Geweldige.

Zeer goede kwaliteit.

Goede sokken

Helaas is het elastiek toch nog iets te strak voor mij.

Snelle levering, keurig verpakt.

6 Maillots voor mijn dochter besteld en bij de instelling laten bezorgen waar ze woont. Ik werd keurig op de hoogte gehouden zodat ik wist wanneer het pakketje (netjes verpakt ook) daar zou worden afgeleverd. De kwaliteit is mooi. Heel blij mee. Een aanrader!

uitstekend geregeld

alles ging goed en snel

Prachtig

Deze Marianne Prisma XXL kousen zitten heel mooi en lekker. Ik heb maat 44 en XXL zit mooi helemaal tot bovenaan mijn benen en het broekje goed om mijn billen. Maat L/XL kwam tot 10 cm onder mijn kruis en het broekje kwam niet verder tot onder mijn heupen. Ook is het voordeel van XXL dat je achter twee naden hebt, waardoor je ze altijd, qua voeten, goed aan kan doen. Dus nu heel blij mee

Toen ik de panty uit de verpakking haalde, zat er een gaatje in. Ik heb gebeld en kreeg netjes een nieuwe toegestuurd die er de volgende dag al was

Snelle goede levering

Had panty's besteld. Waren snel geleverd en van goede kwaliteit.

Snelle levering en mooie sokken die aan de verwachtingen voldoen. Zeer tevreden!

Alles goed afgehandeld en goede kwaliteit

Prijs/ kwaliteit verhouding is Oke

Snelle service, prima sokken, prima prijs

makkelijke site en snel geleverd

Was voor mijn moeder aan het kijken voor kniekousen. Deze die ik zag waren hetzelfde als die we altijd kochten. De informatie was duidedelijk en de bestelling kwam snel op het gewenste adres.

Geeft een fijn gevoel aan mijn voeten.

Goede service. Zeker een aanrader.

Retourneren voor eigen rekening

De panty s waren mooi maar te klein. Terug gestuurd. Retourkosten waren voor eigen rekening. Helaas en toen is het pakketje zoek geraakt. Weet niet waar bij post.nl of sokken online.nl Helaas had ik mijn kaartje of email van versturen niet meer want sokken online .nl wilde het wel gaan uitzoeken. Ik ga hier niet meer bestellen omdat het retourneren voor eigen rekening is.

Geweldige bamboe sokken

Heb geen last meer van zweetvoeten dankzij de bamboe sokken Ben er super blij mee

Gewoon heel goed en fantastische sokken

De bestelling wordt snel verzonden en is altijd heel verzorgd verpakt.

Snelle en goede verzending

Echte wollen sokken heerlijk

Heel snel bezorgd

Prachtige panty en goed verzorgd binnen gekregen

Volgende keer weer

alles goed gegaan

prima levering goede sokken prima prijs

Gewoon goed

Snelle levering goede kwaliteit

Goede service en goede sokken.

Set van 12 paar snel geleverd, bij openen helaas 1 paar teweinig. Mail gestuurd snelle reactie gehad en de volgende dag al 1 paar nageleverd. Helemaal super, snelle reactie en vriendelijk via de mail. Dank hiervoor. Pedro Voets.

snelle levering en kwaliteit prima

top

geweldig

alles was heel goed, tot de volgende keer

Te laat

Sorry maar als ik dit wist dat het zo laat bij mij kwam had ik het nooit besteld had het nodig voor een speciaal feest maar helaas te laat dus licht nog in de verpakking dus ben b o o s

Molenstraat 24

5751 LD Deurne