laks

2 v.d. 3 bestelde producten was maar correct. zomaar een 3e (nutteloos) product bijgevoegd. jammer...

Boven verwachting

Voor eigen merk spullen prima kwaliteit

Snelle levering,heel tevreden!!

Keuze is reuze

Genoeg keuze voor alle stofzuigers, goedyrn snelle levering

Zeer snelle service

Zeer snelle service

Alles was naar wens!

Alles was zoals beschreven en paste precies.

Besteld en snel in huis. Goed product.

Goede waar en snel geleverd

Levering was snel De spullen ok

Alles helemaal goed

Filters voor de stofzuiger voor een prijs waar je ze elders niet voor krijgt (echt een groot verschil), snelle levering èn erg leuk: een code voor levenslang 5% korting

Goede stevige zakken

Goede stevige zakken, goede pasvorm. Duidelijke communicatie en snelle levering!

Zoals beschreven. Snel verzonden

Zoals geadverteerd. Snel verzonden. Prima prijs. Slang past. Zij het andersom.

Voor herhaling vatbaar

Makkelijk om de juiste stofzak te vinden voor mijn apparaat, snelle levering en product naar verwachting. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Erg tevreden met de snelle verzending en het goede product!

Goed en snel geregeld.

Prettig bedrijf met groot assortiment.

Eerste ervaring direct top!

Ik ben heel goed geholpen toen bleek dat een artikel niet meer leverbaar was. Hartelijk dank daarvoor!

Perfecte levering en snel!

Overzichtelijke website en zeer snel geleverd. Met ook correcte prijzen.

Mijn bestelling Gelijk volgende dag gekregen

Prima product, snel geleverd in België

Prima product, snel geleverd in België zonder transport kosten. Telefonisch en e-mail contact over verkeerde postcode verliep zeer soepel.

Altijd goed en snel geleverd. Goede kwaliteit, ook het eigen merk.

Goede en snelle levering van de bestelde producten.

zeer snelle service

Eigen merk stofzakken voor mijn Makita bouwstofzuiger VC2512l zien er prima uit! Jammer dat er nog geen stofzak is die hergebruikt kan worden, met een rits of klem aan de onderzijde. En i.p.v karton inlaat, een van kunstof. Misschien een idee deze zou ik gelijk kopen.

Goeie club

Wij hadden een nieuwe stofzuiger gekocht waarvan de stofzakken nog niet in de lijst stonden. We werden keurig en goed geholpen en konden de juiste zakken bestellen die snel geleverd werden.

Veel keus! Supersnelle verzending!

Veel keus en snelle verzending!

Snelle levering en goed verpakt,de stofzakken zien er stevig uit en voldoen aan de verwachting.

supersnel geleverd

supersnel geleverd

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Al meerdere malen besteld bij stofzakkie.nl en altijd een snelle levering. De zakken passen goed in mijn makita stofzuiger. Hartstikke tevreden!

Modem 20

7741MJ Coevorden