Snelle levering van de bestelling

Prima snelle levering, en lage prijs.

Even googelen en bij Boeklin kwam ik tot de scherpste prijs. Daarna prima snelle levering. Ik kan Boeklin zeker aanbevelen.

Zeer goede service. Ik had mijn boeken zeer snel thuis. Ze waren mooi degelijk verpakt .

Ik had het boek de volgende dag in huis. Lichte beschadiging aan de rug (het zijn tenslotte b-keuze boeken) maar verder zeer netjes.

snel en betrouwbaar

x

Eerst wat problemen met de website , maar na een telefoontje werd alles snel en goed opgelost.

Zie hierboven

Mooie boeken en snel geleverd.

Fijne service. Weliswaar niet de volgende dag al, maar een dag later en een prima kwaliteit.

Snelle levering en goed verpakt!

Eerlijke prijs voor goed uitziend boek. Netjes verpakt,dus goed aangekomen

Positief

Vlotte bezorging, 2 boeken in goede staat, als nieuw

zeer tevreden

snelle levering.

Snelle en keurige levering

Boek was snel en netjes geleverd. Uitstekende prijs. Ik ga vaker bestellen op deze site.

Zorgvuldig en snelle verzending

Netjes ingepakt en snel bezorgd. Servicegericht ik werd gebeld om te vragen of de adres gegevens correct waren.

Zoals bij elke bestelling perfect.

Super. Zodra ik vind wat ik zoek en dan bestel word het binnen minuten afgehandeld. En de volgende dag al bezorgd. Alleen maar pluspunten dank je wel.

Tegenvallend

Het boek dat ik had besteld bleek een mini boekje te zijn. Dit was niet duidelijk vermeld op de website. Ik had verwacht dat het een normaal formaat zou met beschadigingen aan bijvoorbeeld de kaft of kreukels aan de bladzijden. Vooral de niet duidelijke omschrijving maakt dat ik niet snel weer een bestelling zal doen.

Super snelle service en de boeken zien er top uit.

De eerste keer dat ik bij Boeklin iets bestelde heeft mij aangenaam verrast. Hele snelle service, groot aanbod van boeken en die zien er ook prima uit. Kom hier zeker terug.

Boek in prima staat ontvangen

Het zoeken en bestellen verliep soepel eveneens de levering van het boek. Goed verpakt.

Top winkel

Geweldige aanbieding! En gelijk de dag erna al in huis!

Betaalbaar en snel

Bestellen makkelijk tegen scherpe prijs, snelle levering in goede staat.

goede berichtgeving omtrent verzending, jammer dat achteraf betaling niet mogelijk was

Snelle levering.

Snelle levering. Fijne prijzen. Alleen stuurt Boeklin erg veel follow-up mail. Een is voldoende!

Goede informatie over bestelde boek.

Telkens kreeg ik duidelijke informatie over het bestelde boek.

Zoals het moet

Ik kies boek Ik betaal makkelijk Boek komt snel Boek is netjes verpakt Boek wordt nu gelezen

Uitstekende service

Probleemloos