Op eerste zicht, super!

Stofzakken zien er kwalitatief heel goed uit. Heb ze nog niet getest maar lijken merr dan ok.

Ze doen precies wat je hoopt van een webshop. Je bestelling opnemen en vervolgens snel en op tijd leveren. Daarnaast leveren ze ook nog kwaliteit en zijn ze niet duur. Top!

Op tijd geleverd en werkt prima.

Kan mijn stofzuiger weer goed gebruiken.

Goedkoop en netjes afgeleverd.

Twee zakken besteld, goedkoop zonder verzendkosten.

Goede ervaring

Goede ervaring, prettig contact, snelle levering. Helaas paste het product wat ik had besteld niet. Ze hadden ook geen vervangend product die wel zou passen. Kon het product gewoon terug sturen

gewoon goed

gwoon goed en snel geleverd

bestel al jaren hier mijn stofzuigerzakken

makkelijke zoekfunctie thuismerk goede stof zak voor redelijke prijs gewoon top en niet te vergeten gratis verzending bij een bepaald bedrag

Kwaliteit, op tijd geleverd, keurig door de brievenbus.

Betaalbaarder snelle levering.

Gebruiksvriendelijke website met duidelijke uitleg. Snelle levering. Kwaliteitsvolle producten. Wij zijn heel tevreden.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering duidelijke communicatie over verzending.

Goed product en goed geholpen.

Goed product en goed en snel geholpen na aanleiding van een vraag.

Duidelijk en snel

Mijn artikel heb ik dadelijk gevonden op de website. Bestelling was gemakkelijk en snel. Is een cadeau voor mijn dochter dus heb het nog niet kunnen testen

Makkelijk en snelle levering

Ik bestel reeds meerdere keren mijn Stofzakken voor de werkstofzuiger ( afzuiger cirkelzaag) bij Stofzakkie en neem altijd eigenmerk. deze bevallen uitstekend. bestelling is via de website makkelijk en worden snel geleverd.

Duidelijk goede service

Snelle levering duidelijke site

Doen ze goed en snel.

Eerder bestellingen gedaan. Bevalt goed. Prijs en snelheid van zenden heel goed

Vlot geleverd

Op de website zou iets meer informatie gezet kunnen worden over het materiaal en de kwaliteit van de stofzakken in vergelijking met het origineel. Nu is het een blinde gok op goed vertrouwen. Vlot geleverd en de rest gaan we ondervinden.

Top enig tijd

Gewoon af.

Voor herhaling vatbaar.

snel levering

een goede prijs

Goede prijs en snelle levering

Alles prima

Snelle levering. Top product.

Zeer tevreden.

zeer snelle levering. Top.

Besteld voor 16 uur en volgende dag in huis top

Bestelling voor 16 ur gedaan en de volgende dag was het ook in huis top. Dat was ook wat ze op de site zeggen.

Modem 20

7741MJ Coevorden