Snel en makkelijk

Snel en gemakkelijk goede service

keurig

veel keus snelle levering mooie prijs

Toppie

Ik had de verkeerde zakken besteld we konden ze omruilen voor de goede stofzakken, het bleek dat dit toch ook de verkeerde zakken waren Een werknemer die in dezelfde woonplaats woont als ons kwam de goede stofzakken aan huis omruilen Wat een service!

Snelle levering,en de goede stofzuiger zakkies.

Prima zaak

Heel goed geholpen.

vlotte levering

spijtig dat ik bericht kreeg van alleeninkt, ik dacht dat ik 'n extraatje kreeg

Ben blij dat mijn stofzuiger weer normaal zuigt!

Alles verliep prima

Gemakkelijke site; de bestelling verliep vlot en kwam op het voorzegde tijdstip; Stofzakken werden goed verpakt en zien er goed uit; De stofzakken passen perfect op de stofzuiger.

Prima shop

Alles netjes afgehandeld.

Reliable webshop

Quick Deliery, no drama..

Werkt prima de laadsnoer voor mijn dyson

Alles klopte

Concurrerende prijs, juiste productomschrijving, snelle levering.

Top zakken

Hele goeie zakken voor een hele lage prijs !

Prima site

ik was op zoek naar filters en kwam uit op deze site erg goed koop bestellen gaat makkelijk betalen veilig en de levering gaat redelijk snel.

Geen kat in een stofzakkie. Alles dik in orde.

Alles dik in orde, rappe levering, goed verpakt. Top.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zie bovenstaande

opnieuw nieuw

de stofzuiger deed het nog prima alleen de zuigmond en handvat was tot op de draad versleten ; dus vervangen en nu heb ik een oude stofzuiger die het doet als een nieuwe !!!!

perfect

De juiste stofzakken na lang zoeken. Dik in orde

Snelle levering en goed materiaal

Voor herhaling vatbaar

Goed product goede en snelle levering.

Goeie en snelle levering en goeie prijs/kwaliteit.

Snel en goed bezorgd.

Idem

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Fantastisch echte meedenkers

Pluim voor receptie Anita. Doen werkelijk alles om mee te denken en niets is teveel gevraagd. O.a pistoolgreep besteld van 32 mm en spleetzuiger. Ik had niet gezien dat die 35 mm was. Gewoon zonder het te vermelden keurig een verloopje er bij. Dat is nog eens service. Karcher zakken nergens goedkoper. Ja mischien ergens een paar dubbeltjes maar dan komt er bij een ander meteen 6 of 7 euro bezorgkosten bij en bij stofzakkie zit je op 15 euro al op geatis verzending. TOP BEDRIJF

Fantastisch echte meedenkers

Modem 20