Goed geregeld!

Zo fijn om grotere stalen kostenpost te kunnen bestellen. Het heeft ons geholpen om in eigen huis met verschillende soorten licht en op verschillende momenten op een dag naar de stof te kunnen kijken de juiste house of Happiness stof te kunnen kiezen!

Tijdige levering en mooi product.

Zie hiervoor.

Schnelle Lieferung

Sehr zu empfehlen, Qualität gut.

te langzaam

de stalen zijn prima, maar kwamen veel te laat binnen. de presentatie was al geweest. (kwaliteit is goed, maar moet sneller)

Tolle große Muster

Kostenlose große Stoffmuster wurden prompt zugeschickt. Wir werden hier unsere Gardinen bestellen - positive Erfahrung!

Duidelijk en overzichtelijk

Het online systeem voor bestellen werkt goed en is overzichtelijk.

Volgens verwachting

Stalen besteld en keurig geleverd, inclusief sticker met naam/serie erop. Later gebeld of er iets tussen zat, maar niks opdringerig

Ich bin begeistert

Danke für alles! Ich habe wunderschöne Vorhänge bekommen, die Lieferung war schnell und unkompliziert. Der Kundenservice ist großartig und geht persönlich und individuell auf jeden Kunden ein. Ich werde hier auf jeden Fall wieder einkaufen !

Efficient en vriendelijk

Snelle levering en vriendelijk geholpen

Prachtige gordijnen in Wave besteld en helemaal naar wens

Eerst een staal aangevraagd, deze is onderscheidend ivm het XXL formaat waardoor nog beter te beoordelen of het aansloot naar onze wens. Hierna de gordijnen besteld en keurig op tijd geleverd, en helemaal naar wens hangend. Zeer soepele stof, mooi afgewerkt en zijn geld meer dan waard. Dus wat ons betreft zeer zeker aan te bevelen.

Super snelle service en perfect afgewerkt

een leuke ervaring , ik ga genieten van mijn gordijnen , eindelijk sfeer in mijn woonkamer .

Prima stof, hangt mooi , waar voor je geld!

Mooie inbetween gekocht voor woonkamer, hangt mooi, erg blij mee.

Gordijnen sfeervol en mooi!

Ik heb bij AHOH gordijnen gekocht van de Dolce. Wij hadden best wel een woonkamer waar vele Echo was. dit gordijn helpt erbij en zorgt voor goede demping. Wij zijn er blij mee !

Compleet

Over de kwaliteit van de Inbetweens, de ondersteuning van de klantenservice en snelheid van levering ben ik echt zeer tevreden. Vind het daarbij leuk dat het van Nederlandse bodem komt (en uit mijn stad).

Royale kleurstaal

Ik heb een kleurstaal gordijnstof besteld, en was blij verrast een groot stuk stof te ontvangen, zodat je ook kunt zien hoe het gordijn zal vallen.

Mooie stof, geleverd wat is besteld, snelle levering keurig verpakt, alles volgens afspraak!

Zeer snel de aangevraagde stalen ontvangen

Zeer positief. Ik had in een winkel enkele stoffen van uw merk gezien. Echter, toen ik vroeg om enkele stalen aan te vragen, bleek dit onmogelijk. Jammer genoeg voor de winkel, gelukkig voor mij lukte dit via uw website wel. Deze werden bovendien zeer snel geleverd en erna kreeg ik een telefoontje om te vragen of zij goed waren aangekomen.

Perfect!

Prachtige vitrage, goede kwaliteit, goede service!

Mooie stalen snel bezorgd

Mooie stoffen, jammer alleen bij verschillende hoogtes in 1 kamer om patroon door te laten lopen dat ik naar de winkel moet gaan.

Prima.

Snel en keurig afgeleverd

Sehr guter Service

Sehr schneller guter Service und eine gute Internetseite

Sehr guter Kundenservice

Hatte ein Stoffmuster angefordert. Es wurde sogar nachgefragt, ob es angekommen ist. Ich hätte auch dort bestellt, wenn nicht ein Händler in unserer Nähe den selben Stoff gehabt hätte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig gemaakt net niet binnen de gestelde termijn geleverd

Goede communicatie. Mooi gemaakt gordijn en fijn de gratis stalen. 2 dagen na de gestelde termijn. Anders had het zeker een 10 geweest

Ik ben zo erg tevreden ik kan zo erg twijfelen als ik iets wil kopen meerdere malen al stof besteld ben nog steeds niet uit ik heb nog nooit zo een snelle levering gehad en ook nog Graties zeer goede kwaliteit van de inbetween en zijn heel vriendelijk aan de telefoon als ik mijn keuze heb gemaakt weet ik zeker dat ik bestel.Helemaal niet duur voor zo een goede kwaliteit B.V.D voor al deze moeite

Snel en goed!

Gordijnen snel geleverd, mooi afgewerkt. Erg fijn geholpen (telefonisch).

1472 Mr PJ Troelstraweg 2

Leeuwarden 8919AA