kan geen beoordeling geven
Goedemorgen Ina, Ik zie dat je de bestelling opnieuw hebt ingevoerd. Top! Vandaag zullen deze 2 orders naar je toe worden gestuurd en verwacht dat ze binnen enkele dagen bij je zullen worden bezorgd.
De gordijnen zijn mooi en werden snel geleverd. Goede klantenservice: er werd gebeld of het staaltje was bezorgd en ook mijn vragen werden beantwoord. Het enige minpuntje was de bezorging: er werd gezegd in de mail dat de gordijnen thuis werden bezorgd, maar ik kreeg vlak daarna een telefoontje van de bezorgpartner dat ik ze zelf moest komen halen. Best vervelend met zo’n grote doos en geen auto.
Stalen opgevraagd, snel ontvangen!
Fijn om te horen! Hopelijk zat er ook een leuke stof voor jou tussen!
Alleen de kleur was niet zoals ik had gedacht Volgende keer toch maar kleurenstaaltje aanvragen . Nu vloekt het gordijn bij de andere.
Hallo Monica, Dankjewel voor je review. Jammer dat de gordijnen niet helemaal naar tevredenheid zijn gemaakt. Het is inderdaad lastig om de exacte kleur van de stof ook digitaal te laten zien. Hopelijk zal de kleur uiteindelijk gaan wennen.
Ik heb afgelopen zaterdag , 26 september, Stalen aangevraagd maar er is nog steeds niets binnen.
Goedemorgen Marjo, Volgens ons systeem zijn de knipstalen maandag 28 september de deur uit gegaan. Inmiddels zijn we 2 dagen verder sinds jouw review. Heb je inmiddels wel de stalen binnen? Zo niet, dan hoor ik dit graag en zal ik ze opnieuw naar je toesturen!
heb stalen besteld en waren binnen een paar dagen geleverd! ook redelijk grootte stalen waardoor je een goed beeld krijgt van het gordijn.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de knipstalen!
eerst ontving ik een mail met bevestiging van de opvraag van een staal gordijnstof . Dezelfde week was de staal binnen .Prima voorbeeld, niet zo'n ministukje waarmee je de stof niet kunt beoordelen.
Hallo Mieke, Dankjewel voor jouw fijne reactie!
We hebben drie gordijnen besteld. Er was een kleine vertraging aan de bezorgers kant, maar na een telefoontje was alles heel snel en netjes opgelost. Pakketten ontvangen en we vinden de gordijnen heel mooi! Ook goed geadviseerd door vriendelijke klantenservice via chat tijdens aankoop. Stof is goed verduisterend, hopelijk ook de geluiddempende werking gaat niet teleurstellen.
Dankjewel voor jouw leuke review!
Mobiele website werkt heel traag/niet. Kleuren hebben geen naam Foto's geven de werkelijkheid niet goed weer. Solarflex geel heeft goud glimmende achtetkant, dat zou je online al kunnen aangeven en afbeelden. Hierdoor moet je meer priefstalen bestellen dan nodig. Ik ben meerdere keren gebeld: snap ik qua sales maar ik werk overdag en doe dit s avonds/in t weekend. Whatsapp en mail sluit dus beter bij mij aan. Hierdoor zou ik het nog niet aanraden bij vrienden (ik ben 32). Succes!
Hallo Joyce, Dankjewel voor je feedback en tips! Ik zal jouw verbeterpunten doorgeven aan mijn collega's van de marketing en de website beheer, zodat we hier aan kunnen werken.
Heb 2 stalen besteld, binnen 24 uur in huis. Ik vond dit een super service omdat ik dan de stalen kon gebruiken bij uitzoeken verf en meubels. Had de inbetweens al gezien in de winkel. Mail (vanwege juiste kleur) per omgaande beantwoord. Helaas na 5 werkdagen nog niets ontvangen.
Goedemorgen, Wat vervelend om te horen! De 2 knipstalen zijn hier dinsdagochtend al de deur uit gegaan, dus ik ben bang dat het ergens nog bij de post op een depot ligt (dit kan ik helaas niet voor u nagaan) Hopelijk wordt dit alsnog snel bij u bezorgd! Heeft u eind deze week nog niets ontvangen, dan horen wij dit graag! We zullen dan de 2 knipstalen opnieuw naar u sturen.
Misschien sturen jullie dit soort review uitnodigingen te snel na de bestelling want ik heb nog geen post gehad van a House of Happiness'
Hallo, Dankjewel voor de review. De stalen hadden inderdaad al moeten zijn geleverd. Ik heb ons systeem gecontroleerd en hier is het direct de volgende dag op de bus gegaan. Het zal dus op korte termijn bij u moeten worden bezorgd. Mocht u morgen nog steeds niets hebben ontvangen, dan horen wij dit graag. We zullen dan de bestelde stalen opnieuw naar u toe laten sturen!
Sie können nicht nach Luxemburg liefern!
Guten Tag, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Das ist leider richtig. Hoffentlich können wir in zukunft bestellungen doch nach Luxenburg schicken, wenn wir dort auch Geschäfte haben.
Weet waardoor het kwam, maar ik heb meer dan een week op de samples moeten wachten. Daarna hebben jullie wel netjes gebeld om te vragen of ik alles in goede orde had ontvangen. Dat heb ik wel als bijzonder ervaren. Samples waren groot, ook heel fijn!
1 Stern abzug gibts für das Preis / Leistung Verhältnis. Ansonsten nichts zu bemängeln.
Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Het keuzemenu op de website werkt handig. De opgevraagde stalen worden snel geleverd en zijn niet klein. De opmeetinstructies zijn helder. De communicatie met de klantenservice verliep prima. De gordijnen werden ruim binnen 2 weken geleverd. De gordijnen worden goed verpakt en kunnen gelijk opgehangen worden. Maten kloppen perfect. Enige is dat onze gordijnstof er online minder mooi uitzag dan op de staal en in het echt, dus in dit geval positief, maar zonde dat mensen ze misschien nu niet snel kiezen.
Redelijk positief. Collectie is goed... Wat ik alleen erg jammer vind is dat ik knipstalen aanvraag voor een klant en jullie er een folder bij doen hoe klant moet meten en bij jullie zelf de gordijnen kan laten maken, terwijl wij offerte uitbrengen dat alles door ons verzorgt wordt. En investeren in de stalen van jullie. Wij besteden de tijd en aandacht aan de klant en dan vind ik het niet kunnen dat jullie dit op deze manier doen. Dus ik geef wel de knipstalen, maar niet met jullie folder erbij.
Dank u wel voor uw reactie! Onze webshop is gericht op de particuliere klanten. Vandaar dat wij de folder voor het inmeten bij de knipstaalbestellingen doen. Winkeliers en zakelijke klanten kunnen via de andere bekende kanalen knipstalen en gordijnen bestellen. Hier zal uiteraard niet de folder aan worden toegevoegd.
Meerdere keren via de chat contact gehad met medewerkers die erg behulpzaam waren bij de vragen over de diverse gordijnen en ook goed advies konden geven. Meerdere stalen besteld en deze waren volgens belofte op de site ook echt de andere werkdag binnen.
Snelle levering en mooie stoffen. Meteen besteld bij gordijnenpartij
Ik heb zeer goede ervaring. Snelle levering. Top
Fijn om te horen! Dankjewel!
Ik vind de service perfect!
Dankjewel Jos voor deze 10!
Via webshop gordijnen besteld. Eerst stalen op gevraagd, 2x. Mooie grote stalen! Ook nog telefonisch contact gehad en goed advies gekregen. Het bestellen was makkelijk en de gordijnen werden binnen 10 werkdagen geleverd, zoals beloofd. Kan niet beter!!
Dank u wel voor het mooie cijfer en de fijne beoordeling!
Mijn bestelde stalen werden heel snel geleverd
Netter Kontakt - schnelle Bearbeitung Dankeschön
Vielen Dank für Ihre Bewertung!
1472 Mr PJ Troelstraweg 2
Leeuwarden 8919AA