Topservice

‘S middags online besteld. Uurtje later werd ik al gebeld of ik ‘s avonds thuis was. Bedrijfsleider wilde ze zelf wel even langs beengen, want hij woont in de buurt. En ja hoor. Om 18.30 de deurbel en mooi stel schoenen langs gebracht. Topservice. Was ik gewend. Maar knap dat jullie dit altijd weten te overtreffen!

Ondanks bestelling via internet ervaar je een persoonlijke service

Prima service en goede kwaliteit, elke keer weer!

Super goed geregeld

Goede service.Namen telefonisch contact op of de schoenen door drukte een dag later geleverd mochten worden. Netjes en goed verpakt afgeleverd. Perfecte schoenen en goede maat zeer tevreden

Hele goede ervaring gehad! Goede en snelle service. Er ging wat mis met mijn bestelling, kan gebeuren. Maar dit werd meteen opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Ik kreeg zelfs nog een paar sokken, wat ze niet hoeven te doen. Top!

Top, zoals je mag verwachten

Chat direct bereikbaar, mail ter bevestiging, belletje en conform afspraak bezorgd.

Fantastische zaak

Ervaring, kwaliteit en service onder één dak!

Top schienenzaak

Snelle levering met leuke persoonlijke noot. Zo hoort het!

Een genot om schoenen te ,open.

Perfecte advies, aandacht en service van keuze tot koop tot bestelling tot levering.

Geweldige en unieke service!

Persoonlijke benadering en uitmuntende service!

Super service! Alles snel en persoonlijk geregeld!

Vlotte en goede service!

Uitmuntend

Zelfs een belletje na de bestelling en een opmerking op de pakbon bij levering van de schoenen. Top

Prettig

Als zeer prettig en persoonlijk ervaren,snelke levering alleen jammer dat bestelde schoenen 2 dagen later nog verder afgeprijsd waren!

Prima, zoals altijd!

Alijd prettig zaken doen. Altijd correct, snel en vriendelijk.

Klasse

Snelle levering, even gebeld en bedankt voor de bestelling, gaaf!

Super service

Echt fantastisch geholpen, indien het personeel overal zo zou zijn dan zou shoppen nog leuker zijn

Snel en goed

Leuk detail is dat in de verpakking een persoonlijk briefje zat om me veel plezier te wensen met de aankoop :-)

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen; vriendelijk, meedenken. Gewoon goed.

Alles klopt… fijne zaak om schoenen te kopen.

Prachtige zaak… mooie collectie… klantvriendelijk personeel!

Snelle levering, goede service en advies

Persoonlijke en goede service + snelle levering

Schoenen keurig en netjes verzonden.

Snelle verzending en persoonlijke noot!

Altijd een prachtige collectie en erg onder de indruk van het vakmanschap dat ik op de sociale voorbij zie komen. Om deze reden ook bij Schoenen-zaken gaan kijken voor een mooi laat Giorgio’s voor de bruiloft van vrienden. Verzending was vrijwel direct met een verrassend telefoontje om je veel plezier te wensen met je aankoop en dat de schoenen zojuist ingepakt zijn. Daarnaast in de doos nog een persoonlijk tintje op de bon. Kortom: top! Ze maken de verwachting volkomen waar.

Je loopt écht op wolken met schoenen van Schoenenzaken!

Waar ik vroeger tegenop zag, is dank zij Schoenenzaken nu puur comfort van A tot Z. Vond er ooit mijn 'huismerk' Rehab en sindsdien bestel ik hoofdzakelijk nog online met een onberispelijke service van keuze, aanbiedingen, bestelling , betaling, tot aflevering én persoonlijke (telefonische) opvolging, wat ik enorm weet te waarderen. Het totaalplaatje van hoe het anders en klantvriendelijk kan, dankzij Schoenenzaken. Dé totaaloplossing voor al uw 'schoenen-zaken' ;-)

Dit is echt service van uitzonderlijke klasse

Geweldige producten van absolute top kwaliteit. Een aanrader voor diegene die zicht op klasse en kwaliteit heeft .

Goede (na)zorg

Kort na de aankoop op internet gebeld door SchoenenZaken. Samen de aankoop en de schoeneigenschappen doorgenomen. Indien de schoeneigenschappen niet aan de wens zouden voldoen om opnieuw contact te hebben om te bepalen hoe verder. Ook dit gesprek was prima. Prachtige service. PS ook de schoenen zijn prachtig

Zoals het hoort, perfect!

Onlinebestelling ging gemakkelijk. De service maakt het af door het aftersale belletje van de medewerker.

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen