Heel tevreden - goede verpakking, verzending en producten

De biologische sokken zijn echt een zacht genot aan de voeten en voelen sterk en soepel aan. De spullen waren netjes (en duurzaam) verpakt en snel verzonden. Complimenten!

Heerlijke warme sokken.

degelijk product

Warme, sokken die mijn echtgenoot in bed kan dragen.

Bij het aantrekken erg strak. Daarna zitten ze prima! Iets grotere maat zou aanrader zijn. Xl is (dacht ik) maat 44.

Ik had twee panty’s besteld helaas was er een al heel snel stuk. Deze hebben ze vergoed. Goede service.!

Snelle reactie na levering verkeerde kleur panty. Direct oplossingsrichtingen gericht en daarvoor ook bedankt. Levering product zeer snel.

Heerlijk warm

Zitten goed

Prima, snel geleverd, correct

Prima, betrouwbaar en snel

Prima paardrij kousen

Super fijne service Vriendelijke mensen en goede kwaliteit voor een prima prijs

Perfecte kwaliteit

Erg goede sokken van merino wol. Zitten heerlijk en nemen vocht goed op. Doen ook erg lang mee.

Verschrikkelijk

Het retour is waardeloos beter bestel je niks retour kosten voor 1, legging waar de maat niet overeen komt op de verpakking van 9.99 plus verzend kosten 4,20 ware de retour kosten voor eigen rekening 7,50 rond uit bespottelijk zal hier nooit meer een bestelling doen raad het iedereen af

Gewoon goed

Snelle goede service prima bedrijf

Echt top! Bamboo sportsokken voor m'n man!

Snelle levering, netjes ingepakt!! Goede kwaliteit

Super service en kwaliteit sokken

Heel erg tevreden met de kwaliteit sokken van sokken online. Ik heb deze sokken al eerder gekocht. Ze behouden de pasvorm en voorkomen zweetvoeten. Heerlijke warme voeten. Ook de service is erg goed. Ik kreeg een verkeerde maat geleverd, er werd direct gereageerd en een nieuw paar nieuwe sokken toegezonden. Ik beveel deze firma aan!

Alles heel vlot verlopen

Verkeerde maat bestelt. gewoon terug gestuurd en enkele dagen erna de goede maat geleverd.

Makkelijk om te bestellen, groot assortiment, snelle service

Product goed, communicatie waardeloos

Levering duurde langer dan gedacht omdat niet alles op voorraad was. Hierover werd niet gecommuniceerd. Na een week belde ik zelf dat in niks had ontvangen, toen pas uitleg.

Leuke sokken en snelle levering

heel tevreden

heb al een aantal keren besteld en de producten zijn top

Goede kwaliteit.. snelle service

Lekker warme sokken met echte merino wol.. lekker dikke voor thuis en wat dunnere voor in de schoenen .. top

Snel goede sokken op maat ontvangen

Het is geen 10 omdat de maten wel op de verpakking goed zijn. Maar de soepel heid van De legging wel degelijk verschild

Goed producten

Er waren even wat levering problemen maar alles werd keurig opgelost

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD