Snel en correct

Bestelling zoals beloofd op de website direct uitgevoerd, en volgende dag al binnen. Alles goed uitgevoerd, en de stofzuigerzakken waren conform de specificaties.

geweldig snelle service

duidelijk site , en hele snelle levering van de artikelen , goed verpakt

Vlotte snelle levering. Top

netjes en snel geleverd

zeer vlotte levering. kwam er wel achter dat mijn parketvoet niet helemaal paste op mijn type stofzuiger, en das geheel aan mezelf te wijten want had zelf de verkeerde aangeklikt, en heb hem al passend gekregen, dus snelle levering en prima product. het beschermt mijn vloer en daar ging het me om

Wysiwyg

Via Google gevonden. Snel en duidelijke website. Mooie producten voor interessante prijzen.

Vlotte levering. Goed product.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Zeer snel en correct geleverd

Voor herhaling aangeraden.

Heb een wat oudere karcher 2204 nat droog stofzuiger en zocht een nieuwe filter en zakken. Veel aanbod en voor uiteenlopende prijzen. Uiteindelijk bij Stofzakkie terecht komen. Zij verkopen naast een papieren stofzak wat ik jaar en dag in de machine gebruik naar over het algemeen tevredenheid ook een stof achtige variant. Anders dan Stofzakkie waren niet veel concurenten die dat ook verkopen. Dus zij hebben in mijn ogen dus een bredere assortiment en keuzes. Heb ook het geluk dat ze een bundel aanbieding aanboden van een filter en 10 zakken voor een paar tientjes. Zaterdags besteld 48u later ontvang ik mijn bestelling thuis. Geïnstalleerd en direct getest. Fantastisch resultaat. Bedankt stofzakkie, als mijn bestelling bijna op is kom ik weer bij jullie shoppen.

Zo hoort het te zijn

Zeer tevreden, snelle levering Top!!

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd, prima kwaliteit stofzakken.

Prima stofzakken

Snelle levering van goede eigen merk stofzuigerzakken, ga ik zeker nog eens bestellen.

Top..

Zelfde dag verzonden, wel wat later bezorgd door fout DHL (had verkeerd gesorteerd), snelle reacte gehad van de klantenservice, snel opgelost..dikke prima dus Stofzakken voor de makita vc2512 werken super voor de helft vd prijs, dus ook prima

Snel bestelling

Levering door bpost erg laat

Mooi spul

Snel geleverd gekregen mooie kwaliteit

Super snelle levering, goede prijs!

Producten zoals omschreven, geen poespas met bestellen en snelle levering! Top!

Het doet wat het moet doen

Snelle levering en past precies in de wd 6 Premium van karcher

zeer vriendelijk

Vriendelijke afhandeling correct op tijd geleverd

Per ongeluk gevonden

Snelle afhandeling en levering goede prijs.

Snel, goed en scherp geprijsd

Eenvoudig te bestellen en binnen één dag geleverd. En het eigen fabrikaat lijkt te voldoen. Regelmatige vervanging is nu een stuk eenvoudiger en goedkoper.

vlug geleverd

goede service

Uitstekend!

Prima product en een zeer snelle verzending!

PERFECT.

Snelle correcte levering en heel snel.

Wat uit coevern komt is prima

Uitstekend geregeld..

Snelle levering en goede kwaliteit

Modem 20

7741MJ Coevorden