we hebben nog ninks ontvangen

kan geen beoordeling geven

Mooie gordijnen, goede service, bezorging kon beter

De gordijnen zijn mooi en werden snel geleverd. Goede klantenservice: er werd gebeld of het staaltje was bezorgd en ook mijn vragen werden beantwoord. Het enige minpuntje was de bezorging: er werd gezegd in de mail dat de gordijnen thuis werden bezorgd, maar ik kreeg vlak daarna een telefoontje van de bezorgpartner dat ik ze zelf moest komen halen. Best vervelend met zo’n grote doos en geen auto.

Snelle en goede service!

Stalen opgevraagd, snel ontvangen!

Mooie kwaliteit

Alleen de kleur was niet zoals ik had gedacht Volgende keer toch maar kleurenstaaltje aanvragen . Nu vloekt het gordijn bij de andere.

Stalen aangevraagd maar niet gekregen

Ik heb afgelopen zaterdag , 26 september, Stalen aangevraagd maar er is nog steeds niets binnen.

heel fijne stalen service

heb stalen besteld en waren binnen een paar dagen geleverd! ook redelijk grootte stalen waardoor je een goed beeld krijgt van het gordijn.

Prima staal ontvangen

eerst ontving ik een mail met bevestiging van de opvraag van een staal gordijnstof . Dezelfde week was de staal binnen .Prima voorbeeld, niet zo'n ministukje waarmee je de stof niet kunt beoordelen.

Fantastische klantenservice en heel mooie gordijnen

We hebben drie gordijnen besteld. Er was een kleine vertraging aan de bezorgers kant, maar na een telefoontje was alles heel snel en netjes opgelost. Pakketten ontvangen en we vinden de gordijnen heel mooi! Ook goed geadviseerd door vriendelijke klantenservice via chat tijdens aankoop. Stof is goed verduisterend, hopelijk ook de geluiddempende werking gaat niet teleurstellen.

Mooie grote proefstof maar groot verschil tussen website en werkelijkheid

Mobiele website werkt heel traag/niet. Kleuren hebben geen naam Foto's geven de werkelijkheid niet goed weer. Solarflex geel heeft goud glimmende achtetkant, dat zou je online al kunnen aangeven en afbeelden. Hierdoor moet je meer priefstalen bestellen dan nodig. Ik ben meerdere keren gebeld: snap ik qua sales maar ik werk overdag en doe dit s avonds/in t weekend. Whatsapp en mail sluit dus beter bij mij aan. Hierdoor zou ik het nog niet aanraden bij vrienden (ik ben 32). Succes!

Niets ontvangen

Heb 2 stalen besteld, binnen 24 uur in huis. Ik vond dit een super service omdat ik dan de stalen kon gebruiken bij uitzoeken verf en meubels. Had de inbetweens al gezien in de winkel. Mail (vanwege juiste kleur) per omgaande beantwoord. Helaas na 5 werkdagen nog niets ontvangen.

Tot op heden nog geen proefstalen ontvangen

Misschien sturen jullie dit soort review uitnodigingen te snel na de bestelling want ik heb nog geen post gehad van a House of Happiness'

Leider habe ich keine Erfahrung

Sie können nicht nach Luxemburg liefern!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ik moest even wachten, maar de samples waren lekker groot, heel fijn!

Weet waardoor het kwam, maar ik heb meer dan een week op de samples moeten wachten. Daarna hebben jullie wel netjes gebeld om te vragen of ik alles in goede orde had ontvangen. Dat heb ik wel als bijzonder ervaren. Samples waren groot, ook heel fijn!

Muster sind kostenlos, schneller Versand. 5 Sterne

1 Stern abzug gibts für das Preis / Leistung Verhältnis. Ansonsten nichts zu bemängeln.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke instructies en snelle levering

Het keuzemenu op de website werkt handig. De opgevraagde stalen worden snel geleverd en zijn niet klein. De opmeetinstructies zijn helder. De communicatie met de klantenservice verliep prima. De gordijnen werden ruim binnen 2 weken geleverd. De gordijnen worden goed verpakt en kunnen gelijk opgehangen worden. Maten kloppen perfect. Enige is dat onze gordijnstof er online minder mooi uitzag dan op de staal en in het echt, dus in dit geval positief, maar zonde dat mensen ze misschien nu niet snel kiezen.

Goeie collectie

Redelijk positief. Collectie is goed... Wat ik alleen erg jammer vind is dat ik knipstalen aanvraag voor een klant en jullie er een folder bij doen hoe klant moet meten en bij jullie zelf de gordijnen kan laten maken, terwijl wij offerte uitbrengen dat alles door ons verzorgt wordt. En investeren in de stalen van jullie. Wij besteden de tijd en aandacht aan de klant en dan vind ik het niet kunnen dat jullie dit op deze manier doen. Dus ik geef wel de knipstalen, maar niet met jullie folder erbij.

Behulpzame medewerkers op chat en snelle levering volgens belofte van stalen.

Meerdere keren via de chat contact gehad met medewerkers die erg behulpzaam waren bij de vragen over de diverse gordijnen en ook goed advies konden geven. Meerdere stalen besteld en deze waren volgens belofte op de site ook echt de andere werkdag binnen.

Snelle levering en mooie stoffen. Meteen besteld bij gordijnenpartij

Snelle levering, goede service. Top.

Ik heb zeer goede ervaring. Snelle levering. Top

Ik vind de service perfect!

grote keuze, mooi gemaakt én snel

Via webshop gordijnen besteld. Eerst stalen op gevraagd, 2x. Mooie grote stalen! Ook nog telefonisch contact gehad en goed advies gekregen. Het bestellen was makkelijk en de gordijnen werden binnen 10 werkdagen geleverd, zoals beloofd. Kan niet beter!!

Vlotte service

Mijn bestelde stalen werden heel snel geleverd

Gordijn staal gratis ontvangen

Sehr schnelle Bearbeitung