En als ze iets niet op voorraad hebben bellen ze even of het bijvoorbeeld een andere kleur mag zijn.

Zeer snel reactie op mijn klacht en naar volle tevredenheid afgehandeld!

Uitstekende sokken

Mooie korte wollen pantoffelsokken en heerlijk gevoerde kniekousen.

super snelle levering

zeer snelle levering en keurige verpakking (stevige passende doos)

Geweldig. Super.

Goede kwaliteit

Prima service, prima product

Helaas ontving ik in eerste instantie een verkeerd product. Nadat ik hierover gemaild had, werd zeer snel en efficiënt gereageerd en ontving ik alsnog het correcte product. Ik was verbaasd door de snelle service.

fijne diabetessokken gekregen

Onlangs heb ik de winkel bezocht en ben ik geweldig geholpen door Rob. Hij heeft me uitstekend geadviseerd over de diabetessokken die ik heb gekocht. De service was vriendelijk en professioneel. Daarnaast hebben ze een uitgebreid assortiment aan andere medische hulpmiddelen. Ik ga zeker terug om meer producten te halen. Absoluut een aanrader!

1 stel tekort aangeleverd

Vandaag 7 stel sokken voor de kleinkinderen aan gekregen. Echter 1 stel tekort, het waren dus alsnog dure sokken. Snelle levering, mooie warme sokken, maarrrrrr. Rectificatie van recensie: Er werd contact met mij gezocht, en de volgende dag werd mij het ontbrekende paar toegestuurd, zonder discussie. Kleinkinderen zijn er erg blij mee, ze zijn warm en een zeer goede kwaliteit. Ze doen ze zelfs aan in bed.

Mooie sokken

Mooie sokken, leuke kleur en goede kwaliteit.

Een geweldige service

Sommige artikelen waren niet in voorraad , maar dat is keurig opgelost, helaas was er een fout ontstaan ook die is tot tevredenheid opgelost, dus een pluim voor sokken online

Veel keuze, snelle en correcte levering

goede ervaring bij sokken-online, snelle en correcte levering en communicatie

Fijne kousen, snelle levering

Fijne kousen, snelle levering

Keurig bedrijf, erg tevreden!

Zelf had ik een vraag, deze werd erg snel en keurig beantwoord. Meteen besteld en heel snel in huis. Goed product, ik heb zelf dikke bovenbenen waardoor niet veel past, de maillot zit zeker wat strak bij mij, maar hij past wel!! Erg blij mee dus.

Snelle levering, giede prijs en gekregen wat besteld. Aan te bevelen

Korrekte en tijdige levering

Korrekte en tijdige levering

Mooi, en snel geleverd

Goede kwaliteit

Mooie petrol panty's ontvangen van een goede kwaliteit.

Snel en betrouwbaar

Artikelen conform omschrijving en supersnel verzonden. Onverhoopt de klantenservice nodig gehad. Snel reactie op mijn vraag ontvangen en de zaken prima opgelost. Aanrader.

Snelle service.

Ruim assortiment

Een ruim assortiment en een overzichtelijke site. Helaas ging het mis met handmatige overboekingen en werd de betaling niet (op tijd) aan de order gekoppeld. Na melding is dit wel snel opgelost en is de order verzonden. Het product is verder goed.

Snel en goed

Bestelling was snel binnen. De sokken zijn van n goede kwaliteit!!! Blij mee!!

Fijne sokken, prima service

Een aantal sokken voor mijn zoon besteld. Van één paar kregen we 2 sokken met een L i.p.v. L en R. Geen probleem natuurlijk, maar toen ik vroeg of er misschien ook nog ergens 2 sokken met een R waren, kregen we gewoon een nieuw paar extra opgestuurd. Heel blij mee.

Eerste bestelling, prima gegaan

Nette verpakking, snelle levering en mooie producten.

Snelle levering en tevreden met mijn antislip pantoffelsokken van wol.

Snelle levering en ik ben heel tevreden met de antislip pantoffelsokken van wol. Ze zitten heerlijk.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne