Snelle levering, tijdens transport echter beschadigd, mail gestuurd, direct een nieuw item verzonden. Klasse

Prima bedrijf

Besteld via Bol.Com, snel geregeld en snel thuisbezorgd

Goede website, goed passende stofzuigerzak , prijs is oké, snelle verzending, ik ben erg tevreden !

TOP

Heel snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Geen opmerkingen

Ik ben heel tevreden

Mijn bestelling was volgende dag thuis en kwaliteit is perfect ik ben heel blij.Bedankt

Snel besteld en snel geleverd

Alles ok zoals je mag verwachten

Snel de juiste filters gevonden op de website, bestellen en betalen zoals het hoort en vlotte levering in aan de grootte aangepaste verpakking, dus alles ok!

Super service après vente !

Article reçu cassé mais service après vente au top, merci pour votre sérieux. J´ai reçu un article neuf dans les jours qui ont suivi

Super (s)tof

Groot assortiment, makkelijk zoeken op merk en model. De bestelling was ook snel verzonden. De eigen merk artikelen passen prima en zijn nog goedkoper ook. Voor oudere stofzuigers is niet alles meer beschikbaar, dus eigenlijk hoogste tijd voor een nieuwe.

Gewoon TOP

slang past heel goed op mijn hele oude stofzuiger. Informatie op website is heel goed. Je weet gewoon zeker dat onderdelen die je koopt zullen op je huishoudelijke apparaten heel goed passen. En een dag later bezorgd is ook echt een dag later bezorgd!

Goed product

Snel binnen en heb er gelijk gebruik van gemaakt alles past zoals het hoort te passen.

zoals altijd : perfekt !

Zeer snelle levering en prima product !

prima kwaliteit en goede prijs

Prima stofzakken. Website geeft goed overzicht.

Ik ontving een half levering, maar de nalevering was vlot en snel

Het is altijd vervelend als je niet alles krijgt wat je besteld, terwijl er niet gecommuniceerd is dat iets later komt. Maar toen ik het aankaartte bij de klantenservice kwam de rest van de bestelling een dag later. Dus dat wat goed geregeld!

snel en goed

Goede stofzuigerzakken voor mijn festool midi stofzuiger. Doen precies hetzelfde als de originele alleen de helft goedkoper.

De goede artikelen en snelle levering

Precies de zakken die ik moest hebben voor mijn stofzuiger

De zakken zijn precies wat ik moet hebben voor mijn stofzuiger in mijn werkplaats.

Zonder uitzondering, alles perfect. De site geeft heldere en puntige info en daarna wordt dat in de praktijk waargemaakt. Geen onzin , geen poespas, gewoon zeg wat je doet, en doe wat je zegt.

Supersnelle levering!

Supersnelle levering en perfect product. De gratis bijgeleverde stoffilter was een leuke bonus.

scherp prijs, prima product en snelle levering

2 filters voor oude Dyson stofzuiger besteld. Opvallend lage prijs, maar filters zijn van prima kwaliteit (lijkt origineel) en de levering was vlekkeloos.

Professioneel en vriendelijk

Snelle levering. Ook vriendelijke reactie op vragen die ik via de online chat had.

Prima service!

Snelle levering, zeer fatsoenlijke prijs voor een heel degelijke stofzuigmond . Ik vind hem zelfs beter dan de originele.Ik ben super tevreden, en zal zeker nog bij Stofzakkie.nl bestellen.

Precies zoals vermeld op de site

Ik had stofzakken voor mijn Nilfisk stofzuiger nodig. Stofzakkie had een goede aanbieding en dus meteen besteld en meteen geleverd. Top

Snel geleverd voor een goede prijs

Voor mijn werk had ik snel zakken nodig en kreeg ze de volgende dag geleverd. Voor mij vijf sterren

Modem 20

7741MJ Coevorden