Goede kwaliteit, de omslag van het boek :DE GRAAF VAN MONTE CRISTO was gescheurd, spijtig geen tijd om terug te sturen. Groetjes Ricardo

Snelle boeken bezorging en de boeken zelfs van goede kwaliteit, ben heel blij mee

Correcte service

Snelle levering, product zoals beschreven,

Alles zoals het wordt voorgesteld

Bestelling vlot, levering vlot en inhoud correct.

Zo als het hoort.

Helemaal tevreden. Geleverd zoals vermeld. Zal zeker nog een boek bestellen bij jullie.

Keurig verpakt en snel bezorgd

Super service!

Ik had een boek van Pascale Naessens besteld, de bestelling liep zeer vlot en de levering supersnel, kortom uitstekende service. Bedankt!

Ik bestelde mijn boek laat in de middag op vrijdag, tot mijn verbazing lag het zaterdagmorgen al in de bus... Echt geweldig!

Ik zocht een boek , kreeg het bij boeking veel goedkoper. Er stond bij dat het beschadigd is. Maar ik kan niets vinden. Dus heel blij met mijn nieuwe boeken

Een mooi boek, snel en veilig geleverd.

Een goede ervaring.

Snelle levering mooie prijs

Snelle bezorging.

Boek ziet er netjes uit. Snelle bezorging.

Uitstekend.

Duidelijke uitleg en snel antwoord met verwijzing op een vraag.

Vlekkeloos

In alle opzichten voor herhaling vatbaar: kwaliteit-prijs, communicatie, zorgvuldigheid

Vrijdagavond kookboek van Mari Maris besteld dat bijna €20 goedkoper is dan bij Bol.com en zaterdag al in huis! Super blij dat ik jullie ontdek heb!

Snel ook een persoonlijk contact per mail

Snel geleverd, goed produkt!

Boek ziet er prima uit. Netjes verpakt en snelle levering! Prima prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle levering en productkwaliteit is goed

Snel geleverd en productkwaliteit is goed.

Best tevreden!

Interessant aanbod! Vlotte verwerking van aankoop, betaling en levering!

Prachtige boeken, niet van nieuw te onderscheiden

Prachtige boeken

Zeer mooie aanbiedingen, vlotte verzending, goed verpakt. Prima!

De boeken zijn veel goedkoper en worden snel geleverd.

Groot aanbod van boeken die bij andere webshops toch echt duurder zijn. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd en dat is natuurlijk heel prettig. Jammer dat je bij Boeklin geen ebooks kunt kopen.

Positief verrast

Een dikke 10 voor de prijskwaliteitsverhouding. De boeken zijn nieuw, en worden voor aantrekkelijke prijzen aangeboden omdat er sprake is van een kleine beschadiging waardoor boekhandelaren ze liever niet meer aanbieden. De beschadigingen zijn echter zo minimaal dat de boeken er veel beter uitzien dan bijvoorbeeld tweede hands boeken. En ook nog eens goed ter voorkoming van onnodige afvalstromen en bomenkap. Want wie gooit er nu boeken weg? Boeken weg gooien is wat mij betreft sowieso een doodzonde. Op deze manier vinden die boeken toch een fijne eigenaar!

snel. goede staat. goodkoop

Veel boeken beschikbaar. Goedkoop. zeer goede kwaliteit voor tweedehandse boeken! Sneel afhandeling

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum