Prima!!

Prima. Keurige boeken, zoals beschreven. Snelle goed verzorgde levering.

Degelijkheid, betrouwbaarheid en een geweldig aanbod

Boeklin heeft een breed gamma van boeken aan scherpe prijzen. Voor hun service geef ik bovendien een 10/10.

Snel besteld, snel geleverd, correct product

Boek besteld, 2 dagen later juiste product aan huis geleverd. Wat men op de site beloofde, kwam men na. Prima

Ik heb een ontzettend goede ervaring met Boeklin

Ik had een 5 geluidenboekje voor mijn kleinkind besteld bij Boeklin, helaas deed 1 geluidje het niet. Via de mail heb ik dit laten weten aan Boeklin en ik kreeg heel snel een reactie met de medeling dat ze dit heel vervelend vonden en dat ze meteen een nieuw exemplaar naar me toe zouden sturen. Inmiddels heb ik het nieuwe boekje ontvangen en alle 5 de geluidjes doen het, ik ben er heel blij mee.

Mooie boeken voor een redelijke prijs!

De Boeken die ik onlangs heb besteld zijn als Nieuw en daar Geniet ik van!

Heerlijk!!

Al struinend tussen de vele titels kom je het boek van je keuze tegen, bestellen en de volgende dag is het bezorgd. Helemaal zoals je het had verwacht. Geen retour, geen discussie over de staat van het boek of.., kortom LEZEN MAAR !!

Rekening houden met tijd tussen bestelling en bezorging.

Boek: 'De leegte voorbij' hedenmiddag ontvangen, waarvoor dank! Het kost ongeveer een week voordat het bezorgd wordt. Ik houd daar voortaan rekening mee. M.vr.gr. Hans Rath Macropediuspl.15 5421 RW Gemert-

Prima ervaring en ik kom graag weer langs.

Een overzichtelijke site met een groot aanbod. De boeken worden snel verstuurd en bovendien zien ze er uitstekend uit!

Mijn tweedehands boek werd snel geleverd en zag er uit als nieuw!

Adequate verzending boeken keurig.

Beterkoop dan de Slegte en extra blaadjes

Beste Koop Pelt

Keurig net aangeleverd boek

Snelle aanlevering en boek zag er prima uit!

Snelle service, prima boeken

De bestelling werd snel afgeleverd en de boeken zijn prima.

Goede communicatie en snelle levering

het boek kwam mooi verpakt en ongeschonden aan

Ik kende het boek al, maar kocht het voor een vriendin, ik kan het iedereen aanraden: het heet "Leeuwen wekken" van mevrouw Gundar Goshen. Prachtig!!

Zeer snelle levering!

Pr9ma verwerking en aflevering.

Prima verwerking en aflevering van mijn bestelling

Heel goed en snel geholpen en erg goede kwaliteit boeken

Goed geholpen en zeer snelle levering; goede kwaliteit van de boeken

Fijne ervaring

Duidelijke site, prijzen niet de laagste maar mooie boeken en goede,snelle levering. Aanbod mag nog uitgebreider en graag meer promoties en eventueel levering in Postpunt of automaat ipv op thuisadres zou zeer handig zijn maar in het algemeen tevreden . Leuk ook om als klant af en toe een extra korting te krijgen .

Mooie boeken, snel verzonden. Top.

Boeken zien er zeer netjes uit. De boeken waren snel verzonden en de volgende dag al in huis.

Snel geleverd, voordelige koop

Persoonlijk minpuntje: daags na DHL bezorging van Boeklin ben ik tel benadert ....bleek n fraude poging

Betaalbare boeken

Vlotte bestelmodus, correcte afhandeling.

Zeer snelle levering Zorgvuldig verpakt

Snel en kwaliteit!

Snelle bezorging en goede verpakking.

Prima webshop.

Netjes verpakt en snel thuis bezorgd.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum