Een goede bemiddelaar met een keurige afhandeling
Na het afsluiten van mijn energiecontract via Keuze.nl bij de leverancier GreenChoice, bleek dat de afgesproken Electra tarieven door GreenChoice (zonder overleg/aankondiging) in het contract waren verhoogd? Niet leuk natuurlijk!! Ik heb direct contact opgenomen met Keuze.nl, waar ik keurig geholpen werd door de medewerker. Deze heeft direct actie ondernomen, door aan de bel te trekken bij GreenChoice. Hoewel het op jaarbasis om een klein substantieel verschil ging, was deze (grote) speler op de energiemarkt niet bereid de de fout te herstellen met het argument dat de tarieven 24 uur na bevestiging gewijzigd waren, en dat ik dan gewoon kon annuleren. Maar Keuze.nl ziet de onrechtvaardigheid, welke hier plaats vindt en laat dit niet gebeuren, zij keren hun beste wang toe aan hun klant en compenseren het verschil. Kijk en dat noem ik nu een super klantvriendelijke organisatie! "Keuze.nl" beloofd niet alleen, maar "doet" ook wat beloofd is. Ik zou willen zeggen neem ook deze informatie mee in al uw vergelijkingen! Tot slot dank ik Keuze.nl voor deze klantvriendelijke oplossing, waar ik zeer over te spreken ben!