graag geziene sokken

het prettige van deze winkel is dat de producten goed zijn omschreven en de maattabel duidelijk is. bestelling wordt snel en zorgvuldig verzonden.

Bamboe sokken zijn heel prettig!

prettig

prima ervaring

Overzichtelijke site, mooie sokken, snelle service. Doen wat ze beloven.

Niets ontvangen en slechte communicatie

Geen track and trace ontvangen. Na 5 dagen zelf om gevraagd. Toen bleek dat ze niet konden bezorgen omdat de kluis niet open ging van het afhaalpunt (lockers) en ondertussen zeggen Sokken-online dat ik mijn pakketje heb. Das mooi balen! Ik weet niet waar mijn bestelling is.

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering, mooi door brievenbus

Pracht sokken. Zoon is er blij mee

Zeer slechte kwaliteit sokken

Vorige week sokken gekocht nu al versleten Ze zijn bij de tenen al dun en de draden komen er al door

Snelle levering, mooie kleur en kwaliteit

Heel betrokken contact na de zeer moeizame levering door DHL.

Love love love!

Ik bestelde voor de 2e keer sokken en ze waren er de volgende dag! De vorige sokken heb ik letterlijk kapot gelopen en mijn pijn in mn hart weggedaan. De gaten waren zo groot, haha, en niet meer te stoppen. Nu heb ik heerlijk weer 2 paar nieuwe en ze zijn inmiddels alweer gedragen. Ik heb lekker warme voeten en er is geen uitglijrisico op de trap vanwege de antislip noppen. Ik heb schoenmaat 39, maar wel een maat kleiner genomen, die zitten me perfect!

Snelle bezorging, prachtige sokken, lage prijs !

Zeer tevreden, sokken voor verassend lage prijs van uitstekende kwaliteit..

Footies besteld en zeer snel binnen. Het zijn écht de eerste sokjes ever. Ze blijven de hele dag goed zitten zonder te knellen. Geen pijnlijke randjes van het elastiek. En dan ook nog voor een zeer betaalbare prijs. Ik ben fan!!

Hele snelle levering!!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket!! En hele snelle levering! Daar ga ik vaker iets bestellen!!

mooie sokken

Goede retourregeling.

Fijne ervaring

Overzichtelijke website, mooi aanbod, nette prijzen.

Zijn goede sokken antislip.

Logistiek prima. Sokken minder

Sokken hebben teveel afwerklussen en draden binnenin

Prima sokken en snelle levering

Mooie stevige sokken en snel geleverd.

Fijne producten

Prima site en goede producten. Heel fijn dat er panty's te koop zijn met een heel laag denier gehalte (8 denier). Alleen was de voorraad wat beperkt, ik kon dus niet zoveel bestellen als ik wilde.

Het product is zoals ik verwacht had, mooi en aan schappelijke prijs

goede fijne sokken

goede sokken goede prijs en makkelijk te vinden

Prima geregeld

zitten heerlijk

mooie kleur past precies

goede kwaliteit, en netjes en snel ontvangen.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne