Hele positieve eerste ervaring

Mijn eerste bestelling hier ging om een serie van 3 boeken. Verzending is snel en ik zag werkelijk helemaal niks qua lichte beschadiging. Het enige minpuntje betreft de website, ik mis toch bepaalde categorieën en een wat uitgebreider filter optie.

Top service tegen goede prijs

Snel contact en vlot verstuurd

Mooi boek

Makkelijk leesbaar

Eerste keer besteld bij Boeklin, er stond bij licht beschadigd.. de boeken zien er perfect uit. Ik ga hier zeker vaker bestellen, de prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk.

Altijd goed!

Bij voorkeur koop ik een boek tweedehands en bij Boeklin kan ik vaak vinden wat ik zoek. Snel en goed geregeld.

Service is top

Gevonden wat ik wou en mijn bestelling werd in een mul van tijd geleverd aan huis :)

Het geleverde boek is uitstekend en vlot geleverd.

Netjes geprijsd en snel geleverd

prima boek geleverd en snel

prima boek geleverd en snel

Zeer goede levering

Nieuw boek, maar waar toch "iets aan hapert" staat in hun omschrijving....ik zie het niet Mooie prijs voor een boek!

Fijne ervaring

Zeer fijne ervaring. I kende Boeklin niet en was dit toevallig tegengekomen op een tweedehands website. Ik heb hier een boek gekocht met een zogezegde lichte beschadiging aan. Ik was blij verrast om te zien dat er nauwelijks iets aan op te merken was. Boek was netjes ingepakt en verzending was snel. Zeer tevreden klant. Ik koop zeker terug bij Boeklin!

Nadat mijn boek niet was geleverd en het retour ging naar Boeklin. Kreeg ik al vrij snel bericht over een passende oplossing. Nu inmiddels het boek in ontvangst mogen nemen.

Uitzonderlijk goedkoop

Ik heb een "licht beschadigd" (die eigenlijk bijna niet te zien was) boek van Huub Oosterhuis gekocht for +/- 21 euro. Elders, onbeschadigd, 35 euro. Spreekt vanzelf. Vlugger aangekomen dan Superman het zou kunnen doen

Mooi boek

Mooi boek zeer slechte bezorging.

Echt een ontdekking.

Heel interessante en goede koopjes website! Zie ook mijn beoordeling op Trustpilot!

Op tijd en goede communicatie

Verzorgde levering

Mooie boeken aan een leuke prijs

Net nieuw

Prima boek, goede kwaliteit. Wij zijn er blij mee

Boek goede kwaliteit & snelle service.

Zie hietboven

Snel geleverd.

Snel geleverd, dank.

Goede service, boek in goede conditie

Telefonisch contact aardig, helder advies, boek in goede conditie en snel geleverd.

Zeer snelle en goede service

Informatie online klopt. Snelle levering.

Aanrader!

Groot assortiment en scherpe prijzen. Keurig ingepakt.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum