Super service en ook nog een briefje met een persoonlijke boodschap

prima geregeld

Ik werd nog even door Paul gebeld, de schoenen waren ingepakt en de volgende dag te ontvangen via post. Nogmaals dank team SZ

De gaafste Schoenenzaak

Altijd weer de gaafste schoenen en de fijnste experience in de zaak.

Fantastische service

Ondanks dat ik uiteindelijk niet mijn webshop bestelling kreeg ben ik uitstekend geholpen om de door mij gewenste schoenen elders te bestellen. Normaliter levert SchoenZaken altijd netjes je bestelling. Echter door omstandigheden kon mijn bestelling niet meer worden geleverd. Niks geen mailtje om je dit te vertellen, maar netjes een telefoontje. Dit maakt het verdriet een stuk minder ;). Eerlijk en duidelijk verhaal. Ze hebben heel Nederland afgebeld en mij een link gestuurd van een webshop waar ik de schoenen kon bestellen. En ze zijn onderweg! Dus wil je echt een klant zijn? Bestel bij SchoenenZaken!!

Prima, actie prijs, goede verzending

Gewoon zoals je mag verwachten, echter in de verpakking extra’s en luxe.

Geweldige service

Ondanks dat ik de schoenen online heb besteld, ben ik zeer aangenaam verrast door de persoonlijke benadering. Ik heb gebeld voor de maatvoering van het betreffende merk. Daar werd echt goed over gecommuniceerd. Nadat ik de bestelling had geplaatst, werd ik gelijk even gebeld met een bedankje dat ik dat deed. Super aardig. Zo maak je het verschil!!

Bestelde schoenen bleken toch niet beschikbaar, waarover ik werd gebeld. Vervolgens via een andere weg werd het toch geregeld en had ik de volgende dag de schoenen in huis. Helemaal top dus

Mooie schoenen en snel geleverd

Blij met de goede service en de goede kwaliteit schoenen. Goed en vriendelijke verkopers

De service is uitstekend.

De schoenen zijn snel en zorgvuldig verstuurd. Helaas Was de pasvorm niet goed, dus heb ik de schoenen moeten retourneren. Dit is gemakkelijk te regelen.

Vriendelijk, attent, snel

Fijne online ervaring!!!

snel leuk en goed besteld en gekregen

Online besteld en toch nog bellen ze je met de goede keuze :)

Het juiste advies!

Door de afstand was een bezoek (helaas) niet mogelijk, waardoor ik niet wist welke maat te bestellen voor een paar Magnani schoen voor mijn huwelijk. Joël gaf het juiste advies en ze passen perfect. Hopelijk de volgende keer wel een winkelbezoek, deze winkels gun je het meer dan een Zalando.

geweldige service

Geweldig werk geleverd voor een goede prijs. Mijn schoenen zagen er weer als nieuw uit. Het personeel was ook heel erg behulpzaam toen ik vertelde dat ik ze niet kon komen ophalen en hebben ze persoonlijk afgeleverd. Zeker een aanrader en ik kom zeker nog een keer terug.

Erg fijne aftersales na aankoop online. Direct een belletje gekregen en een leuk handgeschreven berichtje op de nota. Oja, belangrijk, de schoenen zitten fijn

Snelle levering van mooie schoenen

Bestellen ging makkelijk en ook leuk dat schoenenzaken even een persoonlijk bericht deed als dank voor mijn bestelling!

Prima service en opvallend klantgericht!

Ik werd enkele uren nadat de bestelling via de website was geplaatst gebeld met de mededeling van de bestelling goed was overgekomen en dat het pakketje al gereed stond voor verzending. Prettige en vooral persoonlijke manier van informatie-uitwisseling na het onpersoonlijk digitaal bestellen van een paar prachtige Harris schoenen. Deze vorm van persoonlijke aandacht nog niet vaak meegemaakt, Chapeau!!

Persoonlijke touch en vlot in huis

Persoonlijke touch en vlot in huis.

Super service

Snel bestellen en snel leveren. Niets op aan te merken

Geweldige klantbeleving!

Mijn tweede bestelling bij Schoenenzaken en wederom een fantastische ervaring! Op vrijdag online een paar gave Magnanni sneakers besteld. Een paar uur later werd ik al gebeld door Huibrecht met een vriendelijk woord en de mededeling dat de schoenen verzendklaar stonden. De volgende dag keurig thuisbezorgd in luxe verpakking. De schoenen zitten als gegoten! Deze mannen snappen wat klantbeleving is! Aanrader!

Zaak met een "personal touch"

Ondanks online kopen, toch even bellen. Top jongens

Net iets meer dan je zou verwachten.

Assortiment is prachtig en klantvriendelijke mensen. Een aanrader.

Snel bezorgd en zeer klantvriendelijk

Prachtige schoenen en ze zitten heerlijk. Paul belde me nog persoonlijk om te bedanken voor de bestelling. Klasse.

Mooie schoenen, snel geleverd!

Mooie schoenen, redelijke prijs, snel geleverd en goed verpakt. Gratis tas erbij en een persoonlijk berichtje geschreven op de pakbon erg leuk.

Fantastische service

Schoenen werden persoonlijk van Groningen naar zwolle meegenomen in en werd gebeld dat ze er waren. Voelt zeer persoonlijk en betrokken bij de producten.

Top schoenen voor een goede prijs

Na mijn aankoop bij hen in de winkel in Zwolle ben ik een beetje een fan geworden: jongens die een hart hebben voor mooie schoenen en met name voor mijn favoriete merk Rehab. Top winkel en top service. Altijd leuk om een persoonlijke noot bij de bestelling te ontvangen

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen