Beschadigde producten

De producten waren in de doos gepropt waardoor een doos van een spel ingedrukt was. Daarnaast had een boekje waarvan ik twijfel of deze niet al gebruikt was. De punten waren beschadigd, achterkant de was gevouwen

Snel en voor een redelijke prijs

Snelle verzending, goede communicatie en de goedkoopste prijs voor mijn boek.

Zie hierboven. Alleen bij de ideale betaling ging het mis, waardoor ik het bedrag zelf moest overmaken. Niet onoverkomelijk, maar onhandig.

Vlotte betaling en snelle levering van NL naar BE

Prima eerste ervaring

Voor het eerst iets besteld via boeklin omdat dit de meest gunstige prijs was voor het boek wat ik zocht. Stond bij "licht beschadigd" maar het boek is gewoon in goede staat, tevreden mee dus.

Goed!

De bezorging was op tijd en de inhoud van het pakket was helemaal in orde.

geweldig!

Zeer tevreden snelle bezorging heel blij!!

Uitstekend!

Het was vooral snel!

Prima, goede kwaliteit en snelle bezorging.

Als ik een boek bestel wil ik het altijd heel graag hebben. Dan vind ik het heerlijk als het snel bezorgd wordt.

Boek beschadigd maar goede klantenservice

Ik bestelde het boek puppy love. pagina 137 tem 141 zat los vooraan achter de kaft. Het boek vertoonde ook kleine beschadigingen aan de voorkant. Ik liet dit weten aan Boeklin. Ze hebben een prima klantenservice!

Prima webshop!

Snelle levering, scherpe prijzen.

Boekje ziet er perfect uit en werd goed ingepakt en snel geleverd.

Snelle vlotte levering en goede communicatie via de mail, duidelijk wanneer het boek bezorgd werd

Prima! Snel geleverd!

Prima ervaring. Ik heb 2 boeken besteld en waren er de volgende dag al!

Ruime keuze, goede communicatie, snelle levering, goede prijs/ kwaliteit. Echt een aanrader.

Snel, maar zeer hoge verzendkosten (€ 12,50) naar Duitsland

Snelle levering, maar zeer hoge verzendkosten naar Duitsland (€ 12,50), en dan nog met slechtste koerierdienst in Duitsland, die ervoor bekend staat hun medewerkers uiterst slecht te behandelen (levering soms om 21:00, dit keer menselijk 's middags)

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede track and trace.

Prima product

Product een boek die door de brievenbus paste was in perfecte staat. Het enige wat erg vreemd was dat ik een bericht kreeg rond 11.30 uur dat het pakje was bezorgd maar ik had toen nog niets in mijn brievenbus. Terug van de hond uitlaten rond 12.00 uur lag het er wel in. Beetje vreemd maar snel en geleverd.

Snel en goed

s'Middags bestelde, volgende dag in huis en prima boek zoals beloofd.

Gewoon zoals het hoort, top...

Aan te bevelen.

Goed boek, prima service

Eerste ervaring met boeklin, voor herhaling vatbaar.

Correcte en vlotte afhandeling

Correcte en vlotte afhandeling

snelle en betrouwbare service

snelle en betrouwbare service

Snel, duidelijk en zoals afgesproken: geleverd zoals besteld!

Door een spontane ingeving gaan googelen en toen op deze site het boek aangetroffen; terwijl ik op de achterbank zat direct besteld en afgerekend; de volgende dag in huis. Bestellen en bezorgd, zoals je dat als klant wil.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum