel bezorgfouten maakt. Dit heb ik eerder gemeld aan het bedrijf. Tenslotte wil ik opmerken dat de gegeven score vooral voortkomt uit het goede product, en dat deze score dus lager is uitgepakt door de ervaren instelling. Jammer, sommige individuele medewerkers zijn erg goed, is mij opgevallen. Een lichtpuntje.

Wijkermeerweg 6

1948NW Beverwijk