Hele goede keus!!!

Minn ervaring met Keuze.nl pakt heel voordelig uit voor mij!!

Uitstekende ervaring

Op de site kan je super eenvoudig de aanbiedingen vergelijken.. Na de keuze is alles snel geregeld.

Goedkoper contract

Alles ging soepel

Super snel

Heldere informatie.

Na lezing van de heldere informatie, goede keuze kunnen maken.

Heel goed.

Duidelijkheid, goed verglijk.

Keuze gemaakt maar kreeg een heel ander maand bedrag van budget energie

Beetje teleurgesteld

xx

xx

Makkelijk en duidelijk

Fijne vergelijking van alle kosten met zonnepanelen. Niet alleen de boete voor terug leveren, maar ook de vaste kosten. Sommige aanbieders rekenen geen boete, maar gooien gewoon de prijs onhoog. Veel wijzer geworden en goede keuze kunnen maken

makkelijk overzichtelijk

zoals hierboven aangegeven is was het voor mij makkelijk en overzichtelijk

Duidelijke vergelijking

Vooral in de details duidelijkheid over kosten en belasting. Het gat er om wat je uiteindelijk moet betalen en niet alleen het kwh en m3 tarief

top deal gesloten

Ik heb verschillende vergelijkingssites bekeken op het gebied van energie. Het beste aanbod kreeg ik toch via Keuze.nl. Er waren grote verschillen onderling, maar via Keuze.nl heb ik nog enkele honderden Euro,s op jaarbasis extra kunnen besparen,

Was snel klaar met vergelijken

Ik kwam na 1 jaar bij Eneco, weer terug bij Budget Energie waar ik daarvoor 3 jaar had gezeten, met de nieuwe lagere tarieven.

Duidelijke website

Van alle energie energiemaatschappijen werd een duidelijk en uitgebreid overzicht gegeven. Daardoor was het goed overzichtelijk

Ik nog niet wat het verder brengt dus wacht nog met review

United Consumers is onbetrouwbaar

Eenzijdig wordt de ingangsdatum door Unitid Consumers aangepast naar 31/5 ipv 31/7. In tegenstelling tot United Consumers reageerde Keuze.nl wel op mijn review. Ze hebben alles in werking gezet om de belabberde overeenkomst met United Consumers op te lossen, want uiteindelijk blijkt dat KEuze.nl alles keurig doorgegeven had

Innova: malafide, onbetrouwbare organisatie

Ik heb op 20 april een contract afgesproken met Innova, een vast contract voor drie jaar vanaf 09-05-2024, omdat mijn contract met de huidige leverancier afloopt. Ik krijg een contractbevesting met ingangsdatum 15-05-2024 met een hoger maandbedrag dan op website aangeven is. Ik bel 22 april hierover. Medewerkster Innovatie stelt dat deze startdatum is gekozen, omdat dit op de offerte zou staan. Ik zeg dat ik geen offerte hebt ontvangen, waarbij zij hem ook niet kan vinden. Ik krijg een mail op 22 april: als ik van mijn 14 dagen bedenktijd afzie, zal het contract per 09-05-2024 ingaan. Ik bevestig dit er mail op 23-04-2024. Op 1 mei bel ik naar Innova om te vragen naar mijn contractbevestiging. De medewerkster stelt, dat haar collega een fout heeft gemaakt en dat het contract niet eerder in kan gaan dan 09-05-2024. Hoe ik ook beargumenteer dat dit onjuist is en onacceptabel, en Innova per mail de toezegging heeft gedaan, blijft Innova bij haar standpunt. Ik mag wel mijn contract opzeggen, maar dat stelt mij voor een nieuw dilemma. Tussen 9-05-2024 en 15-05-2024 ben ik nu afhankelijk van Liendert, de netbeheerder. Ik weet niet wat dit voor kosten oplevert. Wellicht kan Keuze.nl nog iets betekenen.

Makkelijk

Keuze maken was vrij eenvoudig

Vriendelijke, geduldig, en profesioneel

De dame heeft mij geholpen hoe ik het aanvraag formulier op internet moest invullen, dat heeft mij enorm geholpen.

Duidelijk

Voordelig

Goed geregeld

Duidelijk en snel

duidelijk en helder

Goede en vriendelijke uitleg.

Ik had zelf al veel analyse werk gedaan mbt. de prijzen, maar heb toch voor dit jaar de keuze op een ander laten vallen.

Zeer goede ervaring

Duidelijk en overzichtelijk

Alles ging makkelijk en vlot.

de site en keuze mogelijkheden waren/zijn overzichtelijk en mooi vergelijkbaar. Vanuit je keuze kun je makkelijk en snel overgaan tot het afsluiten van het gewenste contract.

Maliebaan 50

3581 CS Utrecht