Reactie van het bedrijf
Beste Irene,
Hartelijk dank voor uw e-mail en het delen van uw ervaring met ons. Wij betreuren het ten zeerste dat de slips die u bij ons heeft besteld niet aan uw verwachtingen voldeden en dat de pasvorm niet juist was, zelfs niet met de grotere maten die u heeft besteld.
Wij begrijpen dat dit erg frustrerend is, vooral omdat u extra kosten heeft moeten maken voor de retourzending en uiteindelijk geen passende slips heeft kunnen vinden. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
Wij willen uw feedback over de maatvoering van de slips zeer serieus nemen en gaan dit intern bespreken. Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website zo accuraat mogelijk is, zodat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Wij zullen onderzoeken of er inderdaad vaker klachten over de maatvoering zijn geweest en indien nodig passende maatregelen treffen.
Om u tegemoet te komen, willen we graag samen met u kijken naar een passende oplossing. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen, zodat we kunnen bespreken hoe we dit goed kunnen maken, bijvoorbeeld door u te helpen bij het vinden van een ander product dat beter past of door u tegemoet te komen in de kosten.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ervaren. We hopen dat we samen tot een oplossing kunnen komen waar u tevreden mee bent.
Met vriendelijke groet,
Team Sokken-Online