Vlot en snel geregeld

Snel en goed geleverd

Heel tevreden

Fijne webshop. Snelle levering en goede verpakking.

Uitstekend!

Snelle bezorging, boek is zoals verwacht.

Nette prijzen en snelle bezorging.

Zeer goed ingepakt geleverd

Correcte en goede verwerking order

Snelle en efficiënte verwerking order

Snelle levering voor goede prijs

Voor de eerste keer prima ervaren

prijsbewuste site

nieuw boek gekocht en 5 euro bespaard

Goede service, levering op tijd.

Goesdde prijzen.

Gewoon weer een goed boek

Overzichtelijk aanbod voor scherpe prijzen. Snelle bezorging. Aanrader

Binnen een dag geleverd.

Ondanks dat het een boek zou zijn met een beschadiging, zag het eruit als een nieuw boek. We hebben niks kunnen vinden aan gebreken. En binnen een dag geleverd. Top service!

Door mijn eigen onoplettendheid, het verkeerde boek besteld, maar service was goed!

Super snel

Niet duur, snelle levering…Top

prima en snelle service

snelle service

snel, prima geregeld en uitstekend verpakt

snel, prima geregeld en uitstekend verpakt

Geweldige service!

Door problemen met de pakketservice ben ik heel fijn, naar grote tevredenheid geholpen door Boeklin,hartelijk dank hiervoor!

vlot

Vlotte levering en keurig verpakt

Ideaal

Snelle service en een gratis boek gekregen! En de prijzen van de boeken zijn de laagste op de markt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Toppie

Perfect.

Een snelle afhandeling en levering. De boeken waren in een prima staat en heel goed verpakt. Hier zal ik vaker gaan bestellen.

Had een klacht over het boek. Dit is direct en goed opgepakt door Boeklin. Goed opgelost. Zeer tevreden over de service en de communicatie. Misschien handig om duidelijker op de site te vermelden dat de boeken die door Boeklin worden verkocht, licht beschadigd zijn. Dit om misverstanden te voorkomen. Boeken zijn prima voor eigen gebruik, maar minder geschikt om kado te doen aan iemand.

Snelle bezorging!

Het bestellen was gemakkelijk en het boekje werd de volgende dag al bezorgd.

Snelle levering en goedkoper

Ik was op zoek naar een bepaald boek. Online zag ik de bekende aanbieders maar ook Boeklin. Ik kende deze eerlijk gezegd nog niet. Maar het boek was bij Boeklin €5 goedkoper dan de andere aanbieders. Besteld en de volgende dag had ik het al als pakketje in mijn brievenbus. Blij mee!

Goede bezorging, maar kaft was stuk

Geen goede prijs kwaliteit verhouding

Prachtig

Franciscusweg 263