Prachtige schoenen en snelle levering, leuk dat stukje persoonlijke tekst op de afleverbon

TOP

Zoals altijd prima schoenen, snelle levering en top service ! 100 % tevreden !!!

Zie mijn uitgebreide mail van zaterdag. Vol lof.

Snelle levering van prachtige Harris schoenen

Na bestelling via internet gebeld door SchoenenZaken over de maatvoering van Harris schoenen en een persoonlijk schrijven bij de levering van de schoenen. Zo kan het ook.

Kwaliteit, expertise, vriendelijkheid en authenticiteit

Vandaag voor het eerst schoenen gekocht bij Schoenenzaken en de ervaring was uitmuntend! Voor wie kwaliteit, expertise, vriendelijkheid authenticiteit bij aankoop van schoenen belangrijk is kan niet om Schoenenzaken heen! Voor mij niets anders meer!!

Erg gericht en bovenal persoonlijk advies, voor een gepaste prijs.

Enkele malen kocht ik mooie en hoog kwaliteit sneakers en leren schoenen. Ik draag ze jaren met grote tevredenheid en zou iedereen adviseren deze heren een kans te geven en te genieten van hun kwaliteit!

Uitstekend!

Uitstekende, snelle, perfecte service!

Werd gebeld hoe we bij deze zaak uitkwamen. Met dagje winkelen in Zwolle en koffie gekregen. Staat er op de factuur een handgeschreven boodschap. In een woord geweldig! Het zijn de kleine dingen die het doen en erg leuk dat het op deze manier persoonlijk werd gemaakt.

Alles naar wens!

Schoenenzaken heeft een zeer toegankelijke website. Goede foto’s en omschrijving. Ook de mogelijkheid om te chatten is plezierig. Je voelt je als klant belangrijk. De verzending is snel. Producten uitstekend verpakt en nog een persoonlijk kaartje toegevoegd. Je zou wensen dat er meer van dit soort bedrijven zouden zijn. TOP !

Helemaal top! Zowel service als verzending.

Zie bovenstaand.

Ze doen veel met de klant

De website zit goed in mekaar, je kan altijd bellen top zaak.

Persoonlijke betrokkenheid kenmerkt deze zaak.

Mooie kwaliteit schoenen. Onderscheidend. De tas hoeft van mij persoonlijk niet meegestuurd te worden. Deze gaat nooit gebruikt worden en is in mijn ogen verspilling. Ben blij.

Mooie en unieke schoenen en dat naast een persoonlijk, gerichte en deskundig advies.

Altijd goed

Helaas was de Rehab Salvador Classic niet meer op voorraad. Per ongeluk kreeg ik de Rehab Salvador Weave. Mocht de Rehab Salvador Classic nog eens binnenkomen, blijf ik graag op de hoogte. Prachtige schoen om te zien.

Top schoenen, zoals altijd van de heren van schoenenzaken

fantastisch

Geweldige schoenen, mannen en service

ook in lock down een perfecte service

Twee paar nieuwe schoenen gekocht vanaf de website. Snelle levering en ondanks de "afstand" prettige ervaring. Een kort telefoontje met de boodschap "gefeliciteerd, een prima keuze". Echt een aanrader voor goede eigenzinnige schoenen.

Top winkel!

Mooie winkel met exclusieve schoenen die je niet overal vindt. Persoonlijke aandacht en verstand van zaken.

Top service. Mooie inlegzolen met SchoenenZaken erin gedrukt. Alles verpakt in een nette tas. Ga zo door mannen.

Geweldig!

Gastvrije en hartelijke mensen.

De mooiste herenschoenen zaak van Nederland

Inrichting winkel, exclusief, kwaliteit, expertise, vriendelijkheid, authenticiteit alles erop en eraan. Wij rijden regelmatig naar Groningen om een bezoekje te brengen. Dat geldt ook voor de dames afdeling van 'Mary Jane'. Nooit meer anders.

Uitstekende kwaliteit, uitstekende service en vriendelijke bediening. Maar ook de online bestellingen zijn uitstekend voor elkaar. Kortom zeer aan te bevelen.

Makkelijk, klantvriendelijk, helemaal top!

Na een vraag over de maat op whatsapp, werd ik gebeld. Goed advies gekregen. De schoenen besteld en de volgende dag netjes in huis! Plus de leuke shopper en kleine handgeschreven notitie. De schoenen vielen gelukkig in de smaak. (ik had ze voor iemand anders besteld)

Top zaak van zeer gedreven ondernemers

Respect voor deze mannen en hun business! Keep going strong

Zeer klantgericht. Breed aanbod aan topmerken.

Zeer klantgericht. Breed aanbod aan topmerken

Zwanestraat 20

9712 CM Groningen