Prima geregeld

Het boek is op tijd bezorgd

Hele goede ervaring, zal hier zeker nog eens kopen. Supersnelle levering.

Goede service en uitstekende boeken

Ik heb een pas verschenen kookboek besteld met 10 euro korting vanwege een ' beschadiging'. Ik was heel benieuwd wat ik zou krijgen en hoopte dat de beschadiging mee zou vallen, maar tot mijn verbazing kan ik helemaal niks beschadigdst aan het boek ontdekken. Gratis, snel en netjes verzonden. Een blije klant dus.

Snelle levering. Eenvoudige bestelwijze

Op zoek naar een specifiek boek belandde ik bij deze online winkel en omdat die het boek op voorraad had en aantrekkelijk geprijsd heb ik dadelijk aangeschaft. Welnu, programma was makkelijk door te lopen. Enkele dagen later werd het boek bezorgd

Nette site, groot assortiment, snelle levering!

Helemaal goed!

snel! betrouwbaar en goed, dank je

Alles prima, zo snel!

Goed vergelijken

Ik zocht een boek en dat was op de site veeeel goedkoper. Dus goed om hier even te vergelijken.

Keurig uitziend boek en heel vlot bezorgd

Alles tip top, enkel de website heeft mankementen...

Het bestelde was sneller in huis dan verwacht! Ook in perfecte staat. Als ik één opmerking mag maken gaat deze over de website: Wij hebben boeken gekocht: Als de een schrijver/schrijfster intikt krijg je wel die boeken te zien maar alsook van andere auteurs... (en dat vraag ik niet) Als je verdere info wil over een boek en je klikt erop, alles OK maar: wil je een stap teruggaan is alles verloren!!! -> terug auteur intikken, enz...

Boeken zagen er goed uit bezorging prima

Snel besteld, snel geleverd

Ik kende Boeklin nog niet, ben echter heel tevreden. Het zou nog fijner zijn als het mogelijk is om bij de bestelling te kiezen voor aflevering bij een PostNL punt. Omdat ik de postbode had gemist, werd het pakket alsnog naar een PostNL punt gebracht.

Gevarieerd aanbod.

Verrassend is de inhoudsomschrijving bij elk boek.

In alle opzichten positief

Goede info, op tijd ontvangen in prima conditie

Goed,snel en voordelig

Het boek dat ik wilde hebben was bij Boeklin het voordeligst, zelfs met verzendkosten mee geteld. Maandagmorgen besteld, dinsdagmiddag in de bus, goed verpakt. Ik ben tevreden!

perfect

snelle service zoals beloofd , aanrader

Snelle levering,mijn dochter zou er blij mee zijn op pakjesavond :)

Lagere prijs, snel verstuurd en een nieuw boek [zat niets van beschadiging ook]

Snelle service.

Snel!

Hoewel ik op een laat moment vlak voor het weekend bestelde Had ik de volgende dag, zaterdag, mijn boek al in huis. Goeie service!

Boek was snel geleverd en in prima verpakking en goede prijs

Een bestelling geplaatst en vlot ontvangen.

Goed, netjes en snel verstuurd!

Het gekochte boek was netjes en stevig verpakt en ook snel verstuurd! Ik kende Boeklin niet maar ik ben zeer tevreden!

Goede service en niet zo duur

Overzichtelijke website en prijs kwaliteit

Uitstekende kwaliteit gebruikt boek!

Ik bestelde een gebruikt boek dat volgens de omschrijving 1x gelezen was. Ziet er voor mij als nieuw uit, maar dan voor een lagere prijs. Heel prettig!

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum