Alles goed

Vlot, snel en kundig.

Verkeerde pakket geleverd

Verkeerde pakket geleverd gekregen Zou dinsdag binnen komen werd woensdag. Zou gelijk nieuwe verstuurd worden. Het is nu vrijdag en geen pakket en niet bekend wanneer geleverd word. Een fout maken kan. Maar los het dan snel op.

Zeer goed en vakkundig geholpen

Bij mij bestelling had ik extra vittingen besteld voor de inbouw spots. Dit bleek niet nodig. 1 uur na mij bestelling werd ik gebeld door de winkel dat ik teveel spullen had besteld en dat zij het teveel betaalde bedrag zouden terug storten. Dat noem ik nou nog eens service! ! Dat er proactief wordt mee gedacht met de klant.

Snel service en prima product

Correcte en goede behandeling.

Helemaal goed

nvt

Fijne service

Keurig op tijd geleverd, en alles was goed verpakt en heel. Nog niet opgehangen, dus daar kan ik niet over oordelen, maar ik verwacht geen moeilijkheden.

Zeer snelle reactie op vragen en goed meegedacht om probleem op te losssen.

Nadat mijn buitenlamp het had begeven buiten de garantieperiode is pijlnel een vervangend onderdeel geleverd om het probleem op te lossen.

goed product en netjes afgeleverd

Ik had in eerste instantie een verkeerde led TL lamp gekozen. Na een email-wisseling kwamen ze met een alternatief. Goed meedenken met de klant en niet moeilijk doen over het aanpassen van de bestelling. De andere dag al in huis.

Goede service en kwaliteit

Deskundig advies, mooie producten, snel en keurig verzonden

super tevreden over producten en service

perfecte service en kwalitatieve producten

Goed!

Prettig telefonisch contact vooraf, waarbij deskundig advies werd gegeven. Snelle levering na bestelling.

Zeer snelle service

Na zeer snelle levering, waarbij iets niet goed ging heeft het bedrijf direct actie ondernomen.

duidelijke site

nog niets mogen ontvangen zal wel druk zijn :)

Netjes verzorgd en verzonden.

TL lamp netjes verpakt en snel verzonden. Een gestelde vraag werd ook netjes beantwoord. Na levering ben ik een onderdeeltje kwijt geraakt (0,75 eurocent). Hiervoor gebeld en tegen betaling snel met de post opgestuurd, dus wel goed afgehandeld.

Goeie service en precies wat ik zocht

Prima service , mooie producten

Superlamp

Fijne lamp, goed af te stellen en geeft veel licht.

snelle levering van de juiste spullen

duidelijke website, redelijke prijzen en vlot bezorgd! dikke prima

Veel keus, prima prijzen

led tl besteld. Veel keus, goedkoop, snel geleverd.

goed matriaal

geen gebruiksaanwijzing.

Snelle levering, Goede lamp met veel instelmogelijkheden.

De bestelde lamp is snel geleverd. De lamp was goed beschreven op de site en voldoet aan de verwachtingen. Er zijn veel instelmogelijkheden. Er wordt alleen een Engelse handleiding meegeleverd en dat vind ik toch wel een gebrek.

Alles correct

Wijkermeerweg 6