Top kwaliteit en vlotte levering

Reeds lang op zoek naar kwalitatieve kousen. Nu hoef ik niet meer verder te zoeken

Prachtige panty's en sokjes. Zeer goede service!

Mooie sokken redelijk vlotte levering

Mooie sokken, er moesten alleen wel twee antislip dopjes af om lekker te zitten. Levering door dhl duurde langer dan nodig omdat ze de eerste keer met een brievenbus pakketje voor de deur stonden, het niet geleverd hebben en het de volgende dag alsnog door de brievenbus gedaan hadden

Klein foutje heel correct opgelost

Bij eerste levering waren verkeerde sokken verstuurd. Na melding werd dit meteen correct opgelost zonder dat men wachtte op de retourzending. Heel netjes!

Niet te duur

Super snelle levering van goede kwaliteit

Prima sokken en snelle levering!

De sokken zitten heerlijk, lekker warm. De service is goed en snel, aanrader!

Enorm goed geholpen

Mijn eerste ervaring was best schrikken, want het pakket bleek kwijt te zijn. Maar ik werd enorm goed geholpen door de klantenservice en zij hielpen mij actief mee met het oplossen van dit probleem. Dat gaf een goed gevoel!

Altijd goeie service!

Prima bamboe sokken en snel geleverd.

Fijne sokken

Prima service en duidelijke voorwaarden!

Netjes gebeld toen het bestelde artikel toch niet leverbaar bleek. Er werd een goed alternatief aangeboden.

Goeie kwaliteit sokken en altijd snel verzonden

Top kwaliteit

Fijne sokken die ik binnenkort weer ga bestellen!

Al bij 2 bestellingen foute maten gestuurd

Bij de laatste bestelling had ik 15x Marianne maat XXL besteld. Ik krijg 5x XXL en 10x XXXL. Bij één van de vorige bestellingen ook gebeurt.

De bruine katoenen majo's zitten heerlijk.

Ik was al langer op zoek naar katoenen majo's. Synthetisch materiaal is niet zo gezond om direct op de huid te dragen. Vanwege microplastics, slechte vochtopname en zo. Ik zal vaker bij u shoppen.

Zitten lekker.

Zachte stof. Maat goed.

Fijne extra brede sokken, snelle levering

Ik had antislipsokken besteld en de kwaliteit is prima in orde.

Fijne service

Verkeerd bestelde sokken retour gestuurd, en heel snel het geld terug. Ondertussen ook de juiste besteld en snel gekregen.

Snelle levering, degelijk product

Prima!!

Artikelen zijn in prima staat afgeleverd!

Altijd weer snelle en correcte levering. Al jaren tevreden!

Altijd weer snelle en correcte levering. Al jaren tevreden!

Besteld en supersnel geleverd. De sokken lijken echter iets dunner van kwaliteit dan mijn vorige bestelling (ik koop altijd dezelfde).

super

snelle en goede service

Gewoon een goed product voor een betaalbare Parijs

Makkelijk bestellen heel veel keus heel veel mooie kleuren

Molenstraat 24

5751 LD Deurne