goed product en snelle levering

Het boek ziet er goed uit en werd snel geleverd. Duidelijke informatie over de bezorging vooraf

Nog nooit zo snel een bestelling in huis gehad.

's Avonds rond 20.00 uur een boek besteld en de volgende ochtend werd het al gebracht!

Heel erg tevreden

Jullie prijzen zijn goed, de levering was heel erg vlot en het boek was in erg goede staat. Ik zal zeker nogmaals bij jullie bestellen!

Snelle verzending

Dag later al in huis, dat tijdens de eindejaarsperiode, heel tevreden

Handig, snel, betrouwbaar, goedkoop

Goed.

Besteld, en snel afgeleverd. Zo hoort het.

Fijn dat ik Boeklin heb ontdekt.

Uniek boekenaanbod, goede korting bij grotere bestelling, fijne website, heldere voorwaarden.

Snelle levering van het juiste boek in een zeer drukke tijd.

Hou deze onderneming, geef het door aan anderen,in de gaten i.v.m. lage prijzen.

Supersnel! En goedkoop

Het boek dat ik heb besteld bleek hier goedkoper dan ik bol.com en andere winkels die ik al kende. Via Google zag ik dat het ook bij Booklin werd aangeboden. Dus hier besteld. De levering was echt supersnel! ‘s Avonds besteld en de volgende dag in de bus. Ik ben blij

Snel verzonden, mooi boek, goede prijs

Dit was de eerste keer dat ik bij Boeklin besteld heb. Het was een hele goede ervaring! Het boek kwam al snel binnen en ziet er goed uit. En dat allemaal voor een hele vriendelijke prijs. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

Vele keuze aan boeken, zeer goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Snel bezorgd, komen afspraken na zoals omschreven staat.

Snelle levering top

Prima en snelle service

Goede prijs, stipte levering

Goede prijs, stipte levering

Goede prijs en service

De beste prijzen en snel geleverd!!! Wow!!!

Dat het vlot binnekwam!

Heel tevreden.

Alles naar wens gegaan en producten in goede staat.

Alles naar wens gegaan en producten zijn in goede staat.

Boeklin is prima, de pakjesdienst waarmee ze werken niet !

Boeklin heeft het boek snel verstuurd. Maar PostNL heeft het pakje niet thuis bezorgd, ik was heel de dag thuis !! Ze hebben het pakje gewoon direct naar een postpunt gebracht zonder aan te bellen bij mij. En dan nog een postpunt ver weg, niet eens in mijn gemeente waar ook een postNLpunt is !! Dus Boeklin zou beter een andere koeriersdienst kiezen voor hun pakjes...

Goedkoper dan andere websites, zeer snelle verzending

Snel en netjes aangekomen.

Prima en snel ontvangen.

Super snelle service

Super snelle service. En fijn dat ik een boek met een kleine beschadiging tegen een mooi prijsje kon kopen

Snelle Service en Goede prijs

Snelle, goede levering!

Ik beveel Boeklin van harte aan. We hadden het boek netjes en snel binnen.

Snelle Service Goede prijs - kwaliteit verhouding

Prima levering