House of Happiness heeft een mooie in between die ik bij een ander niet vond.

Prima communicatie, snelle service. Ik koos voor de Birgitstof in grijstinten met een plooi van 10cm. en dat hangt heel mooi! In de keuken had ik al de Birgit grijsgroen. Dus zeer tevreden.

• Kwaliteit

Vorhänge, die wirklich glücklich machen.

Curtains that really make you happy.

uitstekend....

Snel geleverd, beste kwaliteit, milieu viendelijk...

Te vroeg

Ik kan geen recensie schrijven als het product er nog niet is en ik heb het nog niet heb kunnen gebruiken. Stuur een paar week na levering een verzoek ,dan krijg je een reële recensie.

• Kwaliteit N.v.t.

Probestoffe bestellen einfach und schnell

Ich habe zwei Probestücke Stoff bestellt, kamen sehr schnell an. Bestellung einfach über online System.

• k.A.

Heb 2 stalen besteld en nooit ontvangen.

Contact gehad ivm zoekgeraakte gordijnstalen Dawn 04 en 15.

• Kwaliteit

Mooie gordijnen maar teleurstellende bezorging

Het bestelproces is eenvoudig en compleet. De gordijnen zijn van goede kwaliteit. Maar helaas laat de bezorging te wensen over want opbvoorhand geen bericht ontvangeb met bezorgmoment en (keuze voor) bezorgopties. Had een perfecte score kunnen zijn maar door de ontstane problemen vanwege het (ongevraagd) afgeven bij de buren is het maar een matige ervaring.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Kwaliteit

Aanvragen van kosteloze gordijnstalen ging prima.

Nog geen andere ervaringen. Gaan wel de gordijnen aanschaffen, dus wie weet in de toekomst wel.

Schnelle Lieferung der Muster, keine Antwort auf Frage

Die Muster wurden schnell geliefert. Die Stoffe sind sehr grob. Meine E-Mail-Anfrage an [email protected] vom 1. Mai wurde nicht beantwortet. Schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooi assortiment

Mooi assortiment gordijnen

perfect, snel en krachtig

hoeft niet beter..... ik ben dik tevreden...Ga zo door...

prima ontvangen

snel en goed gedaan

super bedrijf!

Wij zijn heel blij met onze nieuwe gordijnen!

• Kwaliteit

Gordijnen mooi. Bezorging niet zoals het hoord

Gordijnen bleken bij een dealer afgeleverd te zijn terwijl dat niet was afgesproken.

Very quick and uncomplicated in sending samples

Very quick and uncomplicated in sending samples

Sehr zufrieden

Habe bei Ihnen Farbmuster bestellt. Diese passen farblich nun leider doch nicht. Vielen Dank. Mit freundlichen Grüßen Heidi Kusterer

Slechte communicatie

Half maart een mail naar de klantenservice gestuurd. Eind maart via het contactformulier op de website een berichtje nagestuurd met de vraag of de eerste mail wel goed aangekomen was. Tot op de dag van vandaag helemaal niks gehoord. Nul, niks, zelfs niet in de spam die ik dagelijks check.

Mooie gordijnen

Prima gordijnen en snel geleverd

• Kwaliteit

Super mooie gordijnen en goede service

Voor het plaatsen van de bestelling via de chat op de website goed geholpen. Goed meetadvies ontvangen. Daarnaar blij met de snelle verzending van de proefstalen. Voor het leveren van de gordijnen netjes gebeld om een afspraak te maken. Leuk detail dat de doos van de gordijnen gebruikt kan worden als kartonnen huis voor de kinderen. Erg blij met het resultaat.

kort op de bal

snelle opvolging

• Kwaliteit N.v.t.

Even onduidelijkheid maar heel goed

Duurde wat langer dan verwacht, maar heel vriendelijke service

• Kwaliteit

Hele mooie stof en kleur

Wij hebben onlangs onze gordijnen (Softness, nr 16) binnen en besteld via een leverancier. De gordijnen zijn erg mooi van kleur en de stof is ook erg mooi. De kwaliteit van weving vinden wij op een paar plekken niet zo mooi. Dan lijkt het net of er een dreigend gaatje in zit. Ook hebben we een rare rode vlek vast geplakt plastic op de gordijnen zitten. Dit krijgen we er ook niet af, want dan trekken we de stof kapot. Er zijn ook meerdere zomen die niet mooi zijn gestikt. Erg zonde.

Heel prettig geholpen

Prettig geholpen, ruime keus