Goed en snel geleverd!

Fantastische service

Snel verstuurd

Boek besteld en binnen 2 dagen geleverd. Prima.

Kleine beschadiging, wel scherp geprijsd en redelijk rap geleverd

Prima als je een boek voor jezelf besteld, zou minder risico nemen om een boek hier te bestellen als kado. Boek die ik kado wilde doen had kneuzingen bij de hoeken waardoor het er niet meer netjes uitzag. De andere twee zagen er wel redelijk ok uit. Het loont vooral om hier te kijken als je een specifiek boek in gedachten hebt, dan kan het zomaar flink wat goedkoper zijn. De website vind ik niet heel geschikt om goed rond te zoeken zonder specifieke titel.

snelle bezorging

Het boek kwam volledig overeen met hetgeen beloofd was. Bovendien de volgende dag al in huis. Goede service.

Telkens weer top!

Ik kijk altijd of het boek wat ik op het oog is verkrijgbaar is. Het valt mij op dat het scherp geprijsd is! Keurig verpakt en bezorgd zoals beloofd.

Heel goed!

Prima website, waardoor gemakkelijk bestellen en betalen. Bestelling arriveerde een dag later. Goed verpakt. Niets op aan te merken.

Snel èn kwalitatief

Snelle acties, hoge kortingen en boeken zoals nieuw

Snel en 100% betrouwbaar.

Zie boven.

Snelle bezorging!

Prima ervaring. Boeken zien er goed uit. Alleen één tip, probeer de boeken zo te verpakken dat ze als brievenbuspakketje door de brievenbus kunnen. Dat was met mijn bestelling heel goed mogelijk geweest.

Goed verpakt, vlug verzonden.

Het boek was zorgvuldig verpakt!

Prima.

snel bezorgd en goed degelijk verpakt. wat is er nog meer te wensen? en het is ook nog goed geprijsd!

Snelle bezorging en boek in goede staat.

Goed verpakt, zonder beschadiging

Correct verwerkte bestelling.

Compleet volgens verwachting.

Zoals omschreven op de website werd de volgende dag het boek netjes afgeleverd.

Snel en goed verpakt

Sneller verzenden had niet gekund, het boek was er de volgende dag, goed verpakt afgeleverd.

Niets op aan te merken!

Uitgebreid geïnformeerd over de bestelling. Boek leek wel nieuw.

Goed boek maar twee dagen te laat geleverd

Kwaliteit van het boek is super. Levering zou dinsdag zijn, maar kwam uiteindelijk pas op donderdag. En de snelle levering was wel een reden waarom ik voor Boeklin koos.

Slecht, het door mij bestelde en betaalde boek heb ik niet ontvangen.

Zie boven. DHL heeft nooit een bestelling afgeleverd.

Super prijs en service.

Zeer snelle bezorging

Fijne boekwinkel

Prima ervaring, bestelling vlot en makkelijk alleen de levertijd was langer dan aangegeven.

Kreeg de boeken vlot en snel geleverd en in een goede staat!

Van info, levering tot boek top!

Gewoon fijn dat alles klopt.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Bestellen was makkelijk en eenvoudig. Levering was vlot en goed verpakt.

In alle handelingen prima

Franciscusweg 263