Visioncarlease is een fijne organisatie, met korte lijnen en veel kennis.

Wij hebben twee auto's uit ons bedrijf in een operationele lease gebracht voor youngtimers. De oplossing die Visioncarlease biedt voor Youngtimers in de vorm van een operationele lease, is uniek in zijn soort. Door de kennis aanwezig zowel op het gebied van lease als auto's (zowel nieuwe auto's als youngtimers) is het fijn zaken te doen met dit bedrijf. Wat ons betreft een aanrader!

Goede snelle service

Ontspannen sfeer en duidelijk verhaal. Geen verborgen kosten en zeer snel geregeld.

uitstekend

op alle fronten correct, gemakkelijk en behulpzaam.

Snelle en persoonlijke contacten.

Heel goede service, je merkt dat er personen met affiniteit met auto's werken. Goede bereikbaarheid en leuk contact. Oplossingsgericht en flexibel.

prima leasemaatschappij en denke graag mee

Voor mij de eerste keer dat we zaken doen met Vision Car lease, zou ze zeker aanraden bij collega's.

Vlot geregeld en zeer professioneel.

Vlot geregeld en goed meedenkend met de klant , duidelijk en zeer professioneel.

Persoonlijke en vlotte verwerking aanvraag

Nadat ik de aanvraag geplaatst had heb ik de afhandeling als zeer persoonlijk ervaren en vlot.

Erg snel qua regeren. regelen en afhandelen van leaxe aanvraag

Uitstekende transparante service snel en betrouwbaar.

Via zakelijke relatie in contact gekomen met Vision Car Lease. Na contact snel alle info ontvangen, financieel voorstel en verdere afwikkeling binnen 2 werkdagen. Een super adres voor zakelijke rijders geen gedoe, professionele werknemers van telefoniste tot aan manager.

Alles snel en goed geregeld

Prettig team om mee te werken. Reageren snel en handelen snel, wat belangrijk is bij de aankoop van auto's.

99% happy; er moet altijd iets te winnen blijven...

Mijn ervaring is nog pril, maar louter positief. Jong, dynamisch bedrijf, met oog voor een persoonlijke touch en daar ben ik gevoelig voor. Het gaat niet zozeer om de auto die je koopt of least, maar om het verhaal eromheen. En dat voelt goed!

Snel, vakkundig en vriendelijk!

Prima deal en lekker meegedacht!

Goed geregeld

Duidelijke communicatie, prettige followup

Goed en duidelijke informatievoorziening

Goed op de hoogte gehouden van voortgang en nette aflevering.

Goede service, zoals gevraagd belde ze me even 30min van te voren. Misschien handig om volgende keer Kentekenbewijs + oplaad pas gelijk mee te geven aan de bestuurder. Nu had ik nog maar 130km op de teller om te kunnen rijden Gezien ik nog geen oplaad pas had heb ik hem bij me werkgever neer moeten zetten. Maar misschien doe jullie het met een rede niet meegeven.

Klantgericht, behulpzaam en vlotte communicatie!

Bij Vision Carlease kan je verwachten dat ze een lease auto op maat voor je zoeken! Met zeer vriendelijke en persoonlijke service, volgende keer kloppen we zeker weer bij Vision aan!

Goed geregeld

Super ervaring met snelle en goede afwerking en zeer Tevreden !

klantvriendelijk

snelle terugkoppeling, heldere informatie, geen verassingen

Goed, fijn en snel geholpen

Vision Car Lease is een leuke, enthousiaste groep mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel net als snelheid.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Goede service en een snelle reactieopvolging van de verschillende offertes

Fijne betrokkenheid!

Helder en duidelijk en altijd bereidt tot overleg vooraf maar ook achteraf.

Dit is niet mijn eerste leasecontract met Vision Carlease en dat geeft ook duidelijk aan dat ik tevreden ben. Het is qua prijs en service prettig zaken doen mat Vision Carlease. Ze denken met je mee wat vooral prettig is in deze Corona tijd. Ze zetten er geen haast op en nemen de tijd. Kortom TOP!!

Persoonlijk en benaderbaar!

Vanaf het begin een goede gesprekspartner gevonden in Pieter. Loefhebbers onder elkaar schept een band.

Top service met prettig persoonlijk contact

Telkens weer perfecte service. Het persoonlijk contact en goed meedenken is heel prettig. Bedankt weer voor de topservice

Goede begeleiding

Goede begeleiding bij aanschaf van mijn auto.

Kerkhofstraat 21

5554HG Valkenswaard

040-2089221

Over Vision Car Lease B.V.

Vision Car Lease is officieel ontstaan in 2005 en sinds 2021 onderdeel van de Pala Group, een van de grotere dealerholdings in Nederland. Met jaren ervaring in de leasewereld en de kracht van de Pala Group zijn wij een verademing in de leasewereld en brengen wij een glimlach op het gezicht van onze klanten door hen de meest pure vorm van leasing aan te bieden. Wij staan voor transparantie en flexibiliteit en gaan altijd voor een blij klant! Dat is ons uitgangspunt.